صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی
/
((ارتباط..پیشنهاد..گزارش..انتقاد))
<<
.
1
.
2
.
3
.
>>
نویسنده
پیام
e_h_s_a_n
اعضا
#
: 3 Dec 2007 12:44
سلام لاله جان. کارت درسته...
___________** ** __________________
____________***__*_**** ___________
____________**__**_____* __________
___________***_*__*_____* _________
__________****_____**___**** ** ____
_________*****______**_*____ __** __
________*****_______**______ __*_**
________*****_______*_______ * _____
________******_____*_______* ______
_________******____*______* _______
__________********_______* ________
__***_________*******_** __________
*******__________** _______________
_*******_________* ________________
__******_________*_* ______________
___***___*_______** _______________
___________*_____*__* _____________
_______****_*___* _________________
_____******__*_** _________________
____*******___** __________________
____*****______* __________________
____**_________* __________________
_____*_________* __________________
_____________*_* __________________
______________** __________________
______________* ___________________
¸¸.•¨¯`•¸¸.•¨¯`•.¸احسان¸¸.•¨¯`•.¸¸.•¨¯`•¸¸
laleh23
اعضا
#
: 5 Dec 2007 07:23
Quoting: parnia
سلام لاله جان....
تاپیک جدیدتون رو بهتون تبریک میگم....
ممنون خانم گل
لاله
laleh23
اعضا
#
: 5 Dec 2007 07:23
Quoting: e_h_s_a_n
سلام لاله جان. کارت درسته...
خیلی ممنون
لاله
Hadi_Pishi
اعضا
#
: 10 Dec 2007 00:28
لاله عزیز
سلام و خسته نباشید
اگر بخواید پست رو همین جا هم کپی میکنم و میزنم
ولی چون اونجا در ادامه بحث و نظر بود من هم پستمو زدم
اگر لازمه اینجا هم میزنم
تشکر از لطفتون و زحماتی که می کشید
iranxiran
اعضا
#
: 12 Jan 2008 09:43
مدیر این بخش کوشش پس ؟
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم...همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
laleh23
اعضا
#
: 14 Jan 2008 11:16
Quoting: iranxiran
مدیر این بخش کوشش پس ؟
بله چیکارش داری
لاله
soperix
اعضا
#
: 15 Jan 2008 02:10
بهترین روش سکس
مقدمه :
از دوران نوجوانی توی مدرسه راهنمایی اولین عکس سکسی رو که دیدم عکس یک خانم لخت خارجی بود که روی یک تخت نشسته بود و از یک تکه روزنامه خارجی بریده شده بود - از همون موقع وارد دنیای سکس شدم – بعد عکسهای سکسی که برش هایی از مجلات خارجی بود بین بچه ها رد و بدل می شد که هر کدام به پول امروز هزار تا دو هزار تومان قیمتش بود و من با جمع کردن پول تو جیبیم اونها رو تهیه می کردم تا بتونم اونها روببرم یک جای خلوت و با خودم ور برم – بعداز مدتی که وارد دبیرستان شدم توی این کار پیشرفت کردم و همش دنبال فیلم های ویدئویی سوپر بودم از فیلم های خارجی گرفته تا شب های ایرانی در لس آنجلس و غیره – بعدش هم که سی دی به بازاراومد و الان هم که دانلود و بلوتوث و غیره توی بورسه....
موضوع :
به جرعت می گویم از اولین عکسی که دیدم تا به الان- حدود هفتصد هشتصد هزار فایل سکسی رو از نظر گذراندم – که فکر می کنم بایتش 10میلیون دقیقه وقت گذاشتم - اگه طبق باور بزرگترهایمان ( نه باور خودمان) قرار باشد اون دنیا به ازای دیدن هر یکعدد فایل سکس کلی سرب داغ توی چشم و چالمان پربشه من چقدر باید عذاب بکشم ؟؟ طبق باور خودمان هم - از لحاظ علمی این روش یعنی ارضا شدن با دیدن عکس هاس سکسی مشکلات و بیماری های جسمی و مخصوصا روانی زیادی رو به همراه داره حتی رابطه با خانم های خیابانی که برای خیلی ها به رویایی دست نیافتنی تبدیل شده بخاطر وجود امراض مسری ، عفونی و بعضاً لاعلاج بین اونها خیلی از ماها رو به دردسر- بدبختی و فلاکت می کشونه – این همه هزینه می کنیم ترس و اضطراب و احیاناً آبروریزی بعدش رو هم به جون می خریم آخر سر هم بخاطر یک لحظه حال کردن (لذت بردن) – دچار مریضی یا دردسرهای بعدش می شیم – خیلی از ما امکان و شرایط ازدواج رو نداریم - شرم و حیا و شاید هم غرور به ما جوان ها اجازه نمی ده که بخواهیم این مسئله را با بزرگترهایمان در میان بگذاریم حتی اگر این نیاز رو در درونمون از بین ببریم ولی به خودمون جرعت نمی دهیم برای رفع این نیاز دست نیاز به سوی بزرگترها دراز کنیم – در صورتی که از بین بردن این نیاز در بسیاری از ادیان از جمله اسلام گناه محسوب می شود - پس با این همه محدودیت تکلیف ما چیست ؟
راه حل :
به نظر این حقیر بهترین راه حل ارضای شهوت از راه شرعی یا برای جلوگیری از مشکلات علمی مربوطه *برقراری ارتباط عاطفی و یا نزدیکی با خانم های سالمی است که شرایط صیغه شدن را دارا هستند* که مدت آن بستگی به مقدار نیاز جنسی و عاطفی طرفین و شرایط طرفین دارد – لااقل اگر برای صیغه شرایط و هزینه ای رو هم متحمل می شویم ولی بجاش طرفین از لحاظ سلامتی جسمی (آزمایش خون) و روحی در آرامش کامل لذت می برند – چرا باید دقایق و لحظاتمان طلایی زندگیمان را برای سکس پر مخاطره از بین ببریم در حالیکه از راه صحیح بیشترین لذت را می بریم و به جرعت می گویم که حتی با روش سکس شرعی یا صحیح در زندگی ناخودآگاه برای سکس کمترین وقت را خواهیم گذاشت و به مسائل مهمتری خواهیم پرداخت.
استدعا :
از همه شما دست اندرکاران این مجموعه ها که این محیط را برای ما جوان ها محیا کرده اید استدعای عاجزانه و عاجلانه دارم که بیشتر به راه و حل صحیح فکر کنید و اون رو رواج بدید – فکر نکنید این راه موجب فساد بیشتری می شود – مطمئنم این راه تا 80درصد فساد رو هم از بین می برد یادتان باشد که اغلب مردم دنبال فساد نیستند بلکه دنبال برآوردن نیازهای اولیه خودشان هستند . soperixx@yahoo.com
azar2x
اعضا
#
: 23 Jan 2008 10:47
به نظر من سکس یک نیاز جسمی و روحی بزرگ و باید حتما" براورده شه ولی این باید هم وجود داره که باید طرفین سالم باشن تا این نیاز با ارامش رفع شه
از مدیران این سایت ممنونم
adore_50
اعضا
#
: 31 Jan 2008 21:46
منم میخوام موضوع مطرح کنم چطوری میشه؟؟؟؟؟
lili naze
مدیر
#
: 15 Apr 2008 15:44
adore_50
دوست عزیز شما باید یه تاپیک بزنید و تو اون موضوع مورد نظرتون رو مطرح کنید
******* از جان چــــــــــه عزيز است ؟ بگو آن به تــــــــــــــو بخشم !!! *******
<<
.
1
.
2
.
3
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.