صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / چيزهائي كه بايد در باره سردي زنها و عدم ميل اونها به سكس
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
نویسنده پیام
# : 23 Aug 2006 17:52

inkare
مطالب بسيار سودمندي را طرح كرديد ...دست شما درد نكنه.
فقط اگه اجازه بديد يك نكته را اشاره كنم البته شايد جديد نباشه ولي تكرارش بد نيست.
همانطور كه گفتيد دوش گرفتن به نيت سكس بسيار پسنديده و عالي است ....اينكه بدن شما بوي بد نده خيلي موثره در روابط سكسي...به كار بردن بوي خوش هم كار خوبي است...ولي آيا ميدانيد كه گاهي همين بوي خوش هم ممكنه باعث عقب نشيني شريك جنسي شما بشه!!!
بعضي اشخاص از بوي عطر و ادكلن خاصي خوششان نمياد...حتي اگه خوشبو باشه.
بنابراين بد نيست كه در چنين مواردي هم سعي كنيد سليقه شريك جنسي خود را بشناسيد.

# : 27 Aug 2006 16:12

آفرين
نكته مهمي رو اشاره كردين
من خودم از بوي بدن دختر بيشتر خوشم مياد تا بوي عطر
البته نه اينكه طرف 20 روز حموم نرفته باشه ها
يه بوي ملايم از عرق بدنشون...واي ميميرم واسش

# : 27 Aug 2006 21:38

Quoting: lili20
inkare
مطالب بسيار سودمندي را طرح كرديد ...دست شما درد نكنه.
فقط اگه اجازه بديد يك نكته را اشاره كنم البته شايد جديد نباشه ولي تكرارش بد نيست.
همانطور كه گفتيد دوش گرفتن به نيت سكس بسيار پسنديده و عالي است ....اينكه بدن شما بوي بد نده خيلي موثره در روابط سكسي...به كار بردن بوي خوش هم كار خوبي است...ولي آيا ميدانيد كه گاهي همين بوي خوش هم ممكنه باعث عقب نشيني شريك جنسي شما بشه!!!
بعضي اشخاص از بوي عطر و ادكلن خاصي خوششان نمياد...حتي اگه خوشبو باشه.
بنابراين بد نيست كه در چنين مواردي هم سعي كنيد سليقه شريك جنسي خود را بشناسيد

يادآوري به موقع و خوبي بود .
من هميشه گفتم توي روابط سكسي هيچ فرمول قطعي و يكساني وجود نداره . با تو هم موافقم .
حتي كساني هستند كه با بوي عطر دچار سردرد ميشن و كل رابطه ممكنه از بين بره .

چيزهائي كه من گفتم در حالت كلي و براي اكثريت هست . هر كس سليقه اي داره و بهتره كه افراد با يه مقدار دقت سليقه هاشون رو به هم نزديك كنند . ويا حداقل سليقه هم رو درك كنند .

ممنون از يادآوري و تذكرت

# : 27 Aug 2006 21:38

Quoting: motaahel
آفرين
نكته مهمي رو اشاره كردين
من خودم از بوي بدن دختر بيشتر خوشم مياد تا بوي عطر
البته نه اينكه طرف 20 روز حموم نرفته باشه ها
يه بوي ملايم از عرق بدنشون...واي ميميرم واسش

اينم خوبه و هيچ ايرادي نداره .

# : 10 Sep 2006 00:19

آقا من میخواستم نحوه دوست شدن با دختر ها رو یاد بگیرم

مثل اینکه اصلا" هیییییچ راهی نداره.

××××××××××××××××××××××××

================================================
عزيز چندوقتيه كه توي اين بخش گذاشتن آي دي رو هم ممنوع كرديم . اگه ميخواي آي دي تو رو ديگران داشته باشن ميتوني آي دي خودت رو توي پروفايت قرار بدي .

لطفا" ديگه توي اين بخش آي دي نذاريد .
اينكاره

# : 12 Sep 2006 18:05

بايد صبر كني ................... سريع باش ولي عجله نكن ................... هيچ فرمول خاصي نداره كه بخوام بهت بگم .
اگه با چشم باز دقت كني خودش به سراغت خواهد اومد .
حافظ ميگه :
تو با خداي خود انداز كار و دل خوش دار ......................كه خواجه خود روش بنده پروري داند .

به جز اين چيز زيادتري نميتونم بگم

شاد و پيروز و كامروا باشي

# : 19 Sep 2006 23:31

آقا رضا
خواستم بگم پیغامت رسید
منم برگشتم به این فروم
خواستم رسما اعلام کنم

# : 1 Jan 2002 01:38

salam manam setareye3

# : 23 Sep 2006 18:23

Quoting: Girl25
آقا رضا
خواستم بگم پیغامت رسید
منم برگشتم به این فروم
خواستم رسما اعلام کنم

ممنون از لطفت . ميترا جان . واقعا دست تنها بودم . البته دوستان كمك ميكردند . ولي خب اونها هم گرفتار هستند .
يه مشكلي كه اين بخش داره اينه كه بايد جوابها رو با حوصله و دقت داد . غير از اين باشه به درد نميخوره . به همين خاطر دوستان وقت نميكنند كه به همه سوالهاي اعضا جواب بدن .

وجود عزيز مثل تو توي اين موقعيت خيلي مغتم هست . ممنون از حضور و فعاليتت .

# : 23 Sep 2006 18:29

Quoting: Girl25
المیرا جان بخون
خود ارضایی باعث میشه که میل جنسی کاهش پیدا کنه
راههای ارتباطی در مغز بین نورونها به خصوص در بخش شنوایی رو از بین میره و قدرت تطبیق رو در شنوایی فرد کم میکنه در ثانی طرف خنگ هم میشه یه کم
خود ارضایی در خانمها در چرخه ی تولید مثلیشون تاثیر منفی داره به علت تغییر غیر طبیعی هورمونهای شخص
خود ارضایی در خانمها احتمال فرزند کم توان رو بالا میبره
خود ارضایی در خانمها باعث شادی زودرس و افسردگی دراز مدت میشه

بازم بگم؟؟؟؟

ضمن تائيد حرفهاي ميترا يه عارضه ديگه رو هم من اضافه ميكنم البته عوارض زيادي داره ولي اين يكي براي خانمها خيلي مهم ميتونه باشه :
خودارضائي در خانمها برعكس اقايون با عث تاخير در اورگاسم ميشه . يعني بعد از يه مدت كه خانم خودارضائي كنه وقتي كه ميخواد سكس طبيعي رو شروع كنه ديرتر از حد معمول به اورگاسم ميرسه . و با توجه به اينكه آقايون غالبا بين 3 تا 5 برابر زودتر از خانمها به اورگاسم ميرسن ممكنه به مشكل بزرگي از اين بابت مواجه بشن .

ميترا جان ممنون

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.