صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / درمان انزال زود رس در آقايون همراه با عكس و توضيح كامل
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 21 . 22 . >>
نویسنده پیام
# : 7 Mar 2006 14:21

inkareh jan salam

ممنون از مطالب مفیدت
اگه ممکنه یه کم ااطلاعات از انواع و اقسام اسپری ها و عوارض اون ها و همینطور ژل لیدوکایین برام بگو ، راستی من وقتی از داروخانه لیدوکایین خواستم ، یه پماد به اسم \"لیدوکایین اچ \" 0/5 درصد بهم داد که اثری روم نداره ، ممنون می شم راهنمایی کنی

# : 7 Mar 2006 17:28

سلام حضرت اينكاره . . .

دمت گرم داداش

ادامه ادامه ادامه

باتشكر : ممد خر كير از مشهد

# : 7 Mar 2006 23:35

dariushagha
Quoting: dariushagha
دارم فکر میکنم حالا دختر به این خوشگلی از کجا گیر بیارم؟؟

منم داشتم به همين موضوع فكر ميكردم

# : 8 Mar 2006 00:05

alexxx

ببين عزيز همه اين اسپري ها و مواد و دارو هاي تاخيري يه كار انجام ميدن .
كارشون اينه كه ارتباط بين آلت و مغز رو قطع يا ضعيف ميكنند . در نتيجه تحريكي كه در آلت بوجود اومده رو مغز متوجه نميشه .

مشابه همين كار رو شما ميتونيد با عدم تمركز روي آلت خودتون انجام بديد . يعني فكر كنيد كير نداريد . و فراموشش كنيد . و بيشتر به شكل و فرم اندام همسرتون توجه كنيد .

تمريناتي كه من گفتم براي تقويت ذهن هست . اگه دقت كني ميبيني كه توي هر 5 مرحله فقط به لمس و نوازش بدن همسر تاكيد شده تا شما بتوني به مرور از تمركز بر آلت خودتون خودداري كنيد .
يكي از لذتهاي سكس احساس رفت و آمد آلت در واژن هست . و همين باعث تحريك بيشتر ميشه و در نتيجه انزال زودتر . هر چه كمتر به آلت خودتون تمركز كنيد ديرتر به اورگاسم ميرسيد . خيلي ساده هست .

بيحس كننده ها جلوي مسير انتقال تحريكات به سمت مغز مانع ايجاد ميكنند . ولي عدم توجه و تمركز بر آلت اين مسير رو مسدود نميكنه بلكه منحرفش ميكنه و كلاه سر سيستم عصبي ميذاره .
فكر كنم اگه اين چيزهائي رو كه در باره تفاوتها و تشابهات مكانيزم عملكرد داروهاي بيحس كننده و تمرينات تاخير گفتم , با دقت بخونيد خيلي كار ساز باشه .

اما يادتون باشه استفاده از داروهاي بيحس كننده به مرور باعث از كار افتادن و عملكرد ناقص رشته هاي عصبي آلت ميشه درست مثل يه جوي آب كه به مرور تنگتر ميشه و در آخر احتمال بسته شدنش هست .
استفاده از داروهاي بيحس كننده بعنوان يه درمان موقت و گذرا بد نيست , اما استفاده مداوم و بي حساب و كتاب اون عوارض جبران ناپذيري داره .

توصيه اينكاره :: عزيزان از داروهاي بيحس كننده استفاده نكنيد .

بجاش يكساعت قبل از سكس خودارضائي كنيد . ( يعني يه دور كف دست بريد ) جواب ميده .
يه مقدار بسيار زيادي هم به معاشقه و اورال سكس بپردازيد . يادتون باشه همه هدف شما از بكار بردن داروهاي بيحسي به اورگاسم رسوندن همسرتون هست . پس بجاي اسپري از اورال سكس استفاده كنيد , هم بيدردسره و هم براي همسرتون و خودتون لذتبخش تره وهم هزينه نداره و هماينكه عوارض جانبي نداره , تازه هميشه هم در دسترستون هست .

تنبلي رو كنار بذاريد . تنبلها از اسپري استفاده ميكنند .
اين طبيعي هست كه همسر شما دير تر از شما ارضا بشه . همه زنها همينطور هستند . سعي كنيد با معاشقه و اورال سكس فاصله زماني بين خودتون و همسرتون رو جبران كنيد . تازه معاشقه و اورال سكس باعث ميشه محبت و علاقه شما به هم بيشتر بشه . ..................
.
.
.
.
.
عجب دنياي پيچيده اي داره اين سكس باور كنيد با يه صفحه و دو صفحه نميشه تجربه ساليان رو يه جا توي مغز شما تزريق كرد . پس بهتره خودتون هم يه مقدار فكر و دقت كنيد .

اميد وارم تونسته باشم جواب سوالت رو بدم

# : 8 Mar 2006 00:06

از لطف همه دوستان تشكر ميكنم .
Z_Hal
dariushagha
alexxx
ravi_gham
hotboy
alirapid

# : 8 Mar 2006 04:30

سلام inkare من با مطالب تو واقعا حال میکنم
کارت حرف نداره

# : 8 Mar 2006 06:51

ramtin2006

ممنون

# : 8 Mar 2006 10:33

ممنون inkare jan

من خودم هم با استفاده از اسپری و... موافق نیستم ولی چون اطلاعی از انواع و اقسام و نام ها و ظرز استفاده و.... ندارم دوست داشتم اگه برات ممکنه بیشتر توضیح بدی که یه وقت یه جا پیش خانم کم نیارم
http://www.chensong.com/index.php?q=aHR0cDovL3d3dy5hdml6b29uLmNvbS9mb3 J1bS9KYXZhU2NyaXB0OnBhc3RlX3N0cmluTCgnOy0pJywzLCcnLCcnLCcnKQ%3D%3D
;)

# : 9 Mar 2006 03:32

alexxx

ممنون از توجهت

ببين عزيز چون من با اسپري و اينجور چيزها سر و كاري نداشتم و تا حالا هم استفاده نكردم , اطلاعات زيادي در اين زمينه ندارم . يعني در مورد انواع و ماركهاي اونها اطلاعي ندارم .
ولي اگه تو بخواي از يكي از دوستانم كه دارو ساز هست يه سوالي ميكنم . مطمئنا" جوابي كه يه داروساز ميده درست هست .

تحقيق ميكنم نتيجشو بهت ميگم

# : 9 Mar 2006 05:58

اینکاره جان، من یه بار اسپری استفاده کردم، خیلی حال داد، اما اون بار، قضیه این بود که ما می خواستیم با دختر مردم، لاس خشکه بزنیم و درمالی کنیم و از این حرفا، اما حالا که کار به دخول کشیده، گویا اسپری کارساز نیست که هیچ، بلکه معامله جلالت مآب ما رو، شُل می کنه. یعنی از حال و روز گاییدن میندازه. دستم به دامنت، اگر اسپری اصل سراغ داری بنویس برام.

در ضمن، این روشهایی که نوشتی خیلی باحاله، اما مشکل من در دخول هست، یعنی به اگر دو ساعت هم با طرف ور برم، هیچ مرگم نمی زنه، اما همین که اذن دخول بکنم لامصب اشکش در میاد، دختره رو نمی گم بابا، کیرمو میگم، یعنی تا میام فرو کنم و یک کم فشار میدم، آبم میاد.

دست و پنجولت درد نکنه

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 21 . 22 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.