صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / شهوت نه !!! عشق ... بچه ها تورو خدا کمکم کنین
نویسنده پیام
# : 19 Sep 2007 00:00 | ویرایش بوسیله: DJ_Mohsen

من محسن هستم .. یه دوستی دارم به اسم آرش که واقعا دوستش دارم .. من 20 سالمه و اون 1 سال از من کوچیکتره .. حدود 1 ساله که ما با هم دوستیم . تو این مدت زیاد خونه هم دیگه رفتیم .. بعد از یه مدت شدیدا به هم علاقه مند شدیم .. طوری که هروقت تویه خونه پیشه هم بودیم همش تو بغل همدیگه بودیم و از همدیگه لب میگرفتیم (فقط لبا نه بیشتر).. البته من اوایل خیلی مایل نبودم ولی بعد ... مشکل من از همون اول این بود که وقتی شروع میکردیم با این که شهوتی در کار نبود ولی بد جوری تحریک می شدم و دیگه خودتون می دونید که چه مشکلی پیش میاد .. در صورتی که اون اصلا اینطوری نبود .. خیلی عادی .. این خیلی منو عذاب میداد و هنوزم میده ... یعنی واقعا خجالب میکشم ازِِش .. البته اینم بگم که من تا حالا تجربه سکس یا گی هم نداشتم .. گفتم شاید بعد از یه مدت عادی بشه ولی نشد .. تورو خدا به شوخی نگیرید .. کمکم کنید ... بعضی وقتا می گم نکنه هوس رو با عشق اشتباه گرفته باشم .. تورو خدا مسخرم نکنین چون این موضوع داره دیوونم می کنه چیکار کنممممممممممم ؟؟؟؟؟؟؟

# : 19 Sep 2007 04:40 | ویرایش بوسیله: rudanse

اگه میدی عین ادم بگو نمیخواد این همه مقدمه چینی بکنی

# : 20 Sep 2007 10:07 | ویرایش بوسیله: nia007

دوست من تو اول باید منشا این قضیه رو پیدا کنی... هر شخصی که تو موقعیت های مختلف جنسی باشه ( چه با هم جنس چه با جنس مخالف ) مسلما تحریک میشه!
تو برای اینکه نخوای تحریک بشی و به قول خودت کیرت راست نشه و جلوش خجالت زده نشی اصلا تو بغلش نرو! چه معنی ای داره دو تا پسر 19-20 ساله بیافتن تو بغل هم اونم تازه لب هم بگیرن؟ خب یا تن اون میخواره یا تو! ولی اگه واقعا همچین حسی نیست بهتره هرچی زودتر تمومش کنی! به قول خودت اول یه حس معمولی بود بعدش الان تو بغل همم میرین و لب هم میگرین حتما چند وقت دیگه شروع می کنید به کیر هم ور رفتن و در نهایتم دادن به هم و کردن هم! پس اگه قصد این اعمال رو نداری بهتره جلوش رو بگیری و کلا به این رفتارت خاتمه بدی ولی اگه ته دلت مقصودی داری به کارت ادامه بده!
راه های دیگه ای هم هست برای اینکه کیرت راست نشه اونم اینکه کلا حواست رو جای متمرکز کن! که میدونم واسه پسرای ایرونی این کار واقعا سخته

# : 22 Sep 2007 16:36

شما اگر بخواهید میتونید حتی با هم ازدواج بکنید اما...
این راهیه که خودت انتخاب کردی
وقتی تو بغلش میری خوب لب هم می گیری
وقتی لب میگیری مسلما تحریک میشی
اگر چیزایی که گفتی اتفاق نمی افتاد اون موقع هست که باید تعجب کرد
پس از همین حالا دیگه این کار رو انجام نده
و مثل دو تا دوست با هم دیگه باشید و و قتی کاری با هم ندارید لزومی نداره که بخواهید پیش هم بمونید.

بهتره سرتو با چیزای دیگه گرم کنی

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 23 Sep 2007 14:20

ممنونم ازتون ولي ... اگه ميگين طبيعيه پس چرا اون اينطوري نميشه ؟؟؟؟ خيلي واسش عاديه ..البته فكر مي كنم اون سابقش از من بيشتره .. ممكنه اين دليلش باشه ؟؟؟؟

# : 30 Jun 2008 17:51

عشق وسكس 2 موضوع جداگانه هستن ممكنه تنها باشند يا همزمان با هم- مثلا نزديكي با فواحش صرفا
سكسه يا نزديكي با دوست دختر معمولا عشق وسكس با همه- عشق انواع گوناگوني داره مثل عشق جنسي (به همجنس يا غير هم جنس)_/ عشق افلاطوني كه جنبه جسمي وبه خصوص جنسي نداره كه بيشتر ميان همجنسه تا دو جنس مقابل در مورد شما به نظر من همينه البته برام تازگي نداره و قبلا ميان دوستان واشنايان ديدم وبا هاشون درين باره صحبت كردم. عشق از عاليترين احساسات بشريه وبزرگان عالم ستايشش كردن .
رودكي ميگه: جهان عشق است وديگر زرق سازي همه بازي است الا عشق بازي
منتها در ايران دراين مورد سوء برداشت زياده (ميون عوام) ولي روانشناسها عشق افلاطوني رو كاملا طبيعي ميدونن ولي مردم عادي ميگن حتما هم جنس گراييه. به همين خاطر موضوع رو بين خودتون به صورت يك راز حفظ كنيد وبا افراد غير متخصص در ميون نگذاريد. اينكه نعوظ بهت دست ميده به خاطر محدوديت هاي بين دختر وپسره در جامعه كه باعث ميشه افراد با كوچكترين چيزي تحريك بشن. اگه با دخترها معاشرت نزديك داشتي بوسيدن لب پسري برات عادي بود وفقط لذت عاطفي داشت. به هر حال اصلا نگران نباش.اگر هم مذهبي هستي بايد بگم شرعا بوسيدن قسمتهايي از بدن محارم كه ديدنشون مجازه مثل لب اگر از روي شهوت نباشه حلاله.

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.