صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / مشكل زاويه الت تناسلي
نویسنده پیام
# : 20 Oct 2007 12:04

اين مشكلي كه من دارم جوابش را درهيچ جا نديدم : من مردي24 ساله هنگام نعوظ و نزديكي الت تناسلي من زاويه مناسبي ندارد وتقريبا موازي با خط افق ميباشد يا حتي كمتر وهر چه تلاش مي كنم به صورت رو به بالا قرار نمي گيرد وبرايم مشكل بزرگي شده لطفا اگر دارويي يا تمرين ورزشي براي حل مشكل من هست بنويسيد

# : 20 Oct 2007 12:14

Poya999
راستش نمی دونم که درست میگم یا نه!!
ولی فکر نمی کنم چیزی باشه این مشکل که مثلا برای دخول مشکل پیدا کنی فقط برای لذات بیشتر کافیه جهتی رو انتخاب کنی که به جی اسپات ضربه بزنه,,,با توصیفاتی که تو گفتی اگه دختر به شکم بخوابه و تو از پشت وارد کنی اون مشکل حل میشه!
ولی اگه می خوای حتما یه راهی پیدا کنی که سر بالا باشه نمیدونم

هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
# : 20 Oct 2007 22:41

احتمالا ماهیچه ها یا رگها مشکل دارند و خون رو درست پمپاژ نمی کنند.

به هر حال بهتره بری دکتر. این شرایطی که تو گفتی بعد از ازدواج واست مشکل شدید ایجاد می کنه. قانونا خانم آینده ت می تونه ازت به همین دلیل طلاق بگیره.

آزادی آن است که محدودیت هایت را خود انتخاب کنی
# : 20 Oct 2007 23:01

Quoting: hornet_32
قانونا خانم آینده ت می تونه ازت به همین دلیل طلاق بگیره.

قاضی: خانوم! چرا می خوای طلاق بگیری
خانوم: آقامون خیلی سر به زیره.. واسه همین

خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
# : 21 Oct 2007 11:41

برای ان دوستانی که مشکل سرعت انزال دارند تکنیک توقف حرکت بسیار خوب است برین صورت که قبل از دخول یکنفس عمیق بکشید وبه اصطلاح 3یا4بار تلمبه بزنید وبیرون بکشید وباز نفس عمیق بکشیدودوباره تکرار کنید بعداز دو هفته 4رابه 5برسانید (تلمبه زدن)
همینطور به ازای 2هفته یک بار به تلمبه زدن اظافه کنید تا به تعداد نرمال 9یا 10 برسید (امتحان کنید نتیجه میگیرید مطمین باشید) منتظر راهکارهای بعدی باشید

# : 30 Jun 2008 17:25

اگه موقع ايستادن موازي با افقه يعني زاويه 90 درجه با پاهات اين طبيعيه الزاما نبايد سربالا باشه
واگه موقع نزديكي مشكلي نداري نميدونم نگرانيت از چيه؟

# : 4 Jul 2008 12:36

سایز نرمال آلت تناسلی مردها - ویدیو آموزشی به زبان فارسی

تو صفحه اول سایت این موضوع هست که باز نمیشه
خواهشا اگه لینک خوبی دارین ازش بزارین

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.