صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی
/
چيزهائي كه بايد در باره سردي زنها و عدم ميل اونها به سكس
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
>>
نویسنده
پیام
inkare
اعضا
#
: 26 Feb 2006 08:34
چيزهائي كه بايد در باره سردي زنها و عدم ميل اونها به سكس بدونيم
inkare
اعضا
#
: 26 Feb 2006 09:10 | ویرایش بوسیله: inkare
كلمه سردي كه به فرانسه فرژيد گفته ميشه به زناني ميگن كه تمايل و هوس جنسي نداشته باشند و حدود 10% از اين زنها دچار مشكلات فيزيولوژيكي هستند مثلا" غده هاي تخمدان اونها فوليكولين كافي ترشح نميكنه و مسايل ديگه كه مربوط به دكترهاست نه ما . ولي 90% باقي :
عزيزان هيچ يك از اين 90% سرد نيستند . اين برميگرده به ناشيگري و عدم آگاهي شما خانمها و آقايون و همينطور طرز فكر ايشان .
يه كم دقت و مطالعه كنيد .
خسته شدم بسكه تاپيك تو اين زمينه ديدم . اه
اول از هم همجنساي خودم .
پياده شيد با هم بريم . زنتون شده كه شده . تا عقد نامه امضا شد كه نميتونه يهو همه چيز رو و گذشته خودشو فراموش كنه . آقا جون تو ميخواي بلافاصله بعد از عقد و يا آشنائي وارد خصوصي ترين بخش زندگيش بشي . همينطور در نزده ميخواي بري تو . ؟؟ خب معلومه هر جا كه بخواي زوركي وارد بشي جلوتو ميگيرن . تا باهاش آشنا ميشين اونقدر ناشيانه عمل ميكنيد و بي جهت بهش فشار ميارين
كه يهو قاطي ميكنه و اعصابش بهم ميريزه و خوف و وحشت بهش دست ميده . اي كوفت بگيرين يه كم آروم باشين يه ذره صبر داشته باشين
شازده پسرا آقايونا از خواب بيدارشيد براي زن مهمه كه بدونه تو اين رابطه چي دريافت ميكنه بايد خيلي بيشتر از اون چيزي كه ميگيريد پرداخت كنيد . بايد به زن بفهمونيد كه شما داريد سعي ميكنيد تا قبل از هرچيز باعث لذت بردن اون ميشيد و خودتون در مرحله بعد قرارداريد . اگه بفهمه يا فكر كنه كه فقط قصد داريد كه به خودتون برسيد و اون به وسيله اي براي كسب لذت شما تبديل شده , خب پس ميزنه و ميشه مثل يه تيكه يخ كه از قطب شمال آوردن .
آقايونا بايد باور كنيد و متوجه بشيد و توي اون كله مبارك فرو كنيد , كه براي زن مقدمات سكس از خود سكس مهمتره . ميدونيد چرا
چون ميبينه كه شما تو اون لحظات كه رفتيد تو عالم هپروت و مست از معاشقه هستيد و يه جورائي ملنگ شدين , ماسك غرور رو برداشتين و حقيقتا" دارين ازش پذيرائي ميكنيد . و خودتون هستيد و خودش . معلومه كه نميخواد اين لحظات تموم بشه . دلش ميخواد بيشتر تواين وضعيت بمونه و حال كنه . درضمن اين وضعيت فيزيكي و روحي باعث ميشه تا خون بيشتري در ناحيه لگن و باسن زن جمع بشه و بتونه آمادگي لازم رو بدست بياره . .... چرا راه دور بريم آقا جون وقتي ميخواي ماشين رو راه بندازي و روشن كني بعد از استارت زدن يه چند دقيقه ميذاري موتور ماشين گرم بشه بعد حركت ميكنين , حالا نميدونم چرا بعضي آقايون درمورد شريك جنسيشون چند دقيقه وقت صرف گرم كردنش نميكنند .
هر چي از اين شرايط روحي و رواني براي سكس بگم كم گفتم .
