| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 20 Sep 2007 13:49 | ویرایش بوسیله: labelle89
من دو شب رو تا صبح پيش دوست پسزم خوابيدم.خودش در خواست زيادی ازم نکرد.فقط خواست پاهامو پستونهامو بخوره.ولی حالش عجيب ميشد.تپش قلب داشت بعضی وقتا بدنش ميلرزيد عرق ميکرد.خيای هم دستشويی ميرفت. ميخواستم بدونم اينا چه معنی ميده؟اگه سخت بوده تحمل دفعه ديگه...
|
|
|
Quoting: labelle89 من دو شب رو تا صبح پيش دوست پسزم خوابيدم خسته نباشی....
Quoting: labelle89 خودش در خواست زيادی ازم نکرد.فقط خواست پاهامو پستونهامو بخوره عجب کوسخلیه این دوست پسرت....
Quoting: labelle89 ميشد.تپش قلب داشت بعضی وقتا بدنش ميلرزيد عرق ميکرد احتمالا خیلی دوست داره....
Quoting: labelle89 هم دستشويی ميرفت. میرفت جق میزد....
Quoting: labelle89 ه سخت بوده تحمل دفعه ديگه... اینو ترجمه کن ببینم چیه؟!
دفعه بعد سعی کن یه چوب با خودت داشته باشی تا بکنی تو کونه چنین دوست پسره بی عرضه ایی....
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
منظورم اينه اگه سخته تحمل اين وضع دفعه بعد يه فکری بکنم براش
|
|
|
|
|
بهش بده هردو تون راحت میشید این تنها کاریه که میتونی بکنی
|
|
|
Quoting: labelle89 من دو شب رو تا صبح پيش دوست پسزم خوابيدم.خودش در خواست زيادی ازم نکرد.فقط خواست پاهامو پستونهامو بخوره.ولی حالش عجيب ميشد.تپش قلب داشت بعضی وقتا بدنش ميلرزيد عرق ميکرد.خيای هم دستشويی ميرفت. ميخواستم بدونم اينا چه معنی ميده؟اگه سخت بوده تحمل دفعه ديگه... توصیه میکنم دفعه دیگه یکیو پیدا کنید به هر دوتاتون یه حالی بده 
|
|
|
Quoting: mostafa_74 توصیه میکنم دفعه دیگه یکیو پیدا کنید به هر دوتاتون یه حالی بده مصطفی برای جان فشانی آمادست
|
|
|
2تا سوال پرسیدما مثلا.اگه یکی جواب بده مرسی ازش
|
|
|
خوب مگه اینا جواب نبود 
|
|
|
|
|
labelle89
Quoting: labelle89 من دو شب رو تا صبح پيش دوست پسزم خوابيدم. ساعت رو دستت بود؟؟Quoting: labelle89 .خودش در خواست زيادی ازم نکرد تو ازش تقاضایی داشتی؟؟Quoting: labelle89 فقط خواست پاهامو پستونهامو بخوره.ولی حالش عجيب ميشد حتما پسوننهات شیر میدادنQuoting: labelle89 بعضی وقتا بدنش ميلرزيد عرق ميکرد ویبراتور تو کونش بوده؟؟Quoting: labelle89 خيای هم دستشويی ميرفت فرضیه عمو میگه جلق میزده؟؟ قرضیه من اسهال گرفته بوده از شیر پستون هاتQuoting: labelle89 ميخواستم بدونم اينا چه معنی ميده؟اگه معنیش اینه این پسر نبوده یا اون عضو اصلی رو نداره
علیرضا
|
|
|
دیووونه ها..... جواب جدی نبود؟
|