| نویسنده |
پیام |
|
|
راه های خود ارضايی برای خانم ها :
راه هايی که من اينجا عنوان ميکنم ، تجربيات شخصی من هستند که با شما قسمت ميکنم . اول از همه بايد بگم که خود خود ارضايی برای لذت بردن هست که برای خيليها از کودکی تا زمانِ پيری ادامه پيدا ميکند. مخالفين اين عمل هم کم نيستند .و دلايل مخصوص به خودشان را دارند
. در جامعه ما ، دختران درسنينی که هورمون های جنسی بالاترين ميزان ترشح خود را دارند ، به دليل محدوديت شايد نتوانند خود را ارضا کنند و اگر هم بخواهند ، آموزشِ درستی در اين زمينِ نميبينند. در صورتيکه شايد با صرف يک کم وقت و پيدا کردن راه های درست برای ارضاشدن بشود جلوی خيلی کارها و خيل اتفاق های ناخوشايند را گرفت . البته خود شخص بهتر از هر کسی ميداند چه کارهايی باعث تحريک جنسی و اوج لذتش ميشود
. خود ارضايی در خانم ها عموما به ۲ روش کلی صورت ميگيرد :
۱ـواژينال
۲ـکليتورال
One Orgasm a day,Keeps the doctor away !
|
|
|
۱ـ ـ روش کليتورال :
يعنی به وسيله تحريککليتوريس.ارگاسم در خانمها صورت گيرد. اين روش را ميتوان بر اساسِ
تجربه پيدا کرد فهميد کداميک اثرِ بيشتری دارد. نه تنها دخترانيک که باکره هستند ، بلکه بسياری از زنان که باکره هم نيستند ، از اين روش لذت ميرند و در حقيقت درصد بيشتری از تحريک جنسی از طريق مالش کليتوريس صورت ميگيرد. پوست کليتورس بسيار حساس هست و هرگز هنگاميکه سطح آن خشک است ، آنرا تحريک نکنيد ، بهترين وسيله برای مرطوب کردن کليتوريس: لوبريکنت و خود ترشحات واژن می باشند ، البته خيليهاi ها دوست دارند که از بزاق دهانشان استفاده کنند
. به جز روش معمولِ مالش کليتوريس راه هايی هست که آنرا زود تر تحريک ميکند >
|
|
|
من هم یک سوالی داشتم : یه دختری که تجربه سکس نداشته خود ارضایی می کنه ؟ چون دخترایی که تا به حال سکس نکردن لذت سکس رو کامل نمی دونن . نظر شما چیه؟
babak13053@yahoo.com
|
|
|
|
|
1/ يک دستکش تميز آزمايشگاهی بپوشيد ، پاهای خود را باز کرده ، و بسته به ميلتان ، دراز بکشيد يا بنشينيد. ميتوانيد ، سينه ها و نوک سينه هاتان را بماليد ، و سپس کليتوريس خود را مرطوب کنيد . سپس با انگشت وسط و انگشت اشاره با حرکت دورانی از لب های بيرونِ آلتتان شروع کنيد و به سمتِ داخل بياييد. بسته به سليقه شما اين حرکت ميتواند کند يا سريع باشند. درمرکز کليتوريس توقف کنيد ، وبا انگشت وسط ضربِ هايی کوتاه به آن وارد کنيد ، همزمان سينه های خود را با يک دست بماليد. و دوباره حرکت دورانی را انجام دهيد ، پس از اينکه حسابی مرطوب شديد ميتوانيد با کف دست از بالا به پائين و بر عکس دستتان را به وسط بکشيد . حالا پاهايتان را ببنديد و بالا بباريد ، انگشتتان را به وسط پاهايتان بماليد ، در اين حالت ، ۵ .تا ۶ دقيقه ( طبق آماری که من از خودم و دوستانم دارم !!!! ) طول ميکشد تا به ارگاسم برسيد ، البته تخيل شما هم کمک ميکند.خيله دوست دارند هنگامe تماشای پورنو اين کار را انجام دادند ، و يا با استفاده ازتخيل و به ياد آوردنِ صحنه مورد علاقه . مهم اين که کشف کنيد چه چيزی بيشتر شما را تحريک ميکند. چند وقت پيش اتفاق جالبی برای من افتاد و اينکه در همين سايت داستانی در مورد gay ها خواندم و در يک سايت ديگر صحنه هايی از سکس ۲ مرد و ۱ زن که يکی از مردها bisexual بود ديدم ، و هنگام ديدن اين عکس ها حسابی خيس شدم ، برای من اين فانتزی قشنگی بود و چند بر با کمک آان صحنه هخود ارضايی کردم ، اما بعد از چند بار جذابيتش را از دست داد . بستگی به اين دارد که در زمان ، چه روحيه ای ای داريد ،
