صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / دوستم منو گی کرد !
<< . 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 16 Aug 2007 23:40

dost haye kos keshi be toret khordan inha na dostandlazat ba dokhtar on ham b sorat bi namosi nabashad az hame chiz behtare

# : 17 Aug 2007 18:00

in ha beheshun zan nemidan bekhatere hamin be n karharu miaran
boro birun ye dokhtar peyda kon
bahash ashna sho
halesho bebar

# : 23 Aug 2007 03:36

نه تو گی نشدی دوست من! خیلی مردها هستن که بعد از چندین بار تماس جنسی با هم جنس احساس لذت بهشون دست میده و این تقریبآ طبیعیه! اما اگه این کارو ادامه بدی میشی! پس چند تا کار باید انجام بدی:
1ـ از دوستهات که این میل تورو تقویت میکنن مخصوصآ همون دوستت که گفتی با تو این کارو کرده به شدت پرهیز کن! اعتنایی هم نکن به پسرای سن بالاتر که از زیبایی تو تعریف میکنن!
2ـ سعی کن با یه مشاور زن ( تا کید میکنم خانم باشه چون چند تا مورد دیدم که مشاورای مرد که البته خودشون مشکل داشتن! از مراجعهای اینجوری سوء استفاده کردن! ) حتی اگه شده 1 بار مشورت کنی.
3ـارتباط با غیر همجنس رو تجربه کن حتی اگه شده با زنهایی که سکس پولی میکنن فقط مراقب باش مریض نشی! باید سعی کنی تصویر لذت جنسی با زنهارو توی ذهنت تقویت کنی و تصویر لذتی رو که فعلآ داری کمرنگش کنی! تنها تماس جنسی تو تا این سن با همجنسات بوده پس طبیعیه که از به یاد آوردن اون لذت ببری.
4ـ پسرها توی این سنین پتانسیل زیادی دارن که اگه نتونن از راه درستش اونو تخلیه کنن معمولآ منجر میشه به تمایل بیش از حدشون به سکس و چون بدبختانه امکان سکس آزاد توی کشور ما نیست در نتیجه خیلی ها به سکس با همجنس پناه میبرن که بیشتر در دسترسه! پس سعی کن با یه برنامه ای مثل ورزش از هر نوعی که دوست داری وقتتو پر کنی و ضمنآ به قدرت بدنی و نمادهای مردونگی خودت کمک کنی.
اگه حالا اقدام نکنی زندگیت از مسیر طبیعی منحرف میشه و بعدآ شاید دیر باشه! بازم روی مشاوره کردن تاکید میکنم دوست من!

# : 1 Sep 2007 07:33

bah bah ajab tajrobiati .

# : 3 Sep 2007 00:36

pesaregagooli
Quoting: pesaregagooli
الان 17 سلام هستش

شما تا سه سوت بشماری بن میشی

# : 19 Sep 2007 11:40

عزیزم مه سیما راست میگه . باید بهت بگم بد ترین عاقبت این کار اینه که ازدواج ناموفقی خواهی داشت چون از زنت اون طور که باید لذت نمی بری . خوب البطه اگه تو این کار خیلی پیشرفت کنی . هروقت هم راست کردی به کونت فکر نکن به یه کس فکر کن که بکنیش.
ببین عزیز من خودم یه گی هستم که دارم این را بهت می گم
ساسان

# : 19 Sep 2007 11:49

sasan_koony
تو که خودت بدتر از این بابایی
با این ای دیت........

# : 19 Sep 2007 12:10

pesaregagooli
سلام دوست عزیز

عزیزم شما اگه تا اخر عمر هم این سکس را ادامه بدی باز هم گی نیستی چون گی ها خودشون گی بودن را انتخاب نکردند از بدو تولد این بودند شما فقط داری به اینکار عادت میکنی و در اینده ممکنه شما دوست گرامی را دچار اشفتگی و اختلال هویت و شخصیت کنه حالا تا الان هر چی بوده گذشته فکرش را هم به مغزت راه نده و خودت را پیدا کن و اون چیزی شو که باید باشی واسه خودت سرگرمی جدید پیدا کن و رابