صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / درمان انزال زود رس در آقايون همراه با عكس و توضيح كامل
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 21 . 22 . >>
نویسنده پیام
# : 9 Jul 2006 19:37

خيلي عالي بود ، من کاربر جدید هستم و از طرف بقیه هم تشکر میکنم و امیدوارم در همه مراحل زندگی موفق باشی

# : 9 Jul 2006 20:10

من یک مشکل متفاوت دارم اونم که من هر چی سکس می کنم ابم نمیاد شاید 1 ساعت تا یک ساعت ونیم هم تلمبه بزنم اما ابم نمیاد چارش چیه؟

# : 9 Jul 2006 20:21

Quoting: payam irani
با سلام به بچه كار درست واقعا از اطلاعات شما ممنون هستم من از امروز شروع ميكنم

ممنون از لطفت اميدوارم كه موفق بشي
اگه نتيجه گرفتي بيا همينجا بگو

# : 9 Jul 2006 20:22

Quoting: qrc_qrc
سلام خيلي تووپ بود دمت گرم........

قربونت عزيز ممنون از لطفت

اما دم خودت گرم تا شورت خودت بسوزه

ممنون كه مطلب رو خوندي

# : 9 Jul 2006 20:25

Quoting: ghfk43
خيلي عالي بود ، من کاربر جدید هستم و از طرف بقیه هم تشکر میکنم و امیدوارم در همه مراحل زندگی موفق باشی

خوش اومدي عزيز . بخاطر لطفت و توجهت از تو تشكر ميكنم اميدوارم بيشتر از اينها ببينمت

# : 9 Jul 2006 20:26

Quoting: yepesaretanha
من یک مشکل متفاوت دارم اونم که من هر چی سکس می کنم ابم نمیاد شاید 1 ساعت تا یک ساعت ونیم هم تلمبه بزنم اما ابم نمیاد چارش چیه؟

خب دوست عزيز اگه اجازه بدي اول در باره مشكل يكي ديگه از دوستانمون كه اورژانسي هست حرف بزنيم بعدش نوبت توست ........... ايراد نداره كه عزيز دل برادر؟؟؟

# : 9 Jul 2006 20:56

sheri 20

Quoting: sheri 20
agh reza shoma matlabe bala ro barai kasani goftid ke hamsar darand,,,,man ham in moshgel ra daram vali dar hale ezdevaj hastam vali az inke kamaram kheili shole mitarsam khob zan ham mikhad lezat bebare vali man bishtar az chand saniye nemitonam edame bedam,,,,khahesh mikonam man ro rahnamaii konid ke chikar konam khahesh mikonam jawab bedidr

ببين عزيز مشكل انزال زود رس بيشتر از اين كه يه مشكل جسمي باشه يه مشكل روحي و عصبي هست . مدت زمان رسيدن به اورگاسم به خيلي از عوامل بستگي داره مثل سرعت انتقال پالسهاي عصبي از الت به مغز . ميزان تجربه مرد . تعداد دفعات نزديكي . شرم و حيا . استرس و اضطراب و ترس و حتي عوامل ژنتيك ..................... و خيلي موارد ديگه .....
تو احتمالا" بار اول هست كه ازدواج ميكني و باز احتمالا همه سكسهاي قبلي تو با نگراني و دلهره انجام شده و توي مكان مناسبي نبوده و غالبا با يه ترسي توام بوده ................ فكر نميكني كه همه اينها براي انزال زود رس دليل مناسبي باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
اما وقتي كه ازدواج كردي و رفتي سر خونه و زندگي خودت .......... ديگه ترسي از كسي نداري عمده خجالتها از بين ميره ........ .... و خيلي از نگرانيهائي كه قبلا موقع سكس داشتي ديگه نخواهي داشت ............................................... فقط ميمونه ترسي كه تو از خودت ممكنه داشته باشي , كه به نوبه خودش بسيار مهم هست و موثر و تاثير گذار .

اگه خوب به تمرينهائي كه گفتم دقت ميكردي ميديدي كه هدف از اين تمرينها تمركز مرد به ساير اندامهاي زن هست براي اينكه ديدن اندام لخت همسر براي مرد عادي بشه . همين عادي شدن اندام همسر خودش ميتونه خيلي به رفع مشكل انزال زود رس كمك كنه .

البته اينها كه گفتم ممكنه به درد تو نخوره . اما چند راهكار فوري برات دارم .
اگه توان نعوضهاي پياپي رو داري , بين 20-30 دقيقه قبل از نزديكي خودارضائي كن . و بعد هم موقع نزديكي تا ميتوني به اورال سكس بپرداز . با دست و دهان همسرت رو تحريك كن ..... هيچ عجله اي براي دخول نداشته باش . همه جاي بدن همسرت رو با دقت نوازش كن و موقع نوازش هم خوب دقت كن و عكس العملهاي اونو توجه كن ببين به كدوم قسمت بيشتر حساس هست و اون قسمت رو بيشتر تحريك كن . بعد هم زماني كه خواستي دخول رو انجام بدي يادت باشه كه از پوزيشنهائي استفاده كني كه بيشتر از همه نقطه جي رو تحريك ميكنند . لازم نيست كه دامنه حركت آلتت داخل واژن زياد باشه ميتوني با حركتهاي كند و كوتاه ادامه بدي اكثر زنها از حركتهاي ملايم و كوتاه آلت بيشتر لذت ميبرند . يادت باشه از كاندوم هم ميتوني استفاده كني . باعث تاخير در انزال ميشه .... بهتر از همه اين كارها اينه كه آلت خودت رو فراموش كني . وقتي كه آلتت درون واژن قرار داره سعي كن كه بهش توجه نكني هر چه به آلتت بي توجه تر باشي ديرتر به اورگاسم خواهي رسيد . سعي كن آلتت رو حس نكني . البته جدول ضرب هم ميتونه كمكت كنه سعي كن موقع سكس حاصل ضرب دوتا عدد 4 رقمي رو تو ذهنت موقع سكس حساب كني . اينم تاثير زيادي داره .
راستي اگر كه بلافاصله بعد از انزال نعوضت رو از دست نميدي ميتوني بعد از انزال هم به سكس ادامه بدي اولش زياد لذتي نداره ولي يه مقدار كه بگذره دوباره حال ميده .
يه نوع كاندومهايي هم هستند كه آغشته به مواد تاخيري هستند , همه داروخانه ها دارند . ميتوني از اونها هم استفاده كني ولي من توصيه نميكنم .

بحث و راهكار در اين زمينه خيلي زياده و مجال ما كم .......... اميد وارم كه مورد استفاده قرار بگيره و بتوني بهره كافي رو ببري

قربونت رضا

# : 9 Jul 2006 21:02

Quoting: mehdi1982
لطفا در مورد افزایش طول و قطر الت مردانه مطلب بنویس

دوست عزي در اين باره خيلي مطلب نوشتيم برو و بخون ميتوني به اين تاپيك مراجعه كني :
افسانه ابول ( افسانه طول آلت مردان و اندازه پستان زنان )

# : 9 Jul 2006 22:05

Quoting: inkare
سعي كن موقع سكس حاصل ضرب دوتا عدد 4 رقمي رو تو ذهنت موقع سكس حساب كني

بهتر نيست از ماشين حساب يا حتي چرتكه استفاده كرد؟
من موقع سكس كه هيچي....موقع امتحان رياضي هم نميتونم تو ذهنم حساب كنم

# : 10 Jul 2006 18:53

سلام رضای عزیز اینکاره
خسته نباشی بابت مطالب بی نظیرت , واقعا عالیه
بابا دست مریزاد

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 21 . 22 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.