شرايط رواني زن براي سكس بايد كاملا" مساعد باشه بدون ترس و استرس و دلهره و.... حتي محيط و فضاي جديد ميتونه باعث استرس زن بشه . ترس از بارداري كه ديگه نگو , چه ميكنه با اين طفلك زن . خيلي ترسهاي ديگه هم هست مثل ترس از اينكه كسي صداشو بشنوه يا يهو بچه اش از خواب بيدار نشه ( درمورد كساني هست كه بچه دارند ) . آقايون عزيز يادتون باشه بصرف آمادگي شما , اونهم نبايد آماده باشه يه خرده دركش كنيد . نگراني هاي ذهني جلوي تمركز زن رو ميگيره . يه زن نميتونه هم سكس كنه و هم به فكر ناهار فردا باشه . اما مرد ميتونه هم سكس كنه و در همون حال حساب كتاباي فردا رو هم تو ذهنش انجام بده . اينجور رفتار هاي غلط باعث دلزدگي زن از سكس ميشه و به مرور اونو از سكس بيزار ميكنه .و سرد . ميشه اسكيمو
اما اما اما خانوما يا همون خانومونا
به سكس به عنوان يه پديده مثبت نگاه كنيد . نه يه وظيفه زناشوئي . همين طرز فكر غلط بعضي از خانوما باعث آزار خودشون و نبردن لذت از زندگيشون ميشه حالا شوهر و دوست پسر بيچاره بميره هم خب بميره , بابا خودتون چي ؟؟؟؟ اگه قرار باشه با دوست پسرتو و شوهرتون هم خواسته هاي خودتون رو سركوب كنيد خب معلومه ديگه اعصاب معصاب تعطيل ميشه و ميريزه به هم . من موندم واسه چي شوهر كردين يا واسه چي با پسره دوست شديد ؟؟ هان ؟؟؟ حلا دخترا باز يه چيزي خانومهائي كه شوهر كردن بعد از ازدواج ديگه نبايد فكر كنند كه : واي سكس عجب كار زشتي !!!!! . والله با لله بخدا اين يه لذته كه شما هم بايد ازش سهم داشته باشين چرا تو كتتون نميره , من نميدونم .
خانمها اينكه شما به سكس علاقه ندارين افتخار نيست . ... افتخار اينه كه شما به انحراف كشيده نشين . ... افتاد
فكرتون و طرزش يه آچاركشي لازم داره , خودشم اساسي . همين افكار غلط و نادرست باعث ميشه كه ناخودآگاه و ناخواسته دچار اسكيموي جنسي يا همون انجماد جنسي بشين . عدم قبول واقعيت و ترس از پاكسازي افكار نادرست سد راهتونه . پس برشداريد .
هم خانوما و هم آقايون نظافت و احترام رو قبل و بعد از سكس رعايت كنيد . مخصوصا" دوش گرفتن قبل از سكس باعث آمادگي روحي و رواني طرفين ميشه . اصلا" قربتا" السكس نيت كنيد و دوش بگيريد . جوري دوش بگيريد كه طرفتون بفهمه داريد براي سكس دوش ميگيريد و آماده ميشيد . .... نگيد گرممه ميخوام دوش بگيرم ( امان از دست غرور بعضيا ) بگيد دارم دوش ميگيرم تا بپرم روت يا هزار تا چيز سكسي ديگه . يه چيزي يادم اومد اينم بگم بعضي از زنها و مردها هستند كه مثلا" همين دوش گرفتن , طرف داره ميره دوش بگيره تا واسه سكس آماده بشه ولي روش نميشه بگه واسه چي يا غرورش اجازه نميده كه بگه دارم براي سكس مهيا ميشم يا با خودش ميگه اگه بفهمه دارم واسه سكس دوش ميگيرم پر رو ميشه . ....... مرد و زن هم نداره هم زنا و هم مردا از اينكارا ميكنند . البته زنها بيشتر و پر ملات تر .
آقايونا و خانومونا يادتون باشه هيچكدومتون نميتونيد زمان سكس رو به تنهائي تعيين كنيد . اين عشقه كه ميگه كي وقتشه , نه آمادگي فيزيولوژيكي شما . صبر كنيد و اجازه بديد كه كار به جائي برسه كه ديگه نخواين حتي يك سانت هم بينتون فاصله باشه و اونوقت يــــــــــــــو هـــــــو , يكي بشين . اينجوري هر دو در يك زمان به آمادگي فيزيكي ميرسيد . وگرنه هميشه ممكنه يكي آمادگي كامل نداشته باشه . البته منظورم فقط آمادگي فيزيكي نيست بلكه آمادگي كامل فيزيكي و روحي مد نظر من هست .
تعداد مردائي كه فكر ميكنند نيازها و ملزومات جنسي زن رو درك ميكنند خيلي زياده , مسئله و مشكلي كه وجود داره اينه كه اين همجنساي من اين نيازها و ملزومات رو نميشناسند و زنها هم هنوز خودشون نفهميدن كه منظورشون دقيقا" چيه .
آقايونا براي شروع سكس و ايجاد رابطه وقت بذاريد و زمان هزينه كنيد .
