Quoting: papapiyazak
مطالب رو تا اینجا خوندم. عجیب نیست که گناه سردی زنها تا این اندازه تقصیر مردهاست!
چون در این نوع تفکری که اینجا دیدم، زن مفعوله و باید فاعل در موردش تصمیم بگیره. حتی در مورد اینکه لذت ببره با نبره.
به عقیده من زن و مرد نداره. زنی که یاد بگیره از سکس لذت ببره، با کمی تجربه موفق میشه. چرا اینجا کسی ننوشت که زنها سهم کمی رو از آموزش مسائل جنسی دارن؟ چرا کسی نگفت که خود ارضایی روش مناسبیه برای شناخت بهتر نکته های سکسی و کشف بدن (اسمش رو بزارین خودشناسی جنسی) و چرا کسی در مورد نقش خود زن در بالا رفتن میل جنسی صحبت نکرد؟
به نظر من تنها دلیل نگرش شما به مسئله و ارائه راه حل هاتون، میتونه نگاه مفعولانه به زن باشه و تقویت گره سیندرلایی زن برای اسارت هرچه بیشترش در محدوده تمایلات مرد. یا همون مردسالاری معروف.
اشتباه نشه من زنسالاری رو هم تبلیغ نمی کنم. هر دو به یک اندازه احمقانه اند. عقیده من اینه که همونطور که در مورد نقش مرد در رضایت زن صحبت کردید، در مورد نقش زن در رضایت خودش هم صحبت کنید. مشکل سردی حل نمیشه مگر با تلاش خود زنها! مرد در این میانه شاید بیشتر از نیمی از مسدولیت رو نتونه به دوش بکشه.
Quoting: papapiyazak
می دونم که آخرین پست مال خیلی وقت پیشه ولی مطلب به نظرم اینقدر مهم اومد که ترجیح دادم بنویسمش.
خوب حالا نظر خودت رو بگو عزیز. نظر شما چیه؟