صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / راه هاي تشخيص بارداري و ...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . >>
نویسنده پیام
# : 15 Jul 2007 13:35 | ویرایش بوسیله: kosmashang

عزیزجان
این مطلب رو تا حالا صدبار توی همین سایت عنوان کردن..
یه ذره بگرد خودت پیداش می کنی.

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 16 Jul 2007 11:33

با سلام به همه شما دوستان عزیز.
من یک سئوال در مورد بارداری دارم.
جهت بار دار شدن اسپرم ها حتما باید وارد رحم شوند یا اگر حتا روی آلت تناسلی زن ریخته شود باعث بارداری می شود.
آخه من با شخصی سکس معقدی داشتم و آب ناخداگاه آمد چون کاندوم هم نداشتم احتمال می دهم در هنگام بیرون کشیدن از معقد کمی از آب من رو الت تناسلی طرف ریخته شده باشد.که البته سریع طرف همه بدن را با آب شست.
حالا می خواستم بیبنم اگر حتا ریخته بشود روی بدن طرف چند درصد احتمال بار داری هست.
در ضمن دختر باکره هستش.
ممنون میشم اگه جواب بدید.بد جور فکرمو مشقول کرده.
مرسی

# : 16 Jul 2007 17:46

Quoting: ramtin2006
آیا با وجود پریود هم احتمال خاملگی وجود داره ؟؟؟
یعنی اگر با خانمی نزدیکی داشته باشیم و بعدش (یک یا دو روز) بعد این خانم پریود بشه آیا احتمال داره که حامله ( یعنی اسپرم با تخمک لقاح پیدا کنه)هم شده باشه؟؟؟
آیا یه خانم حامله هم پریود میشه؟؟؟

دوست عزیز احتمال بارداری میتونه وجود داشته باشه.به این جهت که بعضی خانمها تا آخر بارداری نیز احتمال پریودشون وجود داره که این به سابقه فامیلی و ژنتیکی شون بستگی داره...و دیگر اینکه برای تشخیص صحیح و بدون تردید بارداری کاملترین و مطمئن ترین راه آزمایش خون(HCG)که تاریخ مناسب برای انجام این آزمایش 10-7روز پس از تاریخ عقب افتادن آخرین پریودی هست.بطور مثال اگر خانمی قرار بوده 15 مهر پریود بشه و حالا به تاخیر افتاده باید لااقل یک هفته صبر کنه یعنی22- 25 مهر آمادگی آزمایش خونو داره.امیدوارم که مفید باشه براتون

وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
# : 16 Jul 2007 17:55

Quoting: mahdi_mh

با سلام به همه شما دوستان عزیز.
من یک سئوال در مورد بارداری دارم.
جهت بار دار شدن اسپرم ها حتما باید وارد رحم شوند یا اگر حتا روی آلت تناسلی زن ریخته شود باعث بارداری می شود.
آخه من با شخصی سکس معقدی داشتم و آب ناخداگاه آمد چون کاندوم هم نداشتم احتمال می دهم در هنگام بیرون کشیدن از معقد کمی از آب من رو الت تناسلی طرف ریخته شده باشد.که البته سریع طرف همه بدن را با آب شست.
حالا می خواستم بیبنم اگر حتا ریخته بشود روی بدن طرف چند درصد احتمال بار داری هست.
در ضمن دختر باکره هستش.

دوست عزیز رطوبتی که در دهانه رحم بانوان بر اثر فعالیت جنسی ایجاد میشه و سبب تسهیل در روابط جنسی میشه در واقع نوعی مسیر قلیائی رو برای ورود اسپرم به درون رحم از مسیر واژن فراهم میکنه.و در اینجا بکارت زیاد نمیتونه مانع بشه پس احتمال بارداری در این شرایط وجود داره ولی با درصد بسیار کم برای اینکه عمر زنده موندن اسپرم بسیار کم در زمان تردید در رابطه مطمئن ترین راه خوردن 2 قرص HD با هم و 12 ساعت بعد دوباره دو قرص با هم و یا 4 قرصLD با هم و 12 ساعت بعد دوباره 4 قرص با هم.امیدوارم که مفید بوده باشه.

# : 17 Jul 2007 01:23

ممنون از شما خیلی مفید بود.
می خواستم ببنیم وقتی شخص مقابل این غرص ها رو مصرف می کنه فقط برای یک بار اونم بار اول خطری نداره یا عوارض خاصی نداره؟
بازم ممنون.

# : 17 Jul 2007 02:11

می خواستم ببنیم وقتی شخص مقابل این غرص ها رو مصرف می کنه فقط برای یک بار اونم بار اول خطری نداره یا عوارض خاصی نداره؟

عوارض خاصی نداره.فقط برای ماه اول نظم پریود به هم میخوره.این قرصها به همون ترتیبی که گفتم باید سریعا" بعد از رابطه استفاده بشه و گرنه تاثیر چندانی بر روی دفع بارداری نداره.البته در دراز مدت میتونه عوارض جانبی بیشتر داشته باشه پس بهتره از روشهای ضد بارداری مطمئن تر مثل کاندوم استفاده بشه.
ممنون از شما خیلی مفید بود

خواهش میکنم...قابلی نداشت

# : 17 Jul 2007 12:07 | ویرایش بوسیله: kosmashang

mahdi_mh
با فرض بالا، خیر بارداری نمی شوند.

ضمنا پرنیا جان جواب حکیمانه ای دادی ممنون دوست خوبم.

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 17 Jul 2007 12:15

Quoting: kosmashang
ضمنا پرنیا جان جواب حکیمانه ای دادی ممنون دوست خوبم

خواهش میکنم دوست خوبم..

# : 17 Jul 2007 12:47 | ویرایش بوسیله: kosmashang

راست راستی گفتما، تعارف نبود.

# : 17 Jul 2007 16:17

بازم سلام به همه دوستای خوب این انجمن
ببخشید من انقد مزاحمتون می شمااااا.
من قرص ها رو گرفتم و نامزدم از دیروز شروع کرد به خوردن قرص ها.ولی حالش خیلی بده.حال تهوو اجیبی داره.
می خواستم ببینم شما راهی واسه کمتر شدن این حالت ندارید.می ترسم خانوادش بفهمند بد سوتی شه.
آخه هنوز هیچی نشده خیلی بد می شه بفهمند.
اگه دارویی یا راهی واسه کمتر شدن این حالت دارید بگید ممنون میشم.
خیلی گلید.
بازم ممنون.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.