| نویسنده |
پیام |
|
|
خیلی حال دادی ممنون از راهنماییت
|
|
|
سلام به آقا رضای گل
من که امتحان نکردم اما اومدم دیدم از روی کنجکاوی گفتم نظر ندم نامردیه این شالله هروقت وقتش شد و امتحان کردم نظر اصلیم رو میگم
;:
میگن دروغ بوده که تو تا آخرش مال منی *** چشمای رنگ عسلت دنبال چشمای دیگست..!
|
|
|
setareh_71
اي شيطون 
|
|
|
|
|
بابا خلاصه بنويس .و. آخه من اگر اينقدر مطلب بخونم كه اصلا حشريت بشريت از بين ميره 
|
|
|
pgt

|
|
|
hotboy
راهش اينه كه همون جلالت مآب رو موقع دخول فراموش كني . همون كاري كه اسپري باعثش ميشه . البته تمرين ميخواد و زمان ميبره . يه تمرين ديگه هم ميگم انجام بده :
سعي كن وقتي كه جلالت مآب رو وارد بغداد ميكني بدون حركت بموني و همه توجهت رو به اندام دوست دخترت متوجه كني يعني همون تمرينات رو در حالي كه خليفه بي حركت داخل بغداد قرار گرفته انجام بدي .
اينا همش بخاطر هيجاني هست كه تو از تماس با دوست دخترت پيدا ميكني . اگه تونستي دفعات نزديكي رو بيشتر و طولاني تر كن .
يه كار ديگه هم ميتوني انجام بدي 15-30 دقيقه قبل از نزديكي يكي دوبار خودارضائي كن . باعث ميشه موقع نزديكي ديرتر به انزال برسي . ولي يادت باشه فقط قبل از نزديكي . هي پشت سر هم جلق نزني كه خيلي اوضاع رو بدتر ميكنه .............. اين يكي از موارد استفاده درست و به موقع خودارضائي هست و تكنيكي براي جلوگيري از انزال زودرس
خوش بگذره 
|
|
|
با سلام به بچه كار درست واقعا از اطلاعات شما ممنون هستم من از امروز شروع ميكنم
|
|
|
سلام خيلي تووپ بود دمت گرم........
|
|
|
|
|
لطفا در مورد افزایش طول و قطر الت مردانه مطلب بنویس
|
|
|
agh reza shoma matlabe bala ro barai kasani goftid ke hamsar darand,,,,man ham in moshgel ra daram vali dar hale ezdevaj hastam vali az inke kamaram kheili shole mitarsam khob zan ham mikhad lezat bebare vali man bishtar az chand saniye nemitonam edame bedam,,,,khahesh mikonam man ro rahnamaii konid ke chikar konam khahesh mikonam jawab bedidr
|