صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / چيزهائي كه بايد در باره سردي زنها و عدم ميل اونها به سكس
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 .
نویسنده پیام
# : 21 Feb 2008 16:19

dater

نه عزیزم
این شغلشونه! زنا معمولا سرکار اینجورین!!

# : 19 Apr 2008 09:33

یه چیزایی داره دستگیرم میشه

عجب؟

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 2 Jul 2008 21:19

سلام دوستان

من تازه واردم و اگه یه خورده فضولی میکنم منو ببخشین

تا زمانی که ما مردهای ایرانی موظفیم که دستمال خونی شب زفاف رو به عنوان یه پرچم تو کره ماه فرو کنیم که ما اولین نفر بودیم که تونستیم با این دختره سکس کنیم (که البته کور خوندیم و همه مون میدونیم که یه دختر فقط یه سوراخ واسه سکس نداره!!!!! با عرض معذرت از خانمهای محترم) دخترها رو مجبور میکنیم که سکس نداشته باشند یا مواظب پرده شون باشن و.... حالا ما که از اول نموم درها به رومون باز بوده بیایم و یقه زنمون یا دوست دخترمون رو بگیریم که چرا به قول دوستمون اسکیمویی حال میکنی و خودت سکان رو به دست نمیگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/!!!!!!!!!!!! با کدوم تجربه؟
جنس مونث در کشور ما وفرهنگ ما مجبوره که مفعول باشه والا به هرزه بودن، حشری بودن و هزار چیزدیگه (که برای ما مردا افتخاره) متهم میشن و باید پیه خیلی چیزا رو به تنشون بمالن.
یه سوال از هم جنسهای عزیز خودم میپرسم: میدونید که وقتی یه زن شوهردار بی شوهر میشه بهش میگن بیوه (یا به قول معروف میوه!!) اما میدونین به مرد زن دار که بی زن میشه اصلا چی میگن یا اصلا کسی به خودش زحمت میده که براش اسم بذاره؟؟؟؟؟

Arash
# : 2 Jul 2008 21:19

سلام دوستان

تا زمانی که ما مردهای ایرانی موظفیم که دستمال خونی شب زفاف رو به عنوان یه پرچم تو کره ماه فرو کنیم که ما اولین نفر بودیم که تونستیم با این دختره سکس کنیم (که البته کور خوندیم و همه مون میدونیم که یه دختر فقط یه سوراخ واسه سکس نداره!!!!! با عرض معذرت از خانمهای محترم) دخترها رو مجبور میکنیم که سکس نداشته باشند یا مواظب پرده شون باشن و.... حالا ما که از اول نموم درها به رومون باز بوده بیایم و یقه زنمون یا دوست دخترمون رو بگیریم که چرا به قول دوستمون اسکیمویی حال میکنی و خودت سکان رو به دست نمیگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/!!!!!!!!!!!! با کدوم تجربه؟
جنس مونث در کشور ما وفرهنگ ما مجبوره که مفعول باشه والا به هرزه بودن، حشری بودن و هزار چیزدیگه (که برای ما مردا افتخاره) متهم میشن و باید پیه خیلی چیزا رو به تنشون بمالن.
یه سوال از هم جنسهای عزیز خودم میپرسم: میدونید که وقتی یه زن شوهردار بی شوهر میشه بهش میگن بیوه (یا به قول معروف میوه!!) اما میدونین به مرد زن دار که بی زن میشه اصلا چی میگن یا اصلا کسی به خودش زحمت میده که براش اسم بذاره؟؟؟؟؟

Arash
# : 2 Jul 2008 21:26

ببخشید دوتا شد تقصیر این پروکسی هاست

Arash
# : 2 Jul 2008 21:47

اینا به خاطر پایین بودن فرهنگ تو جامعه ماس، وگرنه توی یک جامعه آزاد هم مرد به زن و هم زن به مرد ابراز علاقه می کنه و همینطور ابراز نیاز . ولی اینجا قضیه یکم فرق فوکولد. آدما دید انسانی به مسائل ندارند. مردها وقتی با یک زنی می خوابند بعدش هزار جور حرف پشت سرش در میارن و هزار جور نسبت ناروا بهش می دن، به خودشون افتخار می کنن و طرف مقابلشون رو حقیر می دونن. و این به خاطر اینه که خودشون رو مالک زن می دونن و به چشم یک انسان مجزا با نیاز ها و سلیقه های مجزا که مثل خودشون دارای نیازهایی هستش و برای رفع نیازهاش تن به یک رابطه میده نمی بینن.

توی یک همچین جوامعی با همچین دیدگاه هایی زن ها هم همیشه دید آرمانیشون اینه که سوار کول مردا بشن و تو دهن مردا بشاشن. فکر می کنن یک چیز خیلی با ارزش تو شلوارشون دارن که به خاطرش هر جور نسبت حیز و پدر سوخته و ... به مردا بدن یا مردا رو دستمایه و بازیچه خودشون بکنن انگار نه انگار که توی یک رابطه هر دو طرفن که بهره مند می شن و لذت می برن زنا خودشون با چنین رفتاری باعث می شن که نقش مفعولی توی یک رابطه پیدا کنن .
این جوامع برای اینکه زن و مرد توش به تعادل و روابط انسانی برسن احتیاج به زمان دارن .
توی یک رابطه زن و مرد معمولا چیزی که در وهله اول زن و مرد رو بهم جذب می کنه جاذبه های جنسیه. چیزی که تو جوامع عقب افتاده بد محسوب میشه و گناه شمرده میشه. آدما نه می تونن نیازهای جسمی خودشون رو بر آورده کنن و نه روابط انسانی این وسط به وجود میاد همه چیز میشه بر اساس دوز و کلک و دلقک بازی برای اینکه در نهایت بتونن به خواسته های رفع نیاز جسمیشون برسن . نه صداقتی وجود خواهد داشت نه انسانیتی.

# : 3 Jul 2008 15:49

سلام دوستان

Arash
# : 3 Jul 2008 17:30

این یکی رو دیگه من نفرستادم نمیدونم چطوری اومد اینجا. در هرصورت عذر میخوام.

Arash
# : 24 Aug 2008 18:06

ایول کارت حرف نداشت!! همش حقیقته!!!

پاسخگو
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.