| نویسنده |
پیام |
|
|
آقا دمت گرم .
يه راهم من مي گم اميدوارم كورد قبول واقع بشه
1) با خوردن غذا هاي كه طبع گرم دارند مي شود انزال زودرس را از بين برد .... غذاهايي كه طبع گرم دارند مثل : كباب - مرغ - برنج
2) با خوردن ميوه هايي كه طبع گرم دارند مانند موز - كيوي - طالبي - سيب - انگور
3) خوردن سبزيجاتي كه طبع گرم دارند مثل : ريحان - تربچه - پياز - پيازچه - جعفري
|
|
|
با سلام . قربونت برم بابا اینارو از کجا می دونی بابا به ما هم بگو .من که خیلی راضی بودم امیدوارم شما هم راضی باشین .
|
|
|
از شما تشکر می کنم
|
|
|
|
|
Quoting: Offside آقا دمت گرم .
يه راهم من مي گم اميدوارم كورد قبول واقع بشه
1) با خوردن غذا هاي كه طبع گرم دارند مي شود انزال زودرس را از بين برد .... غذاهايي كه طبع گرم دارند مثل : كباب - مرغ - برنج
2) با خوردن ميوه هايي كه طبع گرم دارند مانند موز - كيوي - طالبي - سيب - انگور
3) خوردن سبزيجاتي كه طبع گرم دارند مثل : ريحان - تربچه - پياز - پيازچه - جعفري
ممنون از لطفت عزيز .
ولي يه موردي رو لازمه كه عنوان كنم :
مواد خوراكي با طبع گرم ممكنه بتونه روي زمان اورگاسم تاثير بذاره ولي اونقدر چشم گير نيست .
ولي بي فايده هم نيست . چون باعث افزايش دفعات نعوض ميشه و ميتونه در دفعات بعدي سكس كمك بزرگي بكنه . چون با هر بار انزال در نوبت بعدي زمان لازم براي رسيدن به اورگاسم بيشتر ميشه . در نتيجه اگه مرد در انزال اولش نتونه زن رو به اورگاسم برسونه با توجه به اينكه زن تحريك شده و آماده هست اگر مرد توان نعوض دوباره رو داشته باشه شانس به اورگاسم رسيدن زن بيشتر ميشه 
|
|
|
Quoting: pantea664514 با سلام
عليك سلام
Quoting: pantea664514 قربونت برم بابا اینارو از کجا می دونی بابا به ما هم بگو
يه مقدار مطالعه و كلي دقت
Quoting: pantea664514 من که خیلی راضی بودم امیدوارم شما هم راضی باشین
خوشحالم .
|
|
|
Quoting: mohamadcreator از شما تشکر می کنم
ممنون از لطفت عزيز 
|
|
|
inkare
رضا جون اگر تكراري بود صاحب اختياريد پاكش كنيد
مقدمه
هيجان يا اضطراب ناشي از مقاربت با يك شريك جنسي جديد ميتواند باعث انزال زودرس شود.
به مرور كه تجربه روابط بيشتر ميشود، احتمالاً مشكل كمتر ميشود. برخي از مردان متوجه ميشوند كه با استفاده از كاندوم ،احساس تحريك آنقدر كاهش پيدا ميكند و انزال را به تأخير مي اندازد. روش فشردن نيز ميتواند مفيد شود.
درمان
مشكلات انزال شايع هستند و به علت ايجاد اضطراب، خود ميتوانند باعث بدتر شدن مشكل شوند.
گفتگو با همسرتان در مورد نيازهاي جنسي ميتواند بسياري از اين مشكلات را تسكين دهد.
انزال زودرس به ندرت داراي علت جسمي يا عاطفي است.
stop-start technique تكنيك توقف و شروع
در اين متد مرد درمرحله نزديك انزال حركات جنسي را متوقف و پس از فروكش كردن احساس انزال حركات را ادامه مي دهد و اين كار را چند بار تكرار مي كند و سپس اجازه مي دهد انزال صورت گيرد با اين روش فرد پس از مدتي مي تواند زمان انزال خود را بالا ببرد
Squeeze Technique: تكنيك فشردن - روش مسترز و جانسون
در اين متد٬ فرد ويا شريک جنسي وي٬ وي را از لحاظ جنسي به آرامي تحريک ميکند
اين روش براي پيشگيري از انزال زودرس به كاربرده مي شود و هم مرد و هم همسر وي ميتوانند آن را انجام دهند. درست قبل از آن كه انزال روي دهد، تنه آلت را درست در ناحيه زير سرآلت محكم بين انگشت شست و انگشت اشاره فشار دهيد. اين امر باعث مي شود كه بخشي از نعوظ ايجاد شده از دست برود و موقتاً از انزال جلوگيري شود.
