| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: mahdi_mh بازم سلام به همه دوستای خوب این انجمن
ببخشید من انقد مزاحمتون می شمااااا.
من قرص ها رو گرفتم و نامزدم از دیروز شروع کرد به خوردن قرص ها.ولی حالش خیلی بده.حال تهوو اجیبی داره.
می خواستم ببینم شما راهی واسه کمتر شدن این حالت ندارید.می ترسم خانوادش بفهمند بد سوتی شه.
آخه هنوز هیچی نشده خیلی بد می شه بفهمند.
اگه دارویی یا راهی واسه کمتر شدن این حالت دارید بگید ممنون میشم.
خیلی گلید.
بازم ممنون.
ببینید دوست عزیز من گفتم بلا فاصله بعد از نزدیکی استفاده بشه.اگر درست و اصولی استفاده بشه موردی پیش نمیاد .تهوع یکی از عوارض کوتاه مدت اون چون بدن عادت نداره.ولی بازم تکرار میکنم بلافاصله بعد از نزدیکی غیر این فایده ای نداره.امیدوارم مشکلتون حل بشه.
الهي آن ده ، كه آن به......
|
|
|
Quoting: mahdi_mh من قرص ها رو گرفتم و نامزدم از دیروز شروع کرد به خوردن قرص ها
ببینید این قرصها کلا"در دو مرحله استفاده میشه نه بیشتر.مراقب باشید.یعنی کلا"در 12 ساعت پس از نزدیکی نه بیشر.مثلا" اگر LDاستفاده می کنید 4 عدد بلا فاصله پس از نزدیکی و4 عدد 12 ساعت بعد وتمام.ادامه نداره.استفاده اش همین اندازه است.
الهي آن ده ، كه آن به......
|
|
|
mahdi_mh
دوست گرامی
هر کس دلدرد که بشود نمیره الکی قرص بخوره که...
اولا قرص ضد بارداری تا قبل از 72 ساعت بعد از نزدیکی کاربرد دارند
دوما همانگونه که پرنیای عزیز گفت این قرصها رو باید در دو مرحله استفاده کنید مثلا می توانید از قرصهای ضدبارداری معروف به پشت مشکی استفاده کنید که ابتدا 2 عدد بخورند و بعد از 24 ساعت دو عدد دیگر را تناول نمایند.
سوما فکر کنم قضیه شما با قرص ضدبارداری و اینجور چیزها حل نخواهد شد چون مشکل شما ریشه ای تر از این قضایا است.

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
|
|
kosmashang
دوست عزیز
از همه راهنمایی های شما ممنونم.چرا شما فکر مکنید که مشکل من ریشه ای تر از این قضایا ست.من که تو پستهای قبل کفتم سکس از عقب بوده و درصد خیلی کمی احتمال می دم در هنگام درآوردن آلتم کمی از آبم روی بدنش ریخته باشه.نه من از جو سکسی داشتم نه آبم کاملا داخل بدنش خالی شده.
تازه بد از این کار کل بدن را سریعا شستش.من فکر کنم اصلا اتفاقی نیوفتاده بود.چون به قول پرنیا خانم درصد بارداری در قضیه من خیلی کم هستش.
حالا که قبل از 72ساعت هر دو سری قرص هارو خوردش و هرچی بوده تموم شده.
بازم از راهنمایی های شما ممنونم.
|
|
|
mahdi_mh
آخه عزیز من
داداش من
بابا جان
دارم می گم دوست دخترت باردار نیست اونوقت میگی قرص بهش دادم
چیزهایی هم که پرنیای عزیز گفت جزو احتمالات ضعیف بوده چون از لحاظ علمی هر بار اسپرم از بدن مرد خارج می شود بالغ بر 400 الی 500 میلیون اسپرم داره که اگر این تعداد به 200 میلیون برسه بارداری 50% احتمال موفقیت داره و تعداد زیر 20 میلیون به شخص عقیم اطلاق میشه و بصورت طبیعی قادر به بارداری نخواهد بود.
حال با این تفاصیل به نظر شما چه تعدا اسپرم می توانسته وارد واژن شده باشه البته من منکر گفته های پرنیا جان نیستم و تائیدش می کنم و می گوییم ممکن است پیش بیاید اما در مواردی بسیار نادر و می باشد و من همین را دارم می گویم چون خودتان می گویید:
Quoting: mahdi_mh سکس از عقب بوده و درصد خیلی کمی احتمال می دم در هنگام درآوردن آلتم کمی از آبم روی بدنش ریخته باشه.نه من از جو سکسی داشتم نه آبم کاملا داخل بدنش خالی شده.
خب، پس مشکلی نباید باشد، اما با عرض معذرت خواهی باید بگویم اگر در این شرایط و با تفاصیلی که عنوان نمودید دوست دخترتان حامله تشخیص داده شود باید سبب را جای دیگر جویا شوید.
ضمنا برای تشخیص بارداری می توانیند از تستهای بارداری که در تمامی داروخانه ها موجود می باشد استفاده نمائید تا حداقل خیالتان راحت گردد.

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
اگر کسی دوره پریودش به هم نخورده باشه باز هم احتمال حاملگی هست؟
|
|
|
Quoting: kosmashang ضمنا برای تشخیص بارداری می توانیند از تستهای بارداری که در تمامی داروخانه ها موجود می باشد استفاده نمائید تا حداقل خیالتان راحت گردد. خواهش میکنم نگران نشید ولی باید بگ من چند مورد رو هم دیدم که baby chek تشخیص اشتباه بده واسه همین اگه پریودتون بیشتر از یک هفته عقب افتاد(فقط در صورتیکه بیشتر از یک هفته باشه وگرنه دلیلی نداره این کارو زودتر بکنید)برید و آزمای خون بدید.
عشق واقعی در صداقت یافت می شود
|
|
|
آزمایش خون در حال حاضر: در بیشتر آزمایشگاهها بدون نسخه پزشک (باید متخصص زنان باشه ولی اگه پزشک عمومی هم بنویسه قبول می کنند )این تست رو انجام نمیدن پس قبل از رفتن به آزمایشگاه بهتره نسخه رو تهیه کنید.البته باید بگم که این تست رو فقط برای تشخیص حاملگی پزشکا نمی نویسن و دلایل دیگری هم داره(مثل بررسی میزان هرمون ها در خون که در نتیجه آزمایش هست) پس نگران تابلو شدن و این چیزا نباشین(بهتره آزمایشگاه دور از محلتون باشه).
|
|
|
|
|
در مورد اعلام نتیجه آزمایش هم باید بهتون بگم حداکثر ظرف نیم ساعت معلوم میشه(البته اگه آزمایشگاه خلوت باشه) که سه حالت بیشتر نداره:(من فقط یکیشو توضیح میدم) 1-منفی:اگه منفی باشه نتیجه آمایش ظرف 5 الی 10 دقیقه معلوم میشه و به دستتون میرسه و میتونیند آزمایشگاه رو ترک کنید. 2-مثبت. 3-نامشخص.(بهتره ناشتا باشید). برای همتون آرزوی سلامتی دارم.
|
|
|
azimaiesh khon ham bedonin ke mamolan chand rose az preiod bayad begzare bad javab mide. man 3 mahe pish ehtemal midadam ke hamelam dorost rosi ke bayad period mishodam raftam doctor va azmaiesh dadam vali manfi bodesh bad az yek hafteh ke didam period nashodam ba baby check test kardam va javab mosbat bod bad ke dobare azmaiesh dadam goftam ke javab mosbate . man chon shenideh bodam azmayesh khon sat bad mitoneh bege vali roie man ke in kar nakardesh.48
|