صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / درمان انزال زود رس در آقايون همراه با عكس و توضيح كامل
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 22 . 23 . >>
نویسنده پیام
# : 13 Aug 2006 20:02

Quoting: pussy_lover
تو ضیحات بیشتر میخواهم

Quoting: pussy_lover
inkare

اينكا ره جون
ادامه بده

چي رو ادامه بدم عزيز ؟؟؟؟
مطلب ادامه دار نبود ................ اما اگه ابهامي وجود داره و يا اينكه سوالي داري بپرس , با كمال ميل جواب ميدم

# : 15 Aug 2006 01:51

baba ey val khosham oomad ey val injoori kelase sit mire bala

# : 15 Aug 2006 03:29

دمت گرم آقايه اين كاره حالا راستي راستي جواب ميده؟
من يه سوالم دارم هميشه موقع سكس يه بار خيلي سريع يعني 20 ثانيه اي به ارگاسم ميرسم ولي توانايي سكس رو بازم دارم دفعه دوم خيلي بيشتر طول ميكشه برايه بدنم ضرر نداره 3 غش 4 بار ارضا شدن؟

# : 15 Aug 2006 19:09

Quoting: maven
دمت گرم آقايه اين كاره حالا راستي راستي جواب ميده؟

چرا جواب نده ؟؟ اگه جواب نداده بود كه نمينوشتم و نميذاشتم اينجا كه . اگه درست انجام بدي و بخواي ميتوني ازش جواب بگيري
Quoting: maven
من يه سوالم دارم هميشه موقع سكس يه بار خيلي سريع يعني 20 ثانيه اي به ارگاسم ميرسم ولي توانايي سكس رو بازم دارم دفعه دوم خيلي بيشتر طول ميكشه برايه بدنم ضرر نداره 3 غش 4 بار ارضا شدن؟

نه چرا ضرر داشته باشه .
اون مسئله هم كه گفتي طبيعيه . بار اول ممكنه زود به اورگاسم برسي ولي هر دفعه زمان بيشتري براي اورگاسم لازم داري ......... بعضيا هستند كه بعد از بار سوم و چارم ممكنه حتي ديگه به اورگاسم نرسن .

# : 16 Aug 2006 01:39

salam dostan
man ye moshgele khil bozorg daram lotfan age kasi mitone mano komak kone vaghiyan mamnoon misham azesh moshgele man ine ke khili zood erza misham yani faghat kafiye ke jense mokhalef dastesh be alate tanasolim bokhore nemidonam chi kar konam khili daram aziyat misham lotfan mano komak konid

# : 16 Aug 2006 15:58

salam inkare, bahal bood bazam begoo.amma raveshaye sade tar va sari taram begoo age dari

# : 16 Aug 2006 17:52

Quoting: sina_star
salam dostan
man ye moshgele khil bozorg daram lotfan age kasi mitone mano komak kone vaghiyan mamnoon misham azesh moshgele man ine ke khili zood erza misham yani faghat kafiye ke jense mokhalef dastesh be alate tanasolim bokhore nemidonam chi kar konam khili daram aziyat misham lotfan mano komak konid

ببين عزيز مشكل تو فقط با تمرينات اين تاپيك كه توي صفحه اول گفتم حل ميشه . مشكل تو يه مشكل روانيه .
اون تمريناتي رو كه گفتم انجام بده حتما موفق ميشي

# : 16 Aug 2006 17:54

Quoting: sepand
salam inkare, bahal bood bazam begoo.amma raveshaye sade tar va sari taram begoo age dari

روش سريعتر وجود نداره .........اما اگه مطالب اين لينك رو مطالعه كني پوزيشنهائي رو اونجا معرفي كردم كه باعث تاخير در انزال مرد و تسريع در انزال زن ميشن . يه نگاه بنداز ممكنه بدردت بخوره

http://www.avizoon.com/forum/3_5249_0.html

# : 17 Aug 2006 07:21

سلام

ممنون میگم حالا ائنای که زن ندارن چیکار کنند

# : 17 Aug 2006 13:50

Quoting: plang
سلام

ممنون میگم حالا ائنای که زن ندارن چیکار کنند

يا بايد برن زن بگيرن ............و يا اينكه يه دوست دختر داشته باشن كه هفته اي حداقل 3 بار بتنونن باه هم باشن و اون تمرينات رو با هم انجام بدن .
و يا اينكه به هر روش ممكن بتونن يه شريك جنسي واسه خودشون جور كنن .

راه ديگه اي نداره ................. فقط بايد چشمشون سير بشه .............. همين و بس

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 22 . 23 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.