|
|
|
۲ـروش دوم که من از دوستم غزالِه ياد گرفتم (در قسمت داستانهای ستاره) ، روشی خيلی ساده و کارآمد هست ،
به اين ترتيب که زيرِ دوش ياکف وان دراز بکشيد ، شيرِ پايين دوش را باز کنيد به طوری که آب خيلی باريک و با فشار کم بيرون بيايد . اجازه بدهيد آب دقيقا به کليتوريس شما بخورد ، در اين روش معمولا ۲ تا ۳ دقيقه طول ميکشد تا ارگاسم شود. ميتوانيد شيرِ آب را بنا به سليقه خوتان کم يا زياد کنيد .بجز خوابيدن با پاهای باز ميتوانيد ۴ دست و پا بشويد و اجازه داديد آب از پشت به کليتوريس شما ضربِه بزند ، در اين صورت هم لذت زيادی خواهيد برد. اين روش ، اولين روشی بود که دوستم به من ياد داد و من اولين ارگاسم خود را اينطوری تجربه کردم . ان زمان نمی دانستم اسمش orgasm هست و يا چرا اينطور بی حال شدم ، اما آن روز را به خاطر دارم که با پاهای باز ک حمام خوابيده بودم و طبق گفت غزالِ دوستم اجازه ميدادم آب ، به لای پاهايم بريزد. به تدريج گرمايی همه تنم را گرفت از سپس مرکز اين گرما در آلاتِ تناسلی ام جمع شد و ۱ دقيقه بعد با چند پالس محکم ، بدنم به جلو حرکت کرد و چشمانم تار شد ، اول فکر کردم که زيرِ دوش ضعف کردم اما از بی حاليه خودم و توضيحی که دوستم دادهبود فهميدم که ارضا شدم.
|
|
|
3/ روش سوم ، اين روش را هم يکی از دوستانم به نام فريماه برايم توضيح داد . از اين روش ميتوانيد موقع خواب استفاده کنيد. ۱ مام رل زيرِ بغل که مايه درونش تمام شده باشد را خوب خوب بشوريد تا چيزی از ان مايه داخل آ ن باقی نمانده باشد آنرا خوب خشک کنيد ، تاکيد ميکنم ، حتما بايد مام رل تمام شده باشد و کاملا تميز شده باشد ( هر چه قدر هم horny هستيد با مام رل پر اين کار را انجام ندهيد چون عوارض بدی دارد ) شب موقع خواب هنگاميکه دراز کشيديد ، آرام سينه ها ، باسن ، ران ها و لای پايتان را نوازش کنيد ، بگذاريد تفاوت دمای دست با بدنتان ، برايتان ايجاد لذت کند. پس از اينکه کمی لای پايتان خيس شد يا خودتان آن را مرطوب کرديد ، خيلی آرام مام رل را به لای پايتان و بر روی کليتورس بماليد. اين حرکت حس خوشايندی برای شما ايجاد ميکند ، کره غلتان مام رل ميچرخد و بر روی کليتوريس شما ميلغزد قبل از اين کار حتما به خوبی بدنتان را شسته باشيد ، در اين صورت ميتوانيد از سوراخ پشتتان تا بالای آلتتان مام را بلغزانيد ، ( اگر سوراخپشتتان تميز نباشد باعث عفونت ميشود.) ، بنا بر سليقه ميتوانيد نوک انگشتتان را وارد سوراخ پشتتان کنيد و حرکت را از سرگيريد.تقريبا ۸ تا ۱۰ دقيقه تا زمانِ orgasm طول ميکشد و برای شما يک ارگاسم لطيف و همراه باآرامش شبانه به ارمغان مياورد ، خواب خوبی داشته باشيد !
|
|
|
4/ روش چهارم ، کسانی که دسترسی بهsex toy ندارند ، اين روش بسيار راحت و اسانی برای تحريک کليتوريس است >
۱ مسواک برقی ! ميتوانيد سطح مسواک را با يک تکه نايلون فريزری بپوشانيد و سپس اجازه دهيد تا حرکت برس مسواک شما را به اسمان ببرد ،در اين روش ارگاسوی سريع و عميق خواهيد داشت
. ادامه مطالب را به زودی خواهم نوشت . با تشکر از همه دوستان
Setareh
|
|
|
hesabi hashari shodam , aval kodoom ravesho emtehan konam ......setareh joon , mamnoon azizam , kheyli bahali baghiasho zoodtar benevis
|
|
|
|
|
برا منم خیلی جالب بود که دخترا چطوری ارضا میشن!
|
|
|
baghiasho 2 rooze dige minevisam , be sharti ke nazar bedid
|