با تمرين مرتب اين روش، فرد ميتواند كنترل بيشتري بر انزال خود به دست بياورد. در نهايت، ديگر استفاده از روش فشردن لزومي نخواهد داشت.
داروها
گاهي در درمان انزال زودرس پزشكان متخصص از داروهاي ضد افسردگي مانند كلوميپرامين فلوكستين و غيره استفاده مي كنند
اقدامات ديگر جهت بالابردن زمان انزال عبارتند از
- استفاده از بيحس كننده هاي موضعي در قسمت تحتاني نزديك به سر آلت ده دقيقه قبل از نزديكي

;)) HeY Y0U
|
|
|
Quoting: s4mi inkare
رضا جون اگر تكراري بود صاحب اختياريد پاكش كنيد
سامي جون خيلي ممنونم كه توي بحث شركت كردي ........... نميگم تكراري نيست چون اگه بگم هم تعارف الكيه و هم دروغ . ولي خب چون اين يكي از شايعترين مشكلات مردان هست و تكراري ترين سوال اين بخش هم هست در نتيجه تكرار جواب هم هيچ ايرادي نداره ...... چه بسا خوب هم باشه .
فقط يه بخش از مطلبت نياز به يه توضيح مختصر داره . البته چون دارو معرفي كردي و الا مشكلي نبود لازم ميدونم يه كوچولو اما مهم توضيح بدم :
Quoting: s4mi
داروها
گاهي در درمان انزال زودرس پزشكان متخصص از داروهاي ضد افسردگي مانند كلوميپرامين فلوكستين و غيره استفاده مي كنند
دوستان دوست عزيزمون سامي به مورد خوبي اشاره كرد . بله كاملا" درسته اين داروها ميتونند به حل مشكل انزال زود رس كمك كنند . ولي بايد توجه داشت كه ممكنه در بعضي از اقايون كه مشكل نعوظ رو هم علاوه بر انزال زود رس دارند ممكنه باعث اختلال در نعوظ بشن اين داروها .
من توصيه ميكنم كساني از اين داروها استفاده كنند كه مشكلي براي نعوظ ندارند . داروهاي اعصاب اكثرا" باعث ايجاد سردمزاجي و كم شدن قدرت نعوظ ميشن . يعني اگه مردي قبل از استفاده از اين داروها ميتونست 4-5 بار نعوظ كامل و اورگاسم ( چه زودرس و چه نرمال ) داشته باشه بعد از استفاده از اين دارو ها تعداد نعوظهاش كمتر ميشه و ممكنه به 2-3 بار برسه . البته اين اعداد و ارقام همگي نسبي هستند و از فردي به فرد ديگه ممكنه تفاوت داشته باشه .
سامي جون بازم از مشاركتت ممنونم . اين مطلب تو باعث شد كه چيزي رو كه مدتها بود ميخواستم به دوستان يادآوري كنم و فراموش ميكردم بهشون بگم . دستت طلا 
|
|
|
|
|
inkare
بگو كونت مي سوزه مياي دست به دامون كيا ميشي و كجا ها ميري
Quoting: inkare
سامي جون بازم از مشاركتت ممنونم . اين مطلب تو باعث شد كه چيزي رو كه مدتها بود ميخواستم به دوستان يادآوري كنم و فراموش ميكردم بهشون بگم . دستت طلا
خواهش عزيز مرسي از اينكه قابل دونستي و توجه اي كه به مطلب كردي در ضمن متشكر بابت توضيح تكميليتون 
;)) HeY Y0U
|
|
|
Quoting: s4mi inkare
بگو كونت مي سوزه مياي دست به دامون كيا ميشي و كجا ها ميري
عزيز مثل اينكه خوب توجه نكردي ................ من فقط نگران شورتم هستم نه اوني كه تو گفتي .
البته داستان داره ................. داستان از اونجا شروع شد كه خيلي وقت پيش وقتي كه هنوز افتخار عضويت شما توي سايت آويزون نصيب ما نشده بود يه بار سياوش به من گفت دمت گرم ............. من بهش گفتم كه دم خودت گرم تا شورت خودت بسوزه .............. و از اونجا بود كه قضيه حساسيت من نسبت به شورتهاي گرون قيمتم شروع شد .
مهم خود شورت هست نه اوني كه زيرشه
اينم شفاف سازي براي روشن شدن موضوع مطلب و سوراخ دعا
Quoting: s4mi خواهش عزيز مرسي از اينكه قابل دونستي و توجه اي كه به مطلب كردي در ضمن متشكر بابت توضيح تكميليتون
باز هم بخاطر همه لطفها و محبتهات تشكر ميكنم . تشكر ميكنم كه قابل دونستي و بحث مارو گرم كردي . 
|