صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / درمان انزال زود رس در آقايون همراه با عكس و توضيح كامل
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 21 . 22 . >>
نویسنده پیام
# : 7 Mar 2006 01:47 | ویرایش بوسیله: inkare

يه روش خوب براي درمان انزال زود رس در آقايون

با انجام اين تمرينات كه خيلي هم ساده و راحت هستند ميتونيد زمان رسيدن به اورگاسم رو به تاخير بندازيد .

تمرينات زير بايد به ترتيب انجام بشن

تمرینات

تمرین اول

به حالت بالا بشينيد و همديگر رو نوازش كنيد اول به حالت چرخشي و بعد از بالا به پايين وبالعكس
اين حالت رو 15 دقيقه حفظ كنيد بعدش يه وقفه 5 دقيقه اي و دوباره به مدت 15 دقيقه ادامه بديد
دو روز اين تمرين رو انجام بديد و روز سوم زمان رو از 15 دقيقه به 30 دقيقه افزايش بديد .

توجه كنيد كه به نقاط حساس از جمله سينه پستان آلت مرد و مهبل به هيچ عنوان دست نزنيد

تمرين دوم

به حالت بالا دراز بكشيد و همدديگر رو بغل كنيد و از حرارت بدن شريك جنسي خودتون لذت ببريد
به هيچ عنوان آميزش نكنيد و اگه اين حالت بيش از حد براتون وسوسه انگيزه رو در رو بخوابيد

تمرين سوم

حالا كه تمرينات مقدماتي را انجام داديد بايد به سراغ نقاط حساس بريد و سينه هاي شريك جنسي خودتون رو اول به حالت چرخشي و هر دو در يك جهت نوازش كنيد بعدش هر كدوم رو در خلاف جهت اون يكي بصورت چرخشي نوازش كنيد يا به اصطلاح معروف بمالونيد

تمرين چهارم

ديگه داريم به جاهاي حساس و باحالش ميرسيم , حالا با انگشتاتون از زير آلت تناسلي(هم مرد و هم زن يا به نوبت ويا هم زمان به سليقه خودتون بستگي داره) خيلي آروم و ملايم تا بالا بكشيد و اين كار رو به مدت يك ساعت ادامه بديد و بعدش 5 دقيقه آنتراكت يا همون وقفه و بعد دوباره از اول شروع كنيد

تمرين پنجم

بعد از يه استراحت 5 دقيقه اي آروم دراز بكشيد به طوري كه مرد زير فرار بگيره و آلت مرد درون مهبل قرار گرفته و بدون حركت دراز بكشيد و به آرومي تنفس كنيد سعي كنيد فكر خودتون رو بر روي اين كه بدن شريك جنسي شما چه حالتي داره متمركز كنيد . تنفس عميق و آروم خيلي مهمه فراموش نكنيد

اين روش هر روز بين دو تا سه ساعت وقت ميبره . هر كه را طاووس بايد , جور هندوستان كشد

هر مرحله از اين تمرينات رو به مدت 10-15 روز انجام بديد . به مرور بدن و مغز شما نسبت به تحريكات مقاومتر ميشه و ميتونيد در انتهاي دوره تمرينات زمان رسيدن به اورگاسم رو با قبل اون مقايسه كنيد و از ركوردي كه بدست آوردين تعجب خواهيد كرد .

لازمه كه بگم زنها هم اگه يه سكس طولاني و لذت بخش ميخوان , بايد همكاري لازم رو انجام بدن .

خوش بگذره

# : 7 Mar 2006 01:53

راستي يه سري پوزيشن مناسب براي تاخير انزال همراه با عكس و توضيح كافي هم براتون دارم . اگه دوست داريد بگيد تا زود تر براتون بذارم .

اين مطلبي كه الان خونديد 3 ساعت وقت برده .

واقعا" بدون انگيزه و تشويق نميشه چندين ساعت وقت براي تهيه و ويرايش و آماده كردن يه مطلب , صرف كرد .................... ميفهميد كه

قربون همتون ............. رضا , همون اينكاره

# : 7 Mar 2006 04:37

Marvellous

# : 7 Mar 2006 06:20

آقا اينکاره جان، من به اندازه يک ميليون نفر ازت تشکر می کنم و تشويقت می کنم.

فکر می کنم اين روشها خیلی موثر تر از قرص خوردن و اسپری استفاده کردن باشه.
لطفا ادامه بده.

دمت گرم

# : 7 Mar 2006 11:11

hotboy
ممنون
فردا پوزيشنها رو معرفي ميكنم

# : 7 Mar 2006 12:13

inkare

بابا ما هزار جا گفتیم بازم میگیم اینکاره فقط تو کل جهان هستی یه دونه است و نه بیشتر
خوبت شد؟
یا بازم نظر میخوای؟
راوی

ابری نیست ... بادی نیست ... می نشینم لب حوض...گردش ماهی ها ...پاکی خوشه زیست !
# : 7 Mar 2006 12:14

inkare
راستی من نفر 213 ام بودم که بازدید کردم

# : 7 Mar 2006 12:15

دارم فکر میکنم حالا دختر به این خوشگلی از کجا گیر بیارم؟؟

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 7 Mar 2006 12:19

inkare

راستی رضا جون من یه اتفاق توپی برام افتاده که باورم نمیشه هنوز
نمی خوام اینجا بگم اما خیلی خوشحالم دعا کن ادامه دار باشه
من به دعات ایمان آوردم
یادته اولین بار که گفتم برام دعا کن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی پیش خدا عزیزی و متعاقبا پیش بنده های خدا
انشالله دست به خاک بزنی برات طلا بشه که خیلی آقایی
به دوستی تو واقعا افتخار می کنم
راوی

# : 7 Mar 2006 13:09

Quoting: ravi_gham
باورم نمیشه هنوز
نمی خوام اینجا بگم

به به چشمم روشن...خانمت خبرداره داری شییطونی میکنی جیگررررر؟

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 21 . 22 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.