صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / چيزهائي كه بايد در باره سردي زنها و عدم ميل اونها به سكس
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
نویسنده پیام
# : 30 Jul 2007 17:20

Quoting: papapiyazak
مطالب رو تا اینجا خوندم. عجیب نیست که گناه سردی زنها تا این اندازه تقصیر مردهاست!
چون در این نوع تفکری که اینجا دیدم، زن مفعوله و باید فاعل در موردش تصمیم بگیره. حتی در مورد اینکه لذت ببره با نبره.

به عقیده من زن و مرد نداره. زنی که یاد بگیره از سکس لذت ببره، با کمی تجربه موفق میشه. چرا اینجا کسی ننوشت که زنها سهم کمی رو از آموزش مسائل جنسی دارن؟ چرا کسی نگفت که خود ارضایی روش مناسبیه برای شناخت بهتر نکته های سکسی و کشف بدن (اسمش رو بزارین خودشناسی جنسی) و چرا کسی در مورد نقش خود زن در بالا رفتن میل جنسی صحبت نکرد؟

به نظر من تنها دلیل نگرش شما به مسئله و ارائه راه حل هاتون، میتونه نگاه مفعولانه به زن باشه و تقویت گره سیندرلایی زن برای اسارت هرچه بیشترش در محدوده تمایلات مرد. یا همون مردسالاری معروف.

اشتباه نشه من زنسالاری رو هم تبلیغ نمی کنم. هر دو به یک اندازه احمقانه اند. عقیده من اینه که همونطور که در مورد نقش مرد در رضایت زن صحبت کردید، در مورد نقش زن در رضایت خودش هم صحبت کنید. مشکل سردی حل نمیشه مگر با تلاش خود زنها! مرد در این میانه شاید بیشتر از نیمی از مسدولیت رو نتونه به دوش بکشه.

Quoting: papapiyazak
می دونم که آخرین پست مال خیلی وقت پیشه ولی مطلب به نظرم اینقدر مهم اومد که ترجیح دادم بنویسمش.
خوب حالا نظر خودت رو بگو عزیز. نظر شما چیه؟

papapiyazak

سلام دوست عزیز

خیلی خوشحالم و ممنون هم هستم شدیدلی( به قول دوست عزیزم کامران 747 ) که مطلب منه حقیر توجه تو رو جلب کرده .

و اما بعد :
یعنی نظر من :

منم به شدت با کلیت حرف تو موافقم .................... اما لازمه که توضیح بدم چرا من این طور نوشتم ................ چون توی جامعه ما و بین زنهای این جامعه یه هیولائی وجود داره به نام تابوی جنسی این مطلب بیشتر به درد کسانی میخوره که با ایم مشکل یا بهتر بگم معضل دست و پنجه نرم میکنند .
هیچ فکر کردی مردی که داره با یه همسر خجالتی زندگی میکنه که از بیان احساسات جنسی خودش شرم داره و از بچگی بهش گفتن که دختر نباید فلان و دختر نباید بیسار ................. چه خاکی باید تو سرش بکنه ؟؟؟؟؟؟؟

البته این مشکل فقط مربوط به جامعه ما نیست توی همه جوامع چه پیش رفته و چه پس رفته وجود داره منتهی توی جامعه ای مثل جامعه ما یه نموره بیشتر تو چشم میزنه .

این مقاله با این پیش فرض نوشته شده . منم همونطور که گفتم با کلیات نظر شما موافقم . و باور دارم که مرد و زن نداره و هر دو باید برای رسیدن به لذت تلاش کنند و مایه بذارن .
ولی خب این مطلب رو هم باور دارم که زنها از نظر ساختار تفکر و فیزیکی با مردها متفاوت هستند . من اگه به تساوی مرد و زن باور داشتم میتونستم بگم که دقیقا" با تو موافقم ولی چون چنین نیست و من بر خلاف اکثر دوستان به تناسب مرد و زن باور دارم مجبورم با کلیات نظر تو موافق باشم .

عزیز دل برادر فراموش نکن که مرد و زن با هم تفاوت دارن من و تو که مرد هستیم محاله بتونیم نوع و کیفیت و ماهیت و..... لذتی رو که یه زن توی یه رابطه جنسی جستوجو میکنه و بدست میاره رو درک کنیم . فکر میکنم که اصلا" شاید یکی نباشه با اون چیزی که من و تو تصور میکنیم .

مطلبی که من نوشتم بنا بر تجربه خودم و مطالعاتی بود که در باره مسائل روانشناسی زنان داشتم . ............ هیچ اصراری هم بر وحی منزل بودنش ندارم . مطمئنا" اشکالاتی داره چون منکه دانای مطلق نیستم . پس خیلی خوشحالم میکنی که تو هم نظر خودت رو مشروحتر برامون بگی . مطمئنم که چیزهای جدیدی یاد میگیرم .

