صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / كس بد بو
نویسنده پیام
# : 30 Jan 2006 01:50

سلام به همكي‘

جيزي كه هميشه منو موقع سكس زجر ميده بد بو بودن كس بعضي از دخترهاست كه اصلا اشتها واشتياق سكس ازم ميكيره . ميخواستم ببينم كه اصلا جرا بعض كس ها بوي بد ميدن
اين از بي نظافتيه يا طبيعيه . دليلش جيه ؟

راهنمايي كنيد لطفا اي متخصص ها؟!

# : 30 Jan 2006 05:35

با سلام
اصولا در حالت طبیعی اندام تناسلی خانمها بوی بدی ندارد و فاقد بوی خاصی است.اما در مورد بوی بد که به آن اشاره کردید باید گفت بعضی اوقات بیماری های عفونی واژن در خانمها(که از جمله شایع ترین بیماری هایی است که یک خانم در طول عمرش به آن مبتلا میشود))در اثر عوامل عفونی نظبر باکتری ها قارچ ها و یا عوامل تک یاخته ای مثل تریکوموناس واژینالیس باعث ایجاد عفونت در واژن و متعاقب آن ایجاد بوی بد در واژن میشود که با مراجعه به پزشک و تجویز دارو به صورت سیستمیک(معمولا خوراکی)یا در بسیاری موارد به صورت موضعی(واژینال) بیماری به سادگی بهبود پیدا میکند.اگر عامل بیماری قارچی باشد(که در خیلی موارد چنین است)استفاده از کرم واژینال کلوتریمازول(این دارو را بدون نسخه میتوانید از داروخانه دریافت کنید) موجب بهبود بیماری میشود.شستشوی واژن با آب ولرم که اندکی سرکه در آن ریخته شده در طب سنتی برای بهبود بیماری و جلوگیری از ابتلا توصیه شده است.به طور کلی رعایت بهداشت فردی و بهداشت حین و پس ز عمل جنسی در جلوگیری از ابتلا نقش دارد.
نکته دیگر در مورد بوی واژن اینکه همانطور که بدن هر فرد بوی بخصوصی دارد این مساله در مورد بوی واژن هم صدق میکند ولی در مورد بدبو بودن واژن همانطور که گفتم پیگیری بیشتر ضروری است.

# : 31 Jan 2006 12:04

amir_dubai
من يه سري اطلاعات تئوري و تجربي دارم كه ميگم برات:
يكي از عواملي كه تو سلامت بدن تاثير داره مسائل روانشناختي هست، مثلا حتما ميدوني كه عصبانيت،خشم و تنفر باعث بروز سرطان مي شه و اصلا ميگن بزاق دهان آدمي كه سرشار از تنفر يا خشم هست اونقدر سم داره كه ميتونه يه بچه خوك رو از پا در بياره.
يكي ديگه از اين مسائل مرتبط با روان، حسادت هست، در واقع حسادت بويژه در خانومها باعث ميشه بدنشون يا كسشون بوي بد بده،خيلي ها با همين مشكل روبرو هستن و هر دارو،صابون يا شامپو بدني استفاده ميكنن فايده نداره و اثري نميكنه.
علاوه بر اين دختراي امروز اكثرا خيلي كون تنبل هستن، كوناي كلفتي كه تو خيابون مي بيني در واقع در اثر بي تحركي و خوردن و خوابيدن بوجود اومده...
اين عدم فعاليت جدا از اينكه تو متابوليسم بدن تاثير منفي داره باعث ميشه شخص تعريق نداشته باشه و يكي از راه هاي دفع سموم بدن بلا استفاده ميمونه، اينجاست كه اهميت ورزش روشن ميشه، در واقع موقع ورزش كردن مقدار زيادي از بوهاي ناخوشايند و همچنين سموم بدن بوسيله عرق دفع ميشه.
نوشيدن آب زياد هم خيلي تاثير مثبت داره چون ميزان ادرار رو افزايش ميده و مواد زائد بدن بيشتر دفع ميشه، بدن ما روزانه حدود 10 ليوان آب احتياج داره.
مطلب ديگه اينكه من قبلا يه دوست دختر داشتم، يه بار بهش گفتم برا تنوع هم كه شده پشماشو نزنه، خلاصه بعد از يكي دوماه اومد پيشم، پشماش بلند شده بود، يكي دو بار ارضا شد ولي وقتي ميخواستم كسشو بخورم كسش بوي خيلي بدي مي داد يه بويي مثل بوي ماهي،قبلا هميشه كسش بوي خوب ميداد،حالا نميدونم به خاطر پشماش بود يا شايد به خاطر اين بود كه ارضا شده بود، آخه ميگن وقتي دختر ارضا ميشه كسش بوي بد ميگيره، ولي فقط همون يه دفعه اين بو رو ميداد.
به هر حال امروزه دخترا بيشتر به آرايش صورتشون و پر كردن شكمشون ميرسن تا ورزشو مسائل ديگه، بيشتر دخترا حتي برا مسيرهاي كوتاه هم از ماشين استفاده ميكنن، اهل ورزش هم كه نيستن،هنرشون كلفت كردن كونشونه! تا پسرا بيشتر ديد بزنن.حسادتشون رو هم كه ديگه نگو...
در نهايت فكر ميكنم همه اين عوامل به اضافه صحبتهاي sepehr25 تو بوي كس دخترا تاثير داره.

بدرود!

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.