| نویسنده |
پیام |
|
|
دستت درد نکنه اییییییییییییییییییییییییییییییول
باور ما همانی است که می خواهیم...
|
|
|
داد همه را گفتی اخرسر یه نفتکی بزن بزار بره تو
bardia_666_ir
|
|
|
پس حالا که معلوم شد کون دادن ضرر نـداره داوطلب خدمت بشین ولی لطفا یکی یکی بیائین تو و شلوخ هم نکنین همسایه ها روزه بودن خوابیدن .
ولی دوستان عزیز متوجه باشید و تصور نکنید کون دادن بی ضرر است. رنگ و حالت صورت کونیها به سرعت عوض می شود. این مقاله فقط برای سرگرمی نوشته شده اما واقعیت با تصورات این دوست ما فرق میکند. دوستمان نفرمودند فارغ التحصیل کدام دانشگاه میباشند.
اگر حاضر باشند من آماده ام با بحث صرفا علمی به ایشان ثابت نمایم که نوشته شان دارای نکات اشتباهی و غلط و بدآموزی زیادی هست.
Happy New Girls
|
|
|
|
|
متن آموزنده و زیبایی بود

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
با سلام ف من دو سال پیش با پسری رابطه جنسی محافظت نشده داشته ام . باکره نیز هستم .می خواه بدانم که احتمال اچ آی وی وجود دارد یا خیر ؟
|
|
|
دمت گرم...این مطالب برای یه سری ادم وحشی و بیمار میخوره که بدونن خدا چه چیزو برای چه چیز افریده...بازم تشکر
|
|
|
من یه سوال دارم اونم اینکه چرا تو اسلام سکس از پشت حرام شده ؟ و اگه زن و شوهر هر دو به سکس ار پشت علاقه داشته باشن تلکیف چیه ؟ آیا بازم حرامه یا نه ؟
|
|
|
[b]دوستان آویزونی سلام برای گرفتن اطلاعات بیشتر و جالبتر و بسیار پر محتواتر در مورد مسائل ســـکـــسی جدیدا یه سی دی به بازار اومده که آدرسشو براتون نوشتم ، من یکی خریدم خیلی بـــاحـــالـــه[b/]
|
|
|
|
|
دوستان آویزونی سلام برای گرفتن اطلاعات بیشتر و جالبتر و بسیار پر محتواتر در مورد مسائل ســـکـــسی جدیدا یه سی دی به بازار اومده که آدرسشو براتون نوشتم ، من یکی خریدم خیلی بـــاحـــالـــه
|
|
|
دوستان آویزونی سلام برای گرفتن اطلاعات بیشتر و جالبتر و بسیار پر محتواتر در مورد مسائل ســـکـــسی جدیدا یه سی دی به بازار اومده که آدرسشو براتون نوشتم ، من یکی خریدم خیلی بـــاحـــالـــه http://xazadx.blogfa.com
|