| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام به هر چی پسره....
میخام 1 روش و راحلی را بهتون بگم که با جلق زدن همون حال رو بکنی ولی آبت نیاد...ok
باید به صورت دمر بخابی و کیرت رو فشار بدی رو به پایین و خلاصه در آخر که داره آبت میاد
از آمدنش جلوگیری کنید...به این صورت که همانطور در هنگامی که داره می آید فشار دهید رو
کیرتان با بدنتان . و تا زمانی که احساس کردین حال کردن تموم شده داگه فشار نیارین
بعدش میبینید که دیگه نه ضعف دارین خیلی سر حال نه کمر دردی انگار نه انگار شادتر از قبل.....
نکته مهم اینکه:
اگه موقع آمدن آب کیر به کیرتان فشار نیارین فایده نداره...اگه اشتباهم کنید آبه خیلی کمی میاد
تا اینکارو نکنید متوجه نمیشید.حتما امتحان کنید نظرتونو به من بگین:::::منتظرم
...سعی کردم خوب بگم میبخشید اگه بد گفتم ...
فقط بچه ها اگه سوالی ..نظری...اگه کسی اطلاعا تی در این ضمینه داره..برای بدن ضرر
داره ...مفیده؟ یا پیشنهادی بهتر دارین لطفا
دوستان مطرح کنید.......نظر بدین...منتظرم
¸.•¨¯`•¸¸شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ؛ اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص!!¸.•¨¯`•.¸
|
|
|
ببخشید مگر میخواهی آب از ته چاه بکشی بیرون... اینطوری تعریف کردیدو... کیرمون خونی مالی میشه بمالیم به قالی...
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
مچکرم از نظرتون......
منتظره نظراتتون هستم دوستان...
¸.•¨¯`•¸¸شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ؛ اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص!!¸.•¨¯`•.¸
|
|
|
|
|
e_h_s_a_n این کار ضر داره داره,,, بهت پیشنهاد میکنم دیگه این کارو نکنی فعلا
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
مرسی کاوه جان که منو در جریان گذاشتی.ممنونم......
بازم منتظره پیشنهاد و نظراتتون هستم....
|
|
|
:mer30 kave va jenabe modir

|
|
|
e_h_s_a_n خواهش میشه
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
دوست من اینکار باعث گشاد شدن حفره های پروستات و پس ریز مایع به درون انها شده و در کوتاه مدت باعث درد و در دراز مدت باعث دردهای پروستاتیک وحتی سرطان ان میشود
|
|
|
|
|
mer30 babate rahnamayit
khily komakam kardi 
|
|
|
البته من هم با اقا احسان موافقم . البته به نظر من اگر میخاهی بیشتر حال کنی باید خودتو بیشتر تقویت کنی. ok
|