| نویسنده |
پیام |
|
|
چه طوری می شه مشکل زود ارضا شدن رو حل کرد؟اگه دارو یا اسپری داره اسمش چیه؟چه عواملی باعث تشدید و کاهش اون می شه؟
|
|
|
این کاره دمت گرم بابا ولی یک چیزی هست اونم اینه که ایرانیها تا کوس دستشون میاد میژرن سرش جرش میدن چون سالی 1 بار سکس دارن با کف دستی تمرین میکونن شما هم بهتره اموزش رو با کف دستی بزاری 
|
|
|
یه روش بهتر اونم وقتی میکنی توش تا نزدیک ارضا میشی بکش بیرون آب سرد بریز روش دوباره تکرار کن هر چند بار یک بار با آب سرد بشور این کار توپ جواب میده امتحان کن خبر بده:p:
|
|
|
|
|
يكي به من بگه با وجود فيلتر چگونه ميشه فيلم دانلود كرد
ايميل:khakrizha@yahoo.com
|
|
|
http://mar15.ir4u.info/index.php?url=ihcrLbajwKhXlsli2exrgjGKZy%2BSCCylG8zoEiGj9kQFHTEdrZN9D07hKYhBp h6mwNKsexFx1yRf6RiyyQunOxzEkFC4KFv2R%2Fo%3D

h_r_tme
|
|
|
خیلی خوب بود. مرسی
باور ما همانی است که می خواهیم...
|
|
|
salam dost aziz baray kasi ke dochar natavani jensi shodeh darmani baladi yeki az dostaname v khodesh fekr mikone bekhater jagh zadan in moshkelo peyda kardeh yani kiresh boland mishe v zood mikhabeh v seft nemishe v saizesh kochik shodeh mamnon misham age rahnamee koni
|
|
|
inkare azat tashakkor mikonam az babate ettelaati ke be mardom midi chon ina vagean vase bazi ha hazeme be shokre khoda man dir enzalam bazam mamnoon
|
|
|
|
|
مطلب زیبایی بود ممنون

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
شیوه ی خوبیه حتماً ادمه بده و آمزش ها رو بیشتر بکن
|