اكثر ما مردا تا ميفهميم چيزمون يه تكوني خورده و دلمون ميخواد ديگه هيچ چيزي تو كتمون نميره و گير ميديم تا يه حلي بكنيم و يه لذتي كسب كنيم . آقايونا اين يه مسئله ساده هستش . خيلي هم ساده , زن بايد آماده باشه . بايد از نظر روحي و رواني پذيرا باشه . تازه اين پذيرا بودن رو هم خودتون بايد به وجود بياريد . بايد شرايطي رو فراهم كنيد كه احساس كنه ميخواد به شما نزديكتر بشه . كه دست بر قضا اينهم وقت ميخواد و زمان ميبره . اين زمان رو بايد هزينه كنيد . نه اينكه بري تو تختخواب يهو يادت بيفته كه واي واي يه مسائلي هست كه هنوز با خانوم درميون نذاشتي , صبح زود هم بايد بيدار شي بري سركار , دير وقته , بايد زود بخوابي , پس تند و سريع مشغول بشي تند تند همه چيزرو بهم بريزي . عزيزان همجنس اين رابطه سالم نيست . آقايون آقا پسرا بخدا اين راهش نيست . زمينه سكس رو بايد قبل از رفتن به رختخواب آماده و فراهم كنيد . يعني هر دو نفر قبل از رفتن به رختخواب بايد حشرشون رو 1000 باشه و وقتي رفتن توي رختخواب به قسمت پاياني سكس بپردازيد . ........................... افتاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
90% زنها در اين مواقع فقط براي اينكه باعث رنجش شما نشن تن به اين كار ميدن . اين فدا كاري رو ميكنند كه شما زير آبي نرين !!!!!
اما خداوكيلي درسته ؟؟
شما دارين يكي از شيرين ترين لذتهاي جسمي و روحي رو به يه عمل مكانيكي تبديل ميكنيد ..... بعدشم هي غر ميزنيد كه دوست دخترم يا زنم سرده ... تكراريه ..... , و اونوقت فكر ميكنيد كه حق داريد بريد يه جاي ديگه يه لذتي ببريد يا ساده تر و پوست كنده تر بگم به خودتون حق ميديد كه خيانت كنيد . ..... آخه انصافه آخه درسته ...............؟؟؟ وقتي كه خودتون با ناشي گري و نا بلدي باعث يكنواختي و تكرار ميشيد بريد و سرتون رو روي يه بالش ديگه كنار يه سر ديگه بذاريد ؟؟؟
عزيزان مرد تقصير خودتونه زنه يا دختر غالبا" بي تقصيرا" ( گفتم غالبا" تقصير مردهاست تا يه وقت خانوما بول نگيرن يه وقتائي هم تقصير شما خانوماست . روشن بود ؟؟؟) .........شما بايد بذاريد كه هيجانات عشقي زمان نزديكي و رابطه رو تعيين كنه . معاشقه و صحبتهاي عاشقانه زمان و حس كافي رو در همسر ويا دوست دخترتون ايجاد ميكنه تا به شما ملحق بشه . پس بي زحمت و لطفا" يه كم خودتون رو نگه داريد تا شريك جنسيتون بتونه خودشو آماده كنه .
آقايون آقا پسرا !!!! به همسر يا دوست دخترتون فرصت بديد براتون حجي ميكنم ف....ر....ص...ت ... ب. د.ي.د .......... شريك جنسي شما هنوز داراي تربيت جنسي نيست . تازه شما هم نيستيد . يعني خيلي از اقايون هم داراي تربيت جنسي نيستند . !!! فقط و فقط كلي اينطرف و اونطرف فوزولي كرديد . در هر صورت نبايد توقع داشته باشيد كه تو همون اول كار زن هم مثل شما خواهان نزديكي و تقارن باشه .
آقايونا زنها بايد بدونند كه چيزي كه شما رو به سمت رابطه جنسي ميكشه و سوق ميده , عشق شما به اونه , وگرنه احساس ميكنه كه به يه ابزار تو دست شما تبديل شده . ( خدائيش خيلياتون اگه معني اين يه تيكه رو فهميده باشين ؟؟؟؟
) روحياتش نابود ميشه ميره پي كارش . بايد بذاريد به مرور و يواش يواش به مسائل علاقه مند بشه . واقعا" همون اول نميتونه خواسته هاي شما رو برآورده كنه . بهش فرصت بديد و توقع بيجا نداشته باشيد .
