| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 12 Jan 2008 19:31 | ویرایش بوسیله: lolipup
Quoting: dariushagha من شنیدم اگر آب منی بخوری حالت جا میاد شنیدن کی بود مانند خوردن  فقط نمی دونی کدوم ور بدویی که یهو بالا نیاری 
|
|
|
سلام به همه راستش بچه ها من مشکل دارم که الان اینارو مینویسم 25 سالمه :مجردم و خیلی هم حشری هستم کس گیرم نمیاد بکنم مجبورم جق بزنم اینقدر جق زدم زیر چشمام گود رفته دوستان تورو خدا جون عزیزترین کساتون کمکم کنید موقعیت ازدواج هم ندارم از اوناییکه میدن خواهش میکنم التماس میکنم کمک کنید به خدا هر کاری از دستم بر بیاد براش میکنم اینمک ایمیلمه ××××××××××××××××رو خدا به دادم برسید از زندگی خسته شدم گذاشتن ایمیل توی این بخش ممنوع است  لاله
|
|
|
یه فیلسوف میگه رو کره زمین همه چیز خوردنیه! من شنیدم از منی برا دوپینگ استفاده میشه!
|
|
|
|
|
salam mazerat mikham mikhastam bedoonam gort dadan abe mani baese hameleghi mishe?
as
|
|
|
اره اتفاقا 3 قلو هم حامله میشه اگه کسی اب منی رو بخوره.البته به شرطی که کسش تو معدش باشه!!.یه سوالهایی میکنید کله کیر ادم اسفناج سبز میشه.در ضمن اب منی از لحاظ شیمیایی هیچ ترکیب مضری برا بدن کسی که میخورتش نداره.پس با خیال راحت نوش جان نمایید.
|
|
|
Quoting: amo bade خودت میگی فیلم.....

Quoting: lolipup خوردن منی هیچ ضرری نداره. فقط مشکل مزه شه که خیلی گسه. میگند با خوردن آب آناناس یا موز گسی از بین میره و شیرین و قابل تحملتر می شه. میگن
چرا
|
|
|
Quoting: gogooli از اوناییکه میدن خواهش میکنم التماس میکنم کمک کنید به خدا هر کاری از دستم بر بیاد براش میکنم

چرا
|
|
|
# : 2 Mar 2008 19:19 | ویرایش بوسیله: dater
Quoting: laleh23 بهترین و گرون ترین لوازم آرایشی های دنیا توسط این ماده درست میشه و با وجود اضافه کردن یه سری موادموجب نرم کنندگی ولطافت بخشیدن به پوست می شود.
یعنی این کارخونه ها مردارو استخدام می کنن جق بزنن باهاش برای خانوما لوازم آرایشی بسازن؟
اگه اینطوره حقوقش چقدره؟
LOVE
|
|
|
|
|
من با غذام همیشه از منی به عنوان نوشیدنی استفاده میکنم..........غذا راحت تر هضم میشه
|
|
|
من خوردم اصلن هم گس نیست خوشمزه هم هست فقط بعضی وقتا آدم بعد از خوردنش آروق میزنه و دهنش بوی منی میگیره که یه خورده ضایع هست البته اونم با خوردن آدامس حل میشه
|