صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی
/
از خانومهاي متاهل محترمانه يه سوال دارم؟
.
1
.
2
.
3
.
4
.
>>
نویسنده
پیام
motaahel
اعضا
#
: 14 Feb 2006 22:56
از خانومهاي متاهل محترمانه يه سوال دارم؟
motaahel
اعضا
#
: 14 Feb 2006 22:57
من يه مرد متاهل هستم و حدود 8 ساله ازدواج كردم اين روزا رابطه من و زنم به سردي گراييده و با وجود اينكه
سكس هاي داغي با هم داشتيم ولي الان زنم خيلي سرد شده. من شنيده بودم زنها در سن بالاي 30 حشري تر ميشن
ولي الان زن من كه 30 سالشه چندان رغبتي به سكس نشون نميده.
ضمنا تازگي خيلي مذهبي تر شده و من هر كاري كه مي كنم اون باهام راه نمياد
از خانوم هاي متاهل خواهش دارم كه بگن توي اين سن زنها چه احساساتي دارن و نيازشون چي هست
و آيا تنوعي نياز هست كه دوباره اوضاع ما روبراه بشه
مرسي
holandi
اعضا
#
: 15 Feb 2006 05:17
سلام من نسرينم.35 ساله
اقا اينها همش شايعه است كه زنها بعد از 30 سالگي حشريتر ميشند هاهاها
ولي يك سوال از شما داشتم.خانم شما قرص جلوگيري از حاملگي استفاده ميكنه؟ چون من خودم استفاده ميكنم فرقش رو ميدونم . قرص جلوگيري از حاملگي خانمها رو خيلي خيلي سرد و بي تفاوت و عصبي و قرقرو و چاق ميكنه.اگر استفاده ميكنه مشكل همينه .بايد يك راه ديگه براي جلوگيري بيدا كنيد.
ايا شما اختلاف داريد؟ چون اختلاف شديدا روي سيستم جنسي زن اثر ميزاره
ايا شما اجبارا باهاش سكس داشتيد؟ايا سكس از عقب اجبارا باهاش داشتيد؟ ايا هر وقت باهاش مهربونيد بلا فاصله بعدش ازش سكس ميخواهيد و بعد از سكس دوباره معمولي ميشيد؟
اگر اينكارها رو كرديد وضعتون خيلي وخيمه.خانم شما قلبا از شما فاصله گرفته چون به شما ديگه اعتماد نداره و بيش شما احساس امنيت نميكنه. شايد خودش هم اين رو ندونه.ولي اين يك واقعيت..
شما بايد سعي كنيد باهاش براي هميشه مهربون باشيد .بايد يكروز بشينيد خيلي صادقانه باهاش صحبت كنيد و بهش بگييد ميدونيد كه چقدر ناراحتش كرديد و قلبش رو شكونديد ولي از اين بابت ناراحتيد و هنوز عاشقشيد و دوست داريد با كمكش خودتون رو بهتر كنيد.
نكته مهم----------- اون روز كه اين حرفها رو زديد اصلا به طرفش براي سكس نريد اصلا اصلااصلا
فقط بوسه حداقل براي 2 هفته هم خيلي مهربون باشيد ولي بدون سكس اصلا اصلا
چون شما بايد دوباره اطمينانش رو جلب نكنيد. اگر بعد از 2 هفته خودش نيومد به باتون افتاد من اسمم رو عوض ميكنم .
ولي يادتون نرود مهربون باشيد - صداتون رو بلند نكنيد- نگاهاي عاشقونه كنيد(بدون تماس بدني) ماساز بدهيد ( بدون سكس) از كوره در نرويد( چون عصبيتون ميكنه كه امتها نتون كنه)
اجبار اصلا اصلا اصلا نكنيد.(سكس يا هر چيزه ديگه) اگه جايي رفتيد بهش همينطوري يك زنگ كوتاه بزنيد و بگوييد كجاييد وخواستيد حالش رو ببرسيد و ببينيد چيزي احتياج نداره.
به خودتان وقتي مياييد خونه برسيد( ميخواهيد بريد بيرون اصلا) بخصوص شبها . عطر بزنيد.مسواك بزنيد.لباس قشنگ ببوشيد.موهاتون رو درست كنيد......
اقا اينكارها كه گفتم بكن ( هميشه) يك عمر خيرش رو ميبيني. اگه زنت هر روز سر تا باتو بعد از يكمدت نليسيد بيا اينجا به من بگو........
مرد سالاري و غرور و..... اينها رو هم بينداز تو اشغالي .اينها فقط باعث ميشه خودت بيشتر ضرر كني. ميخواي حال كني كارهايي كه من نوشتم با دقت بكن(همش رو)
خدانگهدار سوالي داشتي دوباره ببرس در بست در خدمت اقايون گل و زن دوست مثل شما هستم نوكرتم
به قول یکی از دوستام...تا کی دروغ؟؟؟؟؟؟؟؟
inkare
اعضا
#
: 15 Feb 2006 06:31
motaahel
نسرين عزيز مطالب خيلي خوبي رو عنوان كرد .
