| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 28 Dec 2007 20:56 | ویرایش بوسیله: ajibogharib
چه جور میشه فهمید یه دختر تا حالا سکس داشته یا نه؟؟؟؟ آیا از رویه اندامش میشه فهمید؟؟؟؟ مثلان از رویه کونش می شه فهمید؟؟؟تنگی گشادیش؟؟؟؟ ویا ازرویه سینه های اویزونش می شه فهمید؟؟؟؟
ویکی از مهمترین علائم بعد از اینکه دختری یه سکسه نسبتا طولانی داشته در اون فکر میکنم این باشه که حداقل در آن روز در گوردیه چشمهایش سیاهی کبود رنگی خواهد بود نظره شما چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا این طور بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ تجربه کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ویا یکی دیگه از علائمه بعد از سکس در یک دختر فکر میکنم این باشه که یه خورده کمر درد میشه نظه شما چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا این درسته؟؟؟؟؟؟
|
|
|
به نظره من یه دختر که تا حالا سکس نکرده دارای معصومیت و سادگیه خاصی است
|
|
|
hame in harfa bikhode hich jori nemitoni befahmi ke dokhtari sez dashte ya na, harkiam bege az roye andam mishe fahmid bikhod mige, magar inke bakeregiro chek kard
nokteye mohem in hast ke baraye chi in nokte mohem hast ke dokhtari sex dashte ya na ??? magar inkar baraye mard bade ke mikhay zanaro be on stadard negah dari ?? in fekraye aghab oftadero bezarin kenar mardom, sale 2000 ham gozasht, dige hata araba ham to biabon vase khodeshon nemigardan hich vaght fekr kardi hame in pesarai ke sx daran, khob ba ye zan ya dohtar bayad sex dashte bashan, tanha ke nistan , pas age sex baraye mard khobe, baraye zan ham khobe age tavagho dari zanet ya gf et dast nakhorde bashan, khodetam bayad hamintori bashi dar avaz,aval az khodet shoro kon
|
|
|
|
|
on sadegi va masomiat ham ke to fekr mikoni, rahatarin chizi hast ke dokhtara bahash pesarai mesle toro khar mikonan, albate az ye nazar benazare amn kare khobi mikonan, chon mardi ke in masale barash moheme, bejaye shakhsiate dokhtar, haghesham hast ke intori khar beshe inghad bache nabash
|
|
|
عمرا اگه بفهمی ما دخترا انقدر مارمولکیم 
بهناااااااااااااس عسلی اومده !!!
|
|
|
مثلان میشه هنگامه صحبت کزدن باهاش در مورده مسائله جنسی به دست نخوردگیش پی برد مثلان این سوال که از عقب بیشتر خوشت میاد یا از جلو خیلی از چیزارو روشن میکنه
|
|
|
# : 28 Dec 2007 22:15 | ویرایش بوسیله: ajibogharib
یا این سوال که از پشت چه جوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظره شما اگه بگه درد داره میشه فهمید که قبلان تجربه کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واما چی شد که من این موضوع رو باز کزدم من با دختری چند ماه نامزد شدم وبهش علاقه داشتم ومیخواستم باهاش ازدواج کنم اما بعد از چند وقت متوجه شدم قبل از من با پسره دیگری از محله مون رابطه داشته و حتی رابطه سکسی داشته منتها اوایل خودمو راضی کردم که اون ماله گذشته هاست الان دیگه نمی تونه این جور رابطه ایی با اون داشته باشه تا اینکه . . . با کماله ناباوری فهمیدم حتی در دوره نامزدیمونم رایطه خودش با اون مخفیانه ادامه داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ومن فورا به دوره نامزدیم با اون خاتمه دادم و خانواده ها از هم جدا شدند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اما من دلم نیومد اجازه بدم من در رابطه سکش شریک نباشم بنا براین رابطمو جوره دیگه ای شروع کردم با اون و جالبتر اینکه من هنوز با اون رابطه دارم حتی رابطه سکسی اما دیگه اونو واسه ازدواج نمی خوام !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
# : 28 Dec 2007 22:25 | ویرایش بوسیله: ajibogharib
ویا اصلان آیا این امکان برایه یه دختر وجود داره واین توانایی رو داره در حالیکه یه نفرو دوست داره با یه پسره دیگه هم دوست باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ ایا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظره من که باید مریض باشه اگه بتونه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
مهناز خانم ما این بحثو باز کردیم که از اون نتیجه ایی بگیریم وچیزی از اون یاد بگیریم نه اینکه شما از همون اول بگی هیچ راهی برایه این ویا هیچ نتیجه ای برای این بحث نمی شه گرفت اتفاقا خوده شما که دختری بهتر می تونی ما رو کمک کنی در این مورد
|
|
|
مطمئنا برایه ما آقایون خیلی مهمه که خانممون سکس داشته یا نه
|