صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / درمان انزال زود رس در آقايون همراه با عكس و توضيح كامل
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . >>
نویسنده پیام
# : 23 Jan 2008 18:29

چه طوری می شه مشکل زود ارضا شدن رو حل کرد؟اگه دارو یا اسپری داره اسمش چیه؟چه عواملی باعث تشدید و کاهش اون می شه؟

# : 4 Feb 2008 10:39

این کاره دمت گرم بابا ولی یک چیزی هست اونم اینه که ایرانیها تا کوس دستشون میاد میژرن سرش جرش میدن چون سالی 1 بار سکس دارن با کف دستی تمرین میکونن شما هم بهتره اموزش رو با کف دستی بزاری

# : 23 Feb 2008 20:37

یه روش بهتر اونم وقتی میکنی توش تا نزدیک ارضا میشی بکش بیرون آب سرد بریز روش دوباره تکرار کن هر چند بار یک بار با آب سرد بشور این کار توپ جواب میده
امتحان کن خبر بده:p:

# : 2 Mar 2008 13:41

يكي به من بگه با وجود فيلتر چگونه ميشه فيلم دانلود كرد

ايميل:khakrizha@yahoo.com

# : 25 Mar 2008 21:33

http://mar15.ir4u.info/index.php?url=ihcrLbajwKhXlsli2exrgjGKZy%2BSCCylG8zoEiGj9kQFHTEdrZN9D07hKYhBp h6mwNKsexFx1yRf6RiyyQunOxzEkFC4KFv2R%2Fo%3D

h_r_tme
# : 26 Mar 2008 02:34

خیلی خوب بود.
مرسی

باور ما همانی است که می خواهیم...
# : 26 Mar 2008 19:14

salam dost aziz
baray kasi ke dochar natavani jensi shodeh darmani baladi
yeki az dostaname v khodesh fekr mikone bekhater jagh zadan in moshkelo peyda kardeh
yani kiresh boland mishe v zood mikhabeh v seft nemishe v saizesh kochik shodeh
mamnon misham age rahnamee koni

# : 28 Mar 2008 11:15

inkare
azat tashakkor mikonam az babate ettelaati ke be mardom midi
chon ina vagean vase bazi ha hazeme
be shokre khoda man dir enzalam
bazam mamnoon

# : 19 Apr 2008 09:31

مطلب زیبایی بود
ممنون

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 10 Jun 2008 11:56

شیوه ی خوبیه حتماً ادمه بده و آمزش ها رو بیشتر بکن

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.