صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / درمان انزال زود رس در آقايون همراه با عكس و توضيح كامل
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 22 . 23 . >>
نویسنده پیام
# : 20 Jul 2006 17:21

Quoting: ramtin2006
سلام رضای عزیز اینکاره
خسته نباشی بابت مطالب بی نظیرت , واقعا عالیه
بابا دست مریزاد

لطف داري رامين جون

# : 20 Jul 2006 18:36

همه عكسا بسته ان بازم نميتونم بكنم چي كار كنم؟؟

# : 20 Jul 2006 20:25

منم یه سوال دارم سوالم جدی مسخره بازی نیست
اگه میتونی بگو برایه جغ زدن چیکار بکنم که دیر انزال بشم
من که تاحالا سکس نداشتم نه این که موقعیتشم نداشتم من باهر دختری که رفیق شدم اول در حد مالوندن بوده ولی تا سر صحبتو راجعبه سکس باز کردم باهام رفاقتشو بهم زده
البته بگم که من 19 سالمه به نظرت این سن برا سکس داشتن زوده؟؟؟؟
اصلا خودت اولین بار که سکس داشتی چند سالت بود؟؟؟
جوابه منم بدیو منم قابل بدونی ممنونت میشم

# : 22 Jul 2006 14:58

Quoting: eee_khob_doosesh_daram
همه عكسا بسته ان بازم نميتونم بكنم چي كار كنم؟؟

ممكنه بخاطر استفاده از فيلتر شكن باشه ............. من نميدونم اين مشكل رو چطور ميشه حلش كرد.............. شرمنده

# : 22 Jul 2006 15:13

Quoting: reza06
اگه میتونی بگو برایه جغ زدن چیکار بکنم که دیر انزال بشم

اول از همه كه خودارضائي كردذن كار درستي نيست ......... خودارضائي يكي از دلائل انزال زود رس هست . ولي بايد بگم كه ميتوني از روش تحريك منقطع استفاده كني ميتوني زماني كه احساس كردي كه نزديك اورگاسم شدن هستي تحريك رو قطع كني و با انگشت شصت و سبابه سر آلت رو در محل ختنه گاه فشار بدي و چند ثانيه نگهداري و بعد دوباره ادامه بدي و ميتوني موقع تحريك فكرت رو به چيزهاي ديگه متوجه كني .
من که تاحالا سکس نداشتم نه این که موقعیتشم نداشتم من باهر دختری که رفیق شدم اول در حد مالوندن بوده ولی تا سر صحبتو راجعبه سکس باز کردم باهام رفاقتشو بهم زده

هر چند كه اين موضوع ربطي به اين تاپيك نداره اما يه توضيح مختصر برات ميدم .......... :
ببين دوست عزيز من فكر ميكنم مردم هميشه حاضر هستند درخواستهاي ما رو انجام بدن به شرطي كه ما درخواست خودمون رو در زمان و موقعيت مناسب و به روش درست بيان كنيم . من نميدونم چندوقت بعد از آشنائي درخواست خودت رو ازشون مطرح كردي ولي با توجه به سن تو ميشه حدس زد كه احتمالا بعد از چند جلسه ديدار و گفتگو ازشون درخواست سكس داشتي . البته اينم بگم هيچ فرمول خواسي براي محاسبه زمان درخواست وجود نداره ....بايد طرفت به تو اعتماد پيدا كنه تا تو رو به خصوصي ترين حريم خودش راه بده . بايد با صبر و حوصله پيش بري هر گونه رفتار يا حرف نسنجيده ميتونه به خاتمه يه رابطه منجر بشه .
البته بگم که من 19 سالمه به نظرت این سن برا سکس داشتن زوده؟؟؟؟

نه زود نيست و در عين حال دير هم نيست و فرصت زياده ...........بايد سعي كني از هر رابطه يه درس بگيري و از اين درس و تجربه در روابط بعدي استفاده كني .
اصلا خودت اولین بار که سکس داشتی چند سالت بود؟؟؟

اين يكي ديگه خيلي خصوصي بود ولي ميتونم بگم كه خيلي قبل از سن امروز تو شايد اگه درست يادم باشه حدود 14 سالگي بود . البته خيلي اتفاقي پيش اومد . و من لذت خواص و زيادي از اون نبردم و بيشتر به يه تجربه شبيه بود . چون سنم خيلي كم بود . و چيز نميدونستم .

# : 23 Jul 2006 04:47

مطالبت جالب و علمی بود ولی من هم یه نکته ی تجربی بگم عکس اینکه مردا فکر میکنن خانمها از دخول خوششون مییاد زنا از عشق بازی لذت میبرن یعنی هر چی تحریکات قبل از نزدیکی بیشتر باشه لذت زن بیشتره

# : 23 Jul 2006 14:19

Quoting: atishpare
مطالبت جالب و علمی بود ولی من هم یه نکته ی تجربی بگم عکس اینکه مردا فکر میکنن خانمها از دخول خوششون مییاد زنا از عشق بازی لذت میبرن یعنی هر چی تحریکات قبل از نزدیکی بیشتر باشه لذت زن بیشتره

ممنون از لطفت .
منم با تو موافقم . هر چي يه مرد توي عشق بازي و معاشقه ماهر باشه به همون نسبت مشكل انزال زود رس كمتري داره

# : 24 Jul 2006 17:31

خدائی بهترین کار اسپری است
آخ هی میکنی آبت نمیاد انقدر میکنی تا کس طرف تاول میزنه آخرم آب نمیاد
بد بخت دختر مردم میمونه تشنه

# : 3 Aug 2006 18:30

# : 8 Aug 2006 13:59

salam aghaye inkare aya zadan spry ravesh khobi hast ya na man zood enzal misham lotfan rahnamaye konid az mataleb khobe shoma mamnonam

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 22 . 23 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.