صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / >همه چی در مورد آميزش جنسي از راه مقعد<
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 26 Mar 2008 02:46

دستت درد نکنه
اییییییییییییییییییییییییییییییول

باور ما همانی است که می خواهیم...
# : 31 Mar 2008 18:29

داد همه را گفتی اخرسر یه نفتکی بزن بزار بره تو

bardia_666_ir
# : 4 Apr 2008 20:04

پس حالا که معلوم شد کون دادن ضرر نـداره داوطلب خدمت بشین ولی لطفا یکی یکی بیائین تو و شلوخ هم نکنین همسایه ها روزه بودن خوابیدن .

ولی دوستان عزیز متوجه باشید و تصور نکنید کون دادن بی ضرر است. رنگ و حالت صورت کونیها به سرعت عوض می شود. این مقاله فقط برای سرگرمی نوشته شده اما واقعیت با تصورات این دوست ما فرق میکند. دوستمان نفرمودند فارغ التحصیل کدام دانشگاه میباشند.

اگر حاضر باشند من آماده ام با بحث صرفا علمی به ایشان ثابت نمایم که نوشته شان دارای نکات اشتباهی و غلط و بدآموزی زیادی هست.

Happy New Girls
# : 19 Apr 2008 09:29

متن آموزنده و زیبایی بود

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 11 May 2008 04:39

با سلام ف من دو سال پیش با پسری رابطه جنسی محافظت نشده داشته ام . باکره نیز هستم .می خواه بدانم که احتمال اچ آی وی وجود دارد یا خیر ؟

# : 11 May 2008 23:48

دمت گرم...این مطالب برای یه سری ادم وحشی و بیمار میخوره که بدونن خدا چه چیزو برای چه چیز افریده...بازم تشکر

# : 12 May 2008 18:06

من یه سوال دارم اونم اینکه چرا تو اسلام سکس از پشت حرام شده ؟ و اگه زن و شوهر هر دو به سکس ار پشت علاقه داشته باشن تلکیف چیه ؟ آیا بازم حرامه یا نه ؟

# : 16 May 2008 09:00

[b]دوستان آویزونی سلام
برای گرفتن اطلاعات بیشتر و جالبتر و بسیار پر محتواتر در مورد مسائل ســـکـــسی جدیدا یه سی دی به بازار اومده که آدرسشو براتون نوشتم ، من یکی خریدم خیلی بـــاحـــالـــه[b/]

# : 16 May 2008 09:02

دوستان آویزونی سلام
برای گرفتن اطلاعات بیشتر و جالبتر و بسیار پر محتواتر در مورد مسائل ســـکـــسی جدیدا یه سی دی به بازار اومده که آدرسشو براتون نوشتم ، من یکی خریدم خیلی بـــاحـــالـــه

# : 16 May 2008 09:21

دوستان آویزونی سلام
برای گرفتن اطلاعات بیشتر و جالبتر و بسیار پر محتواتر در مورد مسائل ســـکـــسی جدیدا یه سی دی به بازار اومده که آدرسشو براتون نوشتم ، من یکی خریدم خیلی بـــاحـــالـــه
http://xazadx.blogfa.com

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.