صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / راه های خود ارضايی برای خانم ها :
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . >>
نویسنده پیام
# : 19 Apr 2008 08:51 | ویرایش بوسیله: kosmashang

در تعجبم چرا این بحث همچنان ادامه دارد!!

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 19 Apr 2008 09:20

Quoting: kosmashang
در تعجبم چرا این بحث همچنان ادامه دارد!!

هنوز زیر خاکی نشده نیمه زیر خاکیه

لاله
# : 19 Apr 2008 09:24 | ویرایش بوسیله: kosmashang

پس لاله جان اگه اینجوریه بهتره بزاریم توش باشه ...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 19 Apr 2008 09:26

پس لاله جاناگه اینجوریه بهتره بزاریم توش باشه ...

لاله
# : 19 Apr 2008 09:36

آبجی منظورم شما نبودی ....
منظورم دیگران بودن

ببخشید اگه سوء تفاهمی پیش آمد

# : 19 Apr 2008 09:57

آبجی منظورم شما نبودی ....
منظورم دیگران بودن

ببخشید اگه سوء تفاهمی پیش آمد

لاله
# : 20 Apr 2008 11:05

مخلصتیم آبجی
خاک پاتیم مهربان

# : 18 Jul 2008 20:34

venoos
سلام
شما کجایید
هنوز فعالیت می کنید

# : 21 Jul 2008 03:51

سلام دوستای مهربونم

دوست خوبم fun_amir_sexi_85 شما از دوستای قدیمی و عزیز بنده هستید راستش خیلی کم به سایت سر میزنم و بیشتر برای خواندن مطالب دیگران میام مطلبی نمینویسم قبلا خیلی فعالیتم توی سایت زیاد بود و تا جایی که اطلاعاتم یاری میکرد دوستای دیگرو در رفع مشکلاتشون راهنمایی میکردم اما الان زیاد حوصله نوشتن ندارم و در فارسی نوشتن کند هستم بیشتر برای مطالعه مطالب مفید دوستان میام اینجا
دوست خوشقلبو قدیمی عزیزم اگه کمکی از من بر میاد بفرماید تا اگه در توانم هست انجام بدم
متاسفانه تمام دوستای قدیمی که اطلاعات زیادو مفیدی داشتن دیگه اینجا سر نمیزنن تنها عده ی محدودی از دوستان قدیمی مثل شما اینجا هستن خیلی خوشحالم که شما هنوز سری به اینجا میزنید واقعا از صمیم قلب خوشحالم باز با شما دوست مهربونم صحبت میکنم و هنوز منو به خاطر دارید جدی عرض میکنم صمیمانه از ته قلبم دوستای قدیمیمو در این سایت مخصوصا شما رو دوست دارم کاملا یادمه چقدر مطالب مفیدی جمع آوری میکردیدو در سایت برای استفاده دوستان قرار میدادید
برای همه دوستای مهربونم کمال موفقیت رو از بیکران مهرو محبت خواستارم

خدا و فرشته های مهربونش نگهدار همگیتون

# : 21 Jul 2008 03:53

سلام دوستای مهربونم

دوست خوبم fun_amir_sexi_85 شما از دوستای قدیمی و عزیز بنده هستید راستش خیلی کم به سایت سر میزنم و بیشتر برای خواندن مطالب دیگران میام مطلبی نمینویسم قبلا خیلی فعالیتم توی سایت زیاد بود و تا جایی که اطلاعاتم یاری میکرد دوستای دیگرو در رفع مشکلاتشون راهنمایی میکردم اما الان زیاد حوصله نوشتن ندارم و در فارسی نوشتن کند هستم بیشتر برای مطالعه مطالب مفید دوستان میام اینجا
دوست خوشقلبو قدیمی عزیزم اگه کمکی از من بر میاد بفرماید تا اگه در توانم هست انجام بدم
متاسفانه تمام دوستای قدیمی که اطلاعات زیادو مفیدی داشتن دیگه اینجا سر نمیزنن تنها عده ی محدودی از دوستان قدیمی مثل شما اینجا هستن خیلی خوشحالم که شما هنوز سری به اینجا میزنید واقعا از صمیم قلب خوشحالم باز با شما دوست مهربونم صحبت میکنم و هنوز منو به خاطر دارید جدی عرض میکنم صمیمانه از ته قلبم دوستای قدیمیمو در این سایت مخصوصا شما رو دوست دارم کاملا یادمه چقدر مطالب مفیدی جمع آوری میکردیدو در سایت برای استفاده دوستان قرار میدادید
برای همه دوستای مهربونم کمال موفقیت رو از بیکران مهرو محبت خواستارم

خدا و فرشته های مهربونش نگهدار همگیتون

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.