صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / چگونه ميشه ميل جنسي را بدون استفاده از دارويي خاص كم كرد؟
<< . 1 . 2 .
نویسنده پیام
# : 15 Dec 2007 01:11

Quoting: farshad_amini
سلام
آقا احسان
می شه با دارو شو راهنمایی کنید؟
خیلی ممنون

سلام دوست عزیز... یه مطلب برات میزارم امیدوارم متوجه بشی این دارو که گفتم باید بیش از حد این میل جنسی شما بالا باشه..کامل توضیح داده شده ....
............................................................

داروی اختصاصی برای کم کردن میل جنسی وجود نداره.داروهای زیادی در طب وجود دارن که یکی از عوارض اونها کم کردن میل جنسی هست... مثل داروهای کم کننده فشار خون , داروهائی که برای بیماران روحی روانی دوقطبی بکار میرن, داروهائی که برای بعضی مشکلات گوارشی بکار برده میشه و خیلی داروهای دیگه... اما پزشکی که فرد مراجعه کننده برای گرفتن دارو به وی مراجعه می کنه نمی تونه به خودش اجازه بده که برای فردی که بیماری افسردگی نداره داروی ضد افسردگی بده که مثلا از یکی از عوارض دارو به عنوان رفع کننده مشکل مراجعه کننده استفاده کنه... برای اینکه اون فرد بیماری افسردگی نداره و دلیلی برای تجویز داروی افسردگی برای وی نیست... چون خودتون می دونید دادن دارو به فردی که اصلا نیازمند اون نیست چه مشکلاتی رو ممکنه به وی تحمیل کنه... ممکنه میل جنسی اون کم بشه اما هزار جور مشکل دیگه برای مراجعه کننده ایجاد میشه..اولین مشکل مهم اینکه مشکل نعوظ پیدا خواهد کرد..خشکی دهان پیدا می کنه.. خواب آلودگی ضعف احتمال مشکلات قلبی.. و مسائل دیگه وجود خواهد داشت... ممکنه بگید خوب برای یک بیمار افسرده هم چنین مشکلاتی وجود داره... بله اما نتیجه ای که از درمان بیمار افسرده گرفته میشه خیلی بیشتر از احتمال بروز عوارض هست...به طور خلاصه خودتون می دونید تجویز دارو برای کسی که نیاز نداره چه مشکلاتی رو ممکنه ایجاد کنه...

در ثانی باید دید اون مراجعه کننده چرا به دنبال کم کردن میل جنسی خودش هست... چون گاهی به مردانی بر میخوریم که از اینکه همسرشون به اندازه کافی با اونها همراهی نمیکنه گله مند هستند و توی این قضیه مانده اند که آیا همسرشون سرد مزاج هست و یا اینکه اونها میل جنسی بالایی دارند و باید درمان بشن... خیلی از این زوج ها که بررسی میشن متوجه میشن که مشکل
از همسرشون هست. خیلی از خانم ها ذاتا سرد مزاج هستند.. خیلی ها به دلائل مختلف تمایلی به همراهی با مردشون ندارن...
مثلا به نامه مردی بر خوردیم که گفته بود همسرشو خیلی دوست داره... اون خیلی زیبا و خوش اندام هست... اما بندرت اجازه همبستری رو به اون میده... و مونده بود که چکار کنه.در این قبیل مواردحق با اون آقا هست و حقیقتا میل جنسی بالا و غیر عادی نداره... بلکه این طبیعت بدن مردان هست که نسبت به زنان 10 تا 15 برابر میل جنسی بیشتری دارن.. اما این دلیل نمیشه که اون آقا با دارو به دنبال کم کردن میل جنسی خودش باشه و یا اینکه سلامت زندگی زناشوئی خودشو به خطر بیندازه و به محیط بیرون پناه ببره... بلکه راهش اینکه سعی کنه از طرق مختلف میل جنسی همسرشو بیشتر کنه و یا اینکه به دنبال علت کم بودن میل جنسی همسرش باشه وهمسرشو از طرق مختلف متقاعد کنه که یکی از وظایف زنان رفع نیاز مردانشون از این طریق هست و باید توجه بیشتری به این مسئله نشون بدن .. .حتی اگر خودشون دوست ندارن و میلی ندارن...

