صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / قورت دادن آب منی
<< . 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 12 Jan 2008 19:31 | ویرایش بوسیله: lolipup

Quoting: dariushagha
من شنیدم اگر آب منی بخوری حالت جا میاد

شنیدن کی بود مانند خوردن
فقط نمی دونی کدوم ور بدویی که یهو بالا نیاری

# : 13 Jan 2008 16:35

سلام به همه راستش بچه ها من مشکل دارم که الان اینارو مینویسم 25 سالمه :مجردم و خیلی هم حشری هستم کس گیرم نمیاد بکنم مجبورم جق بزنم اینقدر جق زدم زیر چشمام گود رفته دوستان تورو خدا جون عزیزترین کساتون کمکم کنید موقعیت ازدواج هم ندارم از اوناییکه میدن خواهش میکنم التماس میکنم کمک کنید به خدا هر کاری از دستم بر بیاد براش میکنم اینمک ایمیلمه ××××××××××××××××رو خدا به دادم برسید از زندگی خسته شدم
گذاشتن ایمیل توی این بخش ممنوع است
لاله

# : 16 Jan 2008 06:56

یه فیلسوف میگه رو کره زمین همه چیز خوردنیه!
من شنیدم از منی برا دوپینگ استفاده میشه!

# : 28 Feb 2008 20:49

salam mazerat
mikham mikhastam bedoonam gort dadan abe mani baese hameleghi mishe?

as
# : 29 Feb 2008 04:38

اره اتفاقا 3 قلو هم حامله میشه اگه کسی اب منی رو بخوره.البته به شرطی که کسش تو معدش باشه!!.یه سوالهایی میکنید کله کیر ادم اسفناج سبز میشه.در ضمن اب منی از لحاظ شیمیایی هیچ ترکیب مضری برا بدن کسی که میخورتش نداره.پس با خیال راحت نوش جان نمایید.

# : 29 Feb 2008 04:47

Quoting: amo bade
خودت میگی فیلم.....

Quoting: lolipup

خوردن منی هیچ ضرری نداره.
فقط مشکل مزه شه که خیلی گسه.
میگند با خوردن آب آناناس یا موز گسی از بین میره و شیرین و قابل تحملتر می شه.

میگن

چرا
# : 29 Feb 2008 04:51

Quoting: gogooli
از اوناییکه میدن خواهش میکنم التماس میکنم کمک کنید به خدا هر کاری از دستم بر بیاد براش میکنم

چرا
# : 2 Mar 2008 19:19 | ویرایش بوسیله: dater

Quoting: laleh23
بهترین و گرون ترین لوازم آرایشی های دنیا توسط این ماده درست میشه و با وجود اضافه کردن یه سری موادموجب نرم کنندگی ولطافت بخشیدن به پوست می شود.

یعنی این کارخونه ها مردارو استخدام می کنن جق بزنن باهاش برای خانوما لوازم آرایشی بسازن؟

اگه اینطوره حقوقش چقدره؟

LOVE
# : 7 Mar 2008 05:27

من با غذام همیشه از منی به عنوان نوشیدنی استفاده میکنم..........غذا راحت تر هضم میشه

# : 7 Mar 2008 22:23

من خوردم
اصلن هم گس نیست
خوشمزه هم هست
فقط بعضی وقتا آدم بعد از خوردنش آروق میزنه و دهنش بوی منی میگیره که یه خورده ضایع هست
البته اونم با خوردن آدامس حل میشه

<< . 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.