صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / درمان انزال زود رس در آقايون همراه با عكس و توضيح كامل
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 22 . 23 . >>
نویسنده پیام
# : 9 Aug 2006 16:22

از شما ممنونم.من از امروز شروع ميكنم اميدوارم مفيد باشه چون كم كم اين مشكل داره من و همسرم را اذيت ميكنه .و عملا تمايل به سكس را كمتر و كمتر.

# : 9 Aug 2006 17:37

Quoting: oomehdi
از شما ممنونم.من از امروز شروع ميكنم اميدوارم مفيد باشه چون كم كم اين مشكل داره من و همسرم را اذيت ميكنه .و عملا تمايل به سكس را كمتر و كمتر

منم برات آرزوي موفقيت و كاميابي دارم عزيز .
خوش بگذره

# : 9 Aug 2006 17:42

Quoting: dooroftade
salam aghaye inkare aya zadan spry ravesh khobi hast ya na man zood enzal misham lotfan rahnamaye konid az mataleb khobe shoma mamnonam

اسپري هم كارساز هست ولي بايد توجه داشته باشي كه اگه از اسپري زياد استفاده بشه ممكنه به سيستم عصبي آلت تناسلي مرد آسيب برسه و اونوقت ممكنه نشه هيچ كاري براي درمانش انجام داد .

روشهائي كه گفتم مكنه زمان زيادي براي ثمر دادن لازم داشته باشه ولي شما رو از اسپري بينياز ميكنه .

# : 9 Aug 2006 17:45

Quoting: emame_zaman
اینکاره جان سلام روش های تو بسیار عالی و عملیست ؛ من تجربه کرده ام و بسیار هم راصی هستم ولی یک روش ی را میخوام معرفی کنم که شاید تا بحال هیچ کدامتان نشنیده اید و آن عبارت است از اینکه یک کمربند از پوست آهو بدست بیاری درست مثل کمربند باشه ولی سهند نداشته باشه و بشه دور کمر گره زد و اما بر روی این کمربند پوست آهو دعایی هست در کتاب مجمع الدّعوات و باید این دعا را بر روی کمربندی که درست کردی بعد از وضو بنویسی و در هنگام سکس آن را بر کمر ببندی یقین بدان که تا زمانیکه کمر بندد را از کمرت باز نکنی انزال نخواهی شد حتی تا خود صبح هم که شد کمر بزنی ، من خود تجربه کرده ام البته کتاب دعای مجمع الدّعوات یا یک کتاب دیگر بنام جامع الدّعوات ؛ در حال حاضر ممنوع الچاپ است اما در برخی از کتاب فروشیهای مشهد پیدا می شود و قیمت زیادی هم دارد در بازار سیاه و ناگفته نماند که دعانویس ها اغلب از یکی از این کتابها بهره می گیرند برای درمان ترس و برخی بیماریها و غیره . شاد باشید

من حرف شما رو نفي نميكنم . تائيد هم نميتونم بكنم چون در اين باره چيزي نميدونم .

ولي باور دارم روشي كه تو گفتي ميتونه موثر باشه . چون حداقلش اينه كه شخص ميتونه با تلقين موثر موفق بشه . اين حداقل خاصيت روش شماست .

دنياي عجيبيه اي ن دنياي ماورا الطبيعه يا متافيزيك ............... هيچ غير ممكني توي اين عالم وجود نداره .

ممنون از لطف و توجهت و تشكر ميكنم كه تجربه خودت رو براي ما گفتي .

خوشي تو آرزوي منه

# : 11 Aug 2006 11:54

دختر ازكجا پيدا كنم

# : 12 Aug 2006 17:16

Quoting: mehran_mpk
دختر ازكجا پيدا كنم

شرمندتم

# : 13 Aug 2006 09:52

اینکاره در مورد فواید و مضرات جلق زدن توضیح بده ممنون از مطالب خوبت

# : 13 Aug 2006 16:39

تو ضیحات بیشتر میخواهم

# : 13 Aug 2006 16:45

inkare

اينكا ره جون
ادامه بده

# : 13 Aug 2006 20:00

Quoting: sirvan
اینکاره در مورد فواید و مضرات جلق زدن توضیح بده ممنون از مطالب خوبت

عزيز در اين باره خيلي توضيح دادم و دادند .
سعي ميكنم لينك مطالب رو پيدا كنم و همينجا برات بذارم

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 22 . 23 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.