صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / پوزيشنهائي كه باعث تاخير در انزال ميشوندهمراه با توضيح
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . >>
نویسنده پیام
# : 9 Mar 2006 03:06 | ویرایش بوسیله: inkare

Quoting: admin
يه حالت ديگه كه من امتحان كردم و خيلي تو تاخير موثره اينه كه مرد وايسه زن دستاشو دور گردن مرد حلقه كنه پاهاشو دور كمر مرد...
اينجوري مرد بايد قوي باشه زن نبايد خيلي سنگين باشه
كنترل جلو عقب كردن با كمك دستاي مرد كه زير باسن زن قرار گرفته و حركت كمر زن انجام ميشه!
تو اين حالت بيشتر تمركز آدم ميره به كنترل تعادل! و همچنين بيشتر متوجه صورت و تغيير حالت زن ميشيد! به عبارت ديگه كيرتون يادتون ميره! واسه همين آبتون دير تر مياد!
اينجوري يه جور ورزش هم هست!
البته اگه ديسك كمر داريد يا بدن ضعيفي داريد يا دوست دختر يا زنتون وزنش بالاي 60 كيلو باشه بهتره اين روش رو امتحان نكنيد!

اين پوزيشن ميتونه يكي از موثر ترين پوزيشنهاي تاخير انزال باشه منتها با يه شرطهائي كه بعضياشو تو گفتي

اما بايد توجه كنيم كه اگه زن به قدرت مرد ايمان نداشته باشه و احساس كنه كه هر لحضه احتمال زمين خوردن وجود داره , ممكنه كه يا به اورگاسم نرسه يا خيلي دير برسه . اين يكي از پوزيشنهاي پيشرفته هست و بايد كه مرد قوي باشه و زن كم وزن .

خودتو نگاه نكن كه ورزشكاري . همه اينجوري نيستند .

# : 9 Mar 2006 03:12

# : 10 Mar 2006 01:44

Quoting: inkare
دقيقا" به همون شكلي كه توي عكسها نمايش داده شده قرار بگيريد

اینا کجاش باعث تاخیر میشه، من با دیدنش راست می کنم، چه برسه به اینکه در چنین حالتهایی، بخوام دوام هم بیارم.
ولی دمت گرم...فکر می کنم در این کار به درجه اجتهاد رسیدی اینکاره جان

# : 11 Mar 2006 01:53

hotboy

# : 11 Mar 2006 02:14

inkare مطالبت مثل همیشه عالیه
در مورد نظر دادن من حق رو به تو میدم که افردای که میبینن نظر بدن ولی خوب این کار برای بعضیا که کالیبرشون بالاست مشکله !!!
همین آمار بالای بازدید از مطالبت نشون میده که همه طرفدار نوشته های تو هستن بای

# : 13 Mar 2006 09:06

ramtin2006

# : 14 Mar 2006 15:08

من اين درد رو با گوشت و استخونم حس كردم ... يعني حداكثر و با جان كندن مي تونم انزالم رو به ده دقيقه برسونم .. بنابراين اگه با دوستم سكس داشته باشم بايد دست و دهن و ... حسابي فعاليت بكنم و عرق بريزم و عق بزنم تا اونهم راضي بمونه !! با اسپري ولي مي تونم تا يك ساعت و نيم هم تلنبه بزنم .. فقط بديش اينه كه ديگه حال نمي ده

# : 15 Mar 2006 00:31

Bastard

عزيز ممنون از توجهت .

اما يه توصيه . فكر ميكنم 10 دقيقه زمان مناسبي باشه . البته اگه اون دست و دهن رو قبل از فرو كردن آلت در واژن استفاده كني نتيجه بهتري بگيري . اگه امتحان نكردي , امتحان كن و نتيجشو اينجا بگو .

خوش بگذره

# : 8 Jun 2006 19:24

Bastard
چطور شد ؟؟؟؟؟؟؟
چيزي رو كه گفتم امتحان كردي؟؟؟؟

# : 9 Jun 2006 04:57

بابا اي ول واقععا كه اينكاه اي
من كه هم با آواتار تو حال مي كنم هم با نظراتت

دمت تنوووور

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.