صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / راه هاي تشخيص بارداري و ...
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . >>
نویسنده پیام
# : 22 Mar 2008 17:06

با سلام به ادمین وبچه های فعال سایت.یه توضیح کامل درباره ی لک میخواستم..و اینکه دیدن خون لخته ی قهوه ای رنگ واوونم به مدت یک هفته درست به اندازه ی مدت زمان پریود همون لک هستش و به طور قطعی ویقین طرف حاملست؟واسم خیلی خیلی مهمه اگه لطف کنین زود جواب بدین

# : 19 Apr 2008 09:32

منظورت از لک چیه؟
بیشتر توضیح بده داداش

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 22 Apr 2008 11:11

Quoting: rojeh

با سلام به ادمین وبچه های فعال سایت.یه توضیح کامل درباره ی لک میخواستم..و اینکه دیدن خون لخته ی قهوه ای رنگ واوونم به مدت یک هفته درست به اندازه ی مدت زمان پریود همون لک هستش و به طور قطعی ویقین طرف حاملست؟واسم خیلی خیلی مهمه اگه لطف کنین زود جواب بدی

امکانش هست. اسمش هست Implantation bleeding
این دوره ای هستش که تخمک بارور شده خودشو در جداره رحم جا میده . زمانش هم معمولا هم زمان با وقت پریود عادی هر فرد هستش و برا همین عموما با پریود اشتباه گرفته میشه. ولی این خونریری سبکتر از پریود عادی هستش و رنگش ممکنه از صورتی تا قهوه ای باشه. مدت طول این لکه بینی فرد به فرد فرق میکنه .

# : 6 Aug 2008 21:34

بهترين راه تشخيص اندازه گيري دور كمر هست به خصوص تو ماههاي ششم به بعد روزي چند ميلي متر به شايز شكم اضافه مي شه البته اگه خواستيد زودتر بفهميد ميريد داروخونه يه بي بي چك مي خريد 500 تومن هم بيشتر نيست.

# : 6 Aug 2008 21:36

Quoting: monopol
بهترين راه تشخيص اندازه گيري دور كمر هست به خصوص تو ماههاي ششم به بعد روزي چند ميلي متر به شايز شكم اضافه مي شه

آره ولی یه ذره دیر نیست؟؟؟؟

# : 30 Aug 2008 22:00

سلام بر دوستان

چقدر من بد شانسم؟
آدمیم که سره هر مساله ای تحقیقک کردم تو زندگیم..بعده 23 سال زندگی با دوست دخترم دیروز سکس داشتم..اصلا نمیدونستم که برخورده منی با داخله واژن موجبه حاملگی میشه.. دوستانه گرامی من از اسپره تاخیری استفاده کرده بودم..آلتم رو کاملا تا ته فرو بردم چون پرده دوست دخترم به خاطره ورزشه تکواندو باز هستش... تروخدا کمکم کنید.

من همین که آبم میخواست بیاد 5 ثانیه زودتر آلتم رو آوردم بیرون! حالا امکانه حاملگی هستش؟ چون میگن منیه قبله انزاله کامل (معروف به همون آبه عشق) که قطره ای و نم نم هستش باعثه حاملگیه؟ راسته ؟ دوست دخترم امروز صبح ساعته 9 2 عدد قرصه ld خوردش.. ساعته 12 ظهر برایه اطمینان 4 قرصه ld و 4 قرصه hd ؤو به صورته ترکیبی همزمان خورده..همین چند دقیقه پیش یعنی ساعته 9 شب هم 2 قرصه ld و hd رو باز به صورته ترکیبی خورده..بچه ها تروخدا احتماله حاملگی چقدره ؟ به نظرتون این قرصا تاثیری داره؟ سکسه ما دیروز بعد ظهر ساعته 6.30 انجام شده

بچه ها تجربه چی میگه؟ افرادع متاهل میگند دکترا واسه استثنا این حرف رو میزنند وگرنه خیلی بعیده که از این طریق یه نفر حامله بشه.. راست میگند؟

# : 31 Aug 2008 00:35

بچه ها راسته اگر ایشون حامله بشند و من این دفعه آبم رو به طور کامل در ماهه دومه بارداری بریزم داخله واژن .. بچه سخت میشه؟

یعنی چی؟ آخه عزیزان اگه اینطور باشه که ملت همه بچه دار میشند..یعنی شماها هیچ موقع در حده معمولی آلتتون رو وارد واژن نکردید؟ یعنی هیچ کدومتون تجربش رو نداشتید؟ تروخدا واضح بگید.. احتمالش کمه یا زیاده؟ مگه اون منیه من چقدره که قدرته بارداری داشته باشه؟ نهایتش 2 یا 3 قطره خیلی ریزه دیگه که جهشی نداره که وارده رحم بشه..جز اینه؟

# : 1 Sep 2008 18:29

یعنی چی بچه سخت میشه؟؟

# : 7 Sep 2008 08:32

salam be hamegi
man ba dost dokhtaram 2hafte pish sex kardam az jolo mikhastam bad chand ghatre avalesh rikht dakhelesh va alan mige sineham dard mikone ghorsam nakhorde age hamele beshe bayad chikar kard???kortazh cheye???

# : 7 Sep 2008 08:33

salam be hamegi
man ba dost dokhtaram 2hafte pish sex kardam az jolo mikhastam bad chand ghatre avalesh rikht dakhelesh va alan mige sineham dard mikone ghorsam nakhorde age hamele beshe bayad chikar kard???kortazh cheye???

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.