صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / درمان انزال زود رس در آقايون همراه با عكس و توضيح كامل
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 22 . 23 . >>
نویسنده پیام
# : 30 Aug 2006 21:42

inkare

اينجا جاش نبيد و الله اينجا رو هم هيزم ريزون ميكردم
Quoting: inkare
باز هم بخاطر همه لطفها و محبتهات تشكر ميكنم . تشكر ميكنم كه قابل دونستي و بحث مارو گرم كردي .

خواهش ميكنم من بابت چند پست غير مربوط به اين تاپيك عذر ميخوام
راستي اموزشت توپبود مخصوصا وقتي با عكس توضيح دادين ميزارم مورد استفاده در روزگاري دگر

;)) HeY Y0U
# : 12 Sep 2006 18:14

Quoting: s4mi
خواهش ميكنم من بابت چند پست غير مربوط به اين تاپيك عذر ميخوام

خودتو ناراحت نكن ....پيش مياد ديگه ........... اگه طرف فهميده باشه و ادامه نده مهم نيست . تازه باعث تغيير آب و هوا هم ميشه
Quoting: s4mi
راستي اموزشت توپبود مخصوصا وقتي با عكس توضيح دادين ميزارم مورد استفاده در روزگاري دگر

اميدوارم هميشه سالم و تندرست و پيروز باشي

# : 13 Sep 2006 16:06

لطفا از anal sex هم بگویید.
چون دختر ها ÷رده دارن...

# : 13 Sep 2006 16:18

Quoting: ilia
لطفا از anal sex هم بگویید.
چون دختر ها ÷رده دارن...

اونم به چشم ................. يه مقاله در باره آنال سكس هم دارم مينويسم . تموم كه شد . ميذارم توي سايت

# : 17 Sep 2006 17:43

آقا مدير تو دكتري؟ به هر حال از اينكه مطالبت كاملاَعلميه ازت ممنونم.در مورد من كه جواب داد .فقط چون يك كم دير شروع كرديم وقتي كارمون تموم شد ديدم ساعت5 صبحه و بايد يك ساعت ديگه برم سر كار !!!!!!!!!!!!!!!!!!

# : 19 Sep 2006 18:51

ما خودمون 30دقیقه التماس می کنیم و 3 دقیقه می کتیمو به این ترتیب سکسمون 32 دقیقه طول می کشه

# : 23 Sep 2006 18:37

Quoting: in do nafar
آقا مدير تو دكتري؟ به هر حال از اينكه مطالبت كاملاَعلميه ازت ممنونم.در مورد من كه جواب داد .فقط چون يك كم دير شروع كرديم وقتي كارمون تموم شد ديدم ساعت5 صبحه و بايد يك ساعت ديگه برم سر كار !!!!!!!!!!!!!!!!!!

واقعا خوشحالم كه موفق شدي . خيلي خيلي خوشحالم .

من دكتر نيستم . ولي دكترها رو هم دوست ندارم چون همش آمپول تجويز ميكنند و منم از آمپول ميترسم .

ممنونم از لطفت .

# : 25 Sep 2006 01:14

mersy jigar realy inkarei

# : 25 Sep 2006 18:58

اما خراج از اينا واقعا پست قشنگي بود مرسي

# : 3 Oct 2006 15:37

سلام
من وقتی کیرم راست میشه میچسبه به شکمم لطفا بگین چیکار کنم

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 22 . 23 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.