از طرف دیگه گاهی به مواردی برمیخوریم که میل جنسی یک فردی واقعا نسبتا نسبت به هم سن و سالان اون فرد بالا هست و داره مشکلاتی رو برای خودش و برای جامعه ایجاد میکنه... همان طور که قبلا گفتم در این قبیل موارد اول باید دید که آیا بیماری ای وجود داره یا نه.. چون گاهی میل جنسی بالا نشانه بعضی بیماری های روانی مثل سر خوش ها( مانیک ها) است... که با درمان اصلی بیماری مانیک مشکل میل جنسی رفع میشه.. اما گاهی هم بر میخوریم که بیماری ای وجود نداره... که اصطلاح sex offender رو بکار می برن... یعنی آزار دهنده جنسی... که در این قبیل موارد بد نیست از دارو استفاده کنیم..
که شاید بهترین داروئی که بشه معرفی کرد... یکی از داروهائ گروه افسردگی ها هست... اگه مسئله تجاوزات و انحرافات جنسی مطرح باشه ... گاهی از داروی cyproterone acetate استفاده میشه ...

داروی cyproterone acetate. از گروه داروهای ضد هورمون های مردانه هست.. که یکی از مصارف اون برای
موارد افزایش بیش از حد تمایلات جنسی و انحرافات جنسی هست...

farshad_aminiموفق باشی..

¸.•¨¯`•¸¸شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ؛ اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص!!¸.•¨¯`•.¸
# : 15 Dec 2007 03:11

سلام دوست عزیز ممنون
دو سوال فقط ازت دارم
1- این دارو رو چطوری می تونم تهیه کنم یعنی مجوز دکتر نمی خواد اگه می خواد چه کار کنم
2- این دارو چه عوارضی داره؟

عزیز جان من واقعا دچار مشکل هستم می تونم با شما تو یاهو چت کنم تا بیشتر کمکم کنید بسیار ممنون
بای

# : 15 Dec 2007 03:25

سلام دوست عزیز ممنون
دو سوال فقط ازت دارم
1- این دارو رو چطوری می تونم تهیه کنم یعنی مجوز دکتر نمی خواد اگه می خواد چه کار کنم
2- این دارو چه عوارضی داره؟

سلام... دوست عزیز حتما باید زیر نظر پزشک باشه... من پزشک نیستم فقط میتونم راهنماییتون کنم

عزیز جان من واقعا دچار مشکل هستم می تونم با شما تو یاهو چت کنم تا بیشتر کمکم کنید بسیار ممنون
بای

دوست گرامی id من داخل پروفایلم هستش..اگه کمکی از عهدم بر بیاد در خدمتم

¸.•¨¯`•¸¸شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ؛ اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص!!¸.•¨¯`•.¸
# : 25 Apr 2008 17:35

براي كاستن از ميل جنسي در مردان داروهايي از دسته انتي اندروژن وجود داره
كه باعث كاهش تستوسترون ميشه ودر نتيجه عارضه كاهش ميل رو به همراه داره
وبراي بدخيمي سلولي (سرطان) وموارد جدي مشابه استفاده ميشه نه كاستن ميل.
در زنان دارويي براي كاهش ميل جنسي تا بحال ساخته نشده. درضمن اين ميل
نمايانگر اينه شخص از نظر جسمي( هورموني و مغزي) / و رواني سالمه ودستكاري
كردنش مثل اينه كه بخواهيم جلوي تشنه شدن يا گرسنگي رو بگيريم ويا شخص دارو
بخوره كه مثلا تب كنه.
در واقع مشكل از شما نيست. مشكل خرافات رايج در اجتماعه.از نظر علم پزشكي
بايد اين ميل رو پذيرفت و بهش پاسخ داد.منتها پاسخ بايد طبيعي وبي ضرر باشه و
در ضمن با توجه به شرايط محيطي (اجتماع وخانواده) دردسري ايجاد نكنه.

<< . 1 . 2 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.