در آخر یه توضیح کوچولو بدم papapiyazak عزیز من این پست رو در نهایت دوستی و مهربونی تایپ کردم امیدوارم که تو هم برداشتی جز دوستی و صمیمیت از اون نداشته باشی ( میدونی آخه خیلی وقته که چیزی ننوشتم میترسم یه وقت خدا نکرده با لحن من آشنا نباشی و گفته های منو به حساب ستیزه و ....... بذاری همین بود که گفتم اگه یه توضیح مختصر بدم شاید بد نباشه و از سو تفاهم جلوگیری کنه )

قربونت ....رضا

# : 30 Jul 2007 18:16

inkare
سلام پرتاب شد پسر خاله

آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
# : 31 Jul 2007 09:39

مخلص هر چی مدیره

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 4 Aug 2007 03:02

حقا که مديری شايستته
حقا که مديری شايستته
پسر عجب اطلاعاتی داری
من که گرخيدم

قال رسول الله (ص) : النکاح سنتی فمن رقب من سنتی فليس منی
# : 7 Dec 2007 22:14

سلام دوست من
خوبه یکم به همجنساتون آموزش بدین که اینقدر تو این مسائل خودشون رو علامه دهر ندونند
اما همیشه اینطورام نیست!!!
گاهی پیش میاد خانوما داغترند و آقایون یه قالب یخ حالا اونو چیکارش کنیم؟؟؟؟؟

# : 29 Jan 2008 20:07

اینکاره عزیز سلام

اول اینکه من غلط بکنم برداشت دیگه بکنم !!!

داریم حرف می زنیم و مشکلی هم نیست. مشکل اصلی اینه که من خیلی دیر به دیر چیز می نویسم. اونم که ک.تاهی از خودمه.

اما بعد ...

در همه فعالیتهای انسانی چیزی وجود داره به نام ایماژ (Image این خارجکیشه خودتون فارسیش کنین). ایماژ باعث میشه تا مغز انسان درباره چند و چون هر کدوم از فعالیتهای جاری، گذشته یا آینده تصمیم بگیره.

اگر ایماژ من از یک زن اون رو مفعول نشون بده من رفتاری رو در پیش می گیرم که به مفعولیت هر په بیشتر اون کمک کنه. همینطوره در مورد پرخاش یا هر چیز دیگه.

صحبت من این بود: در خلال سکس فکر فقط باید به سکس بپردازه. عواقبش (احتمالا) پیشینه اش (ظاهرا) و طمان حال (قطعا) باید کم ترین تاثیر رو در عمل داشته باشه وگرنه کلیه محرکها و پاسخهای قبلی که در مغز نگهداری میشه روی سکس اثر میزاره.

ساده بخوام بگم اینه که در زمان سکس نباید فکر کرد، باید سکس کرد!

این نکته ایی که من خودم همیشه با بانوان گرامی مشکل داشتم. جنبه مفعولی ذهنشون (مخصوصا ایرانی زن های عزیز!) باعث شده تا من رو فاعل بدونن و لازم بشه که شرایط لذت اونها رو هم من تامین کنم. اینه که مسئله از یک فعالیت دو نفری خارج میشه و همه بار این مسئولیت خطیر (واقعا هم خطیر) به دوش مرد میفته!

داستان همینه. زن هم باید در فراهم آوردن شرایط به مرد کمک کنه و ذکر مدام اینکه بیشتر بار به دوش مردهاست اصلا تفکر کدرنی محسوب نمیشه. شریک جنسی آدم باید درست مثل خود آدم برای اورگاسم خودش و شریکش تلاش کنه.

نکته اصلی و لذت بخش سکس هم همینه.

و حالا اعتراف!!:

من تا حالا زن و دختر ایرانی (یا با چند استثنا خارجی) ندیدم که این کار رو بکنه. در واقع همیشه من بودم که برای به اورگاسم رسوندن شریکم نهایت تلاشم رو کردم و به دلیل نوع آموزشهایی که برای خودم فراهم کردم ظاهرا موفق هم بودم. اما اگر دستم به اون چند موردی که ذکر کردم (و متاسفانه همه خارجی برسه) باید حتما روشهاشون رو ازشون بپرسم. بالاخره یه روز لازم میشه!!

پیشنهاد من همونیه که گفتم. در زمان سکس به هیچ چی فکر نکنین الا سکس. اجازه بدین حتی اگه سکس عواقبی داره بعدا در موردش تصمیم بگیرید. ایماژ شخصی تون هم از سکس همیشه لذت بخش باشه.

شاد باشید و از عمیق ترین لحظه های سکسی برخوردار.

# : 29 Jan 2008 20:09

کیجای عزیزم

سکس به قدری در پرده های تاریکی پنهان میشه که داشتن کمی اطلاعات آدم رو علامه دهر می کنه.

به خدا!

اما در مورد داغی خانومها. نمی گم ندیدم اما کم دیدم. مخصوصا در مورد تمایلشون به سکس و ابراز این تمایل.

دلیلش رو شما بگید.

# : 29 Jan 2008 20:11

راستی

این جمله شاید خیلی مودبانه جلوه نکنه اما حقیقتیه:

«« به همون اندازه ای که مرد زن رو می کنه، زن هم باید مرد رو بکنه»»

این چکیده حرف من بود. :)

# : 29 Jan 2008 20:12

Quoting: kija
گاهی پیش میاد خانوما داغترند و آقایون یه قالب یخ حالا اونو چیکارش کنیم؟

Sometimes I can not take this place, Sometimes its my life I cant taste
# : 15 Feb 2008 20:41

تو بعضی فیلمهای پورنو زن با خونسردی و بی تفاوتی به مرد یا اطراف نگاه می کنه و آه و اوه نمیکنه این زنها سردی جنسی دارند؟

LOVE
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.