منهم يه موضوع ديگه رو يادآوري ميكنم :
ببين عزيز بايد توجه داشته باشي كه نوع نگاه زن به همه پديده ها از جمله سكس با مرد تفاوت داره . بايد بدوني و باور كني كه يه مخالفت و تفاوت دو چيز مجزا هستند .
اگه پي به اين تفاوت ببري ميتوني از زندگي لذت بخشتري داشته باشي .
زنها اونقدر ها كه شما فكر ميكنيد موجودات پيچيده اي نيستند . ولي يادت باشه يه مسئله هرقدر هم كه ساده باشه بايد روش حل اونو بلد باشي تا حلش كني . وقتي داري به موضوعات مرتبط با زنها فكر ميكني هيچ وقت خودت رو به جاي اون نذار و اون رو هم بجاي خودت فرض نكن . چون معادله تو ناقص ميشه . و معادله ناقص هم جوابش گنگه و نا مشخص .
براي اينكه بتوني اين موضوع رو حل كني اول بايد بفهمي كه همسرت چطور فكر ميكنه و از زندگي چي ميخواد . بايد بفهمي كه سكس براش چه جايگاهي داره . بعضيا سكس ميكنند تا محبت خودشون رو نشون بدن و بعضي هم سكس رو پاسخي به محبت ميدونند . فرضهاي ديگه اي هم وجود داره .......
اما يه مورد ديگه هم هست :
مشكلات فيزيولوژيك . ممكنه همسر تو بخاطر عدم جريان درست خون در ناحيه لگن دچار سردي شده باشه . اگه به يه پزشك زنان مراجعه كنيد ميتونه كمكتون كنه . دارو هائي وجود داره كه براي مردها استفاده ميشه ولي اگه زنها هم استفاده كنند ميتونه باعث افزايش جريان خون در ناحيه لگن بشه .
من فكر ميكنم همسر تو احتياج به يه شوك رواني يا داروئي داشته باشه .
بعضي وقتها هم ممكنه اين سردي نوعي پاسخ ناخودآگاه به مسائل موجود باشه .
تا يادم نرفته محققين ميگن مسبب 90% سردي زنها , مردها هستند . يه بار ديگه به نوع برخوردت با همسرت دقت كن . من نميگم حتما" تو مقصري ولي ناممكن نيست !!
صحبت رو در رو و صميمانه رو فراموش نكنه . خيلي محترمانه بدون اينكه بخواهي كسي رو مقصر و مسئول معرفي كني باهاش حرف بزن و يادآوري كن كه ميخواهي اين مسئله حل بشه و هر كاري كه از دستت بربياد انجام ميدي .
قربانت....... رضا
ehsan_1350
اعضا
#
: 18 Feb 2006 02:38
الی بود
inkare
اعضا
#
: 18 Feb 2006 02:43
ehsan_1350 :
الی بود
منظورت :
عالي بود
بود ديگه ؟؟؟؟؟؟
dariushagha
مدیر
#
: 18 Feb 2006 19:51
holandi :
به خودتان وقتي مياييد خونه برسيد( ميخواهيد بريد بيرون اصلا) بخصوص شبها . عطر بزنيد.مسواك بزنيد.لباس قشنگ ببوشيد.موهاتون رو درست كنيد......
بابا ما هر چی پول عطر بوده دادیم دارم ورشکست می شوم...ایده ارزونتری ندارید؟؟؟؟؟
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
motaahel
اعضا
#
: 18 Feb 2006 20:46
سلام. از نسرين خانم و آقا رضا كمال تشكر را دارم. فكر مي كنم جواب سوال هامو گرفته باشم
اگرچه بسياري از مواردي كه شماها گفتين رو انجام داده ام ولي بعضي هاش واسم جديد بود.
بهر حال خيلي ممنونم.
منتظر بودم خانم asal111 هم نظري بدن چون مطمئنم صاحب نظر هستن.
يه خواهش از نسرين خانم دارم و آن هم اينكه اگر امكان داره يك فرصتي بصورت آنلاين من چندتا
سوال خصوصي تر در رابطه با همين مسايل ازتون بپرسم.
id من tantatanhatanhaa در ياهو هست و من از ساعت 7 صبح تا 4 بعدازظهر آنلاين هستم.
با تشكر.
inkare
اعضا
#
: 19 Feb 2006 08:08
dariushagha :
بابا ما هر چی پول عطر بوده دادیم دارم ورشکست می شوم...ایده ارزونتری ندارید؟؟؟؟؟
ختنه مجدد . از بيخ بكن بنداز دور . هيچ راه راحت و ارزوني وجود نداره .
ارزونترينش همينه كه گفتم . امتحان كن .
dariushagha
مدیر
#
: 20 Feb 2006 18:44
آهان اونهم میشه!!!!
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
.
1
.
2
.
3
.
4
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.