| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: alik be nazare man az heikale dokhtar mishe fahmid ke sex dashte ya na be khosos az sayze basan ya baro bazo

|
|
|
behtarin ravesh baraye pey bordan be inke dokhtari ghablan sex dashte ya na ine ke az khodesh beporsi.motmaen bash har javabi gerefti baraxesh doroste
|
|
|
خيلي خيلي جالب شد اتفاقا قبلا هم شنيده بودم يعني از پدرم اينو شنيده بودم که دختري که دست نخورده دارايه لطافت واندامه خاصي هيت مثلا اندامه ترنگ وسفت در عينه حاله نرمي در حاليکه اگه سکس داشته باشه دارايه اندامه شلو افتاده ايي هست به نظره من فکر ميکنم اين که از رويه باسن ويا دوره بازوش ميشه به اين موضوع پي برد
نظره شماها چي هست؟؟؟؟ چه طوري ميشه دقيق تر ميتونيم اينو هم کاملترش کنيم ؟
|
|
|
|
|
ودیگه اینکه اون راه حل هم جواب نمیده که دوستمون گفته اگه گفت نداشتم پس داشته حالا اگه گفت داشتم چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی نداشته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس این کاملا بی فایداست
|
|
|
خوب مثلا حالا چرا میخوای بدونی که سکس داشته یا نه ؟؟؟لطفا" اقایونی که خودشون سکس میکنن دنبال دختره دست نخورده نگردن(چون اخر بی فرهنگی و نامردی) من نمی دونم واقعا" چرا تو کشور ما به این مسئله اینقدر بد نگاه میکنن البته در مورد مردها و زنهایی که افراطی هستن نمیدونم دیگه
|
|
|
فقط با معاینه بند و بساطش میتونی بفهمی. تازه اگه زیاد سکس نکرده باشه و 4-5 ابر بوده باشه نمیتونی بفهمی
|
|
|
اقای ajibogharib مطمئن باش 100% که د این دنیا دختری نصیب نمیشه که دست نخورده باشه چون خودت سکس داشتی یعنی خدا این کارو میکنه این قانون این دنیا هست شما نمیدونستی؟؟؟؟؟؟
بعضیا مثل شما بودن فکر کردن زنشون دست نخورده است و خودشون قبلا سکس داشتن و بعد از ازدواج خیلی سالها میگذره می فهمن زنشون..........
پس نصیبت نمیشه چون بی عدالتی هست
اوکی؟
در ضمن کسانی که بیشتر حال میکنن قبل از از دواج معمولا با زنشون زیاد حال نمیکنن خانمها هم همینطور
چون انر}ی پراکنده شده ...و ارزش زن و شوهرشو نمیدونه
|
|
|
salam man taze azve shodam amma be nazare man mohemme ke 2khtar ya pesar ghabl az ezdevaj sex nakarde bashan in dar fahange parsi ma hatti khili ghabl az eslam ham hamiat dashte oonhayee ke movafeghan 2khtarha azadane sex konan hamin nazar ro dar morede navamiseshoon daran ya na?
|
|
|
|
|
fagat az labe bazi keh mikoneh rahat mishe famid keh in kareh hasat ya na
bardia_666_ir
|
|
|
علائم دختر دست نخورده اول زیر بغل و دور کسش مو در نیاورده.دوم عادت ماهیانه نمیشه.سوم به کیر میگه دودول.چهارم سینه هاش رشد نکردن هنوز.میدونی چرا چون تنها دختری ممکنه اون هم فقط ممکنه دست نخورده باشه که هنوز بالغ نشده باشه.تو دخترای امروزی دنبال دست نخورده نگردید که نیست .البته کم و زیاد داره ولی رد خور نداره.
|