| نویسنده |
پیام |
|
|
من نمی دونم چرا در هیج جا اشاره به مصرف مشروب در سکس نمی شه که واقعا موثره درضمن از این مطالبتون هم ممنون تشکر ماروبپذیرید و اگر امکان داره محبت کنید بفرمایید از کجا میتوان سری عکس تمامی مدلهای سکس را جمع آوری کرد و آیا شما امکان آپ کرد اونرو دارید یا نه ممنون از محبتتون
|
|
|
Quoting: mohsen11111 من نمی دونم چرا در هیج جا اشاره به مصرف مشروب در سکس نمی شه که واقعا موثره خوب حالا تو اشاره کن. اثرش چیه. خویه؟ بده؟
|
|
|
خیلی عالی بود دمت گرم الان میرم امتحان میکم بعد تشکر بیشتر ی از من میشنوی
|
|
|
|
|
salam INKARE KHASTE NABAsiI DAstET DORost . aalie eDAme bede. .
|
|
|
http://www.clickaton.com/index.php?q=aHR0cDovL3d3dy5hdml6b29uLmNvbS9mb3J1bS9KYXZhU2NyaXB0OnBhc3RlX3N 0cmluTCgnOmZsOicsMywnJywnJywnJyk%3D
salam khobin vahgan mamnoam az in hame lotfe shoma
|
|
|
مدت زمان کل تمرینات چقدر طول می کشد؟ هر تمرین 10 روز یا تمام تمرین ها با هم 10 روز؟ و ایا در این مدت جماع نکنیم؟
|
|
|
سلام من هم زود به انزال می رسم و هم منی من اون جهش لازم رو نداره در ضمن منی هم کم میاد و زیاد نیست علت چی میتونه باشه و راه درمانش چیه ؟
|
|
|
من هم خیلی استفاده کردم خیلی ممنون لطفا آموزش ها رو بیشر و علمی و عملی تر نمایید .بعضی از روشها بنظر نمایشی می اد و شاید مرد دیرتر ارضا بشه اما زن هم چیزی بدست نمی اره!لطفا در مورد راه های زودتر ارگاسم شدن خانم ها بگویید
navid
|
|
|
|
|
من هم خیلی استفاده کردم خیلی ممنون لطفا آموزش ها رو بیشر و علمی و عملی تر نمایید .بعضی از روشها بنظر نمایشی می اد و شاید مرد دیرتر ارضا بشه اما زن هم چیزی بدست نمی اره!لطفا در مورد راه های زودتر ارگاسم شدن خانم ها بگویید
navid
|
|
|
من یه کون سفید وتپل از تبریز میخوام پسر تا ساله پول خوبیم میدم بهم پی ام بده
gay
|