در آخر
خانومونا اين
شرم
بي مورد رو دور بندازيد . اگه از وضعيت احساس خوش آيندي بهتون دست ميده , اگه خواسته اي داريد ( به جز پول و طلا و موبايل و .... ) چرا مطرح نميكنيد . همش سركوب نفس , همش سكوت , خودتون رو و شوهر يا دوست پسرتون رو جميعا" بدبخت ميكنيد . حالا دوست پسر هيچ خانومائي كه شوهر دارند اين قضيه براشون مهمتره ......مرد شما بايد بدونه و متوجه بشه كه شما يه تيكه گوشت نيستيد . بايد بفهمه كه شما چه لذتي از با او بودن مي بريد . بايد ببينه و بهش بفهمونيد كه به اصطلاح تو اوج ديوونگي شما از اون ديوونه تر هستيد . شوهر كردين يا دوست پسر گرفتين كه بازهم تو خودتون بريزيد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.............. حالا هي همينجوري ادامه بدين . وقتي حرف نميزنيد , اون حق داره كه فكر كنه داره درست عمل ميكنه در نتيجه به همون روش ادام ميده . نتيجش فشار به خودتونه , حرف بزنيد . خواسته خودتون رو بگين . ر ا هـــــــنـــــــمـــــــــا ئــــــــيـــــــــش كنيد . تا بهتر و بيشتر و سالمتر لذت ببريد و زندگي كنيد .
اعصاب واسه آدم نميذارن اين زنها و مردهاي ناشي
اميد وارم همه خانوما و آقايون خوش و خرم باشن .
يه بار ديگه ميگم :
....................................... سكس يه هنره ......... و كسي كه درست سكس ميكنه , هنرمند ........................
اميد وارم هميشه و هرشب هنرمند باشيد
inkare
اعضا
#
: 26 Feb 2006 09:18
دوستان يه موضوعي رو يادم رفت بهتون ياد آوري كنم :
يادتون باشه فيلمهاي سكسي رو براي ياد گرفتن تكنيكهاي سكسي تماشا كنيد اگه دو نفري با شريك جنسيتون به اينجور فيلمها نگاه كنيد خيلي زود ميتونيد با هم هماهنگ بشيد .
اما اما اما اما اما يادتون باشه كه استفاده از فيلمهاي سكسي براي ايجاد تحريك كار درست , اصولي و شايسته اينيست . ..................چون باعث ميشه اولا" شما و شريك جنسيتون شرطي بشيد و يه جورائي معتاد يعني بعد از يه مدت ديگه نتونيد بدون تماشاي فيلمهاي سكسي به امادگي لازم براي انجام سكس برسين و مضافا" اينكه باعث ميشه تخيل و فانتزي هاي خودتون بدون استفاده بمونند .
باضافه اينكه يه سري مشكلات ديگه هم بوجود مياره كه اگه يه كم توجه و دقت كنيد خودتون متوجه خواهيد شد . من كه نبايد همه چيز رو توي مغز شما تزريق كنم .
استفاده از فيلمهاي سكسي به صورت تفنن و گذري ايرادي نداره شايد هم براي شروع كار خوب باشه . اما اصليترين ابزار براي شروع سكس موفق داشتن ميل و تخيل سكسي و ايجاد اونهاست .
شاد و كامياب باشيد
inkare
اعضا
#
: 8 Mar 2006 00:47
من واقعا" لذت ميبرم وقتي اينهمه تشويق شما رو ميبينم
بابا شمارو بخدا اينهمه شرمندام نكنيد . واقعا" نميدونم با اينهمه دلگمي چيكار كنم .
بسه خواهش ميكنم ديگه نظر نديد , يه وقت ميترسم موقع تايپ كردن النگوهاتون بشكنه
Gipsy Girl
اعضا
#
: 8 Mar 2006 00:52
اينهمه تشويق فقط يه معني مي تونه داشته باشه .... اينروزا خانوما آتيشن !!!!!
One Orgasm a day,Keeps the doctor away !
inkare
اعضا
#
: 8 Mar 2006 01:31
واي خدا
بازم ستاره
Gipsy Girl
اعضا
#
: 8 Mar 2006 02:12
مخلصم !
One Orgasm a day,Keeps the doctor away !
inkare
اعضا
#
: 8 Mar 2006 02:34
بخدا امروز سرم خيلي شلوغه به قول شما خيلي بيزي هستم
منم مخلصم
عصباني نشو . يه وقت ديدي ترسيدم
setareh_71
اعضا
#
: 8 Mar 2006 02:52
مگه قرار نشد من ستاره باشمو Gipsy Girl ستاره2 ؟؟؟؟؟؟؟؟
میگن دروغ بوده که تو تا آخرش مال منی *** چشمای رنگ عسلت دنبال چشمای دیگست..!
inkare
اعضا
#
: 8 Mar 2006 05:43
setareh_71
اين مال قبل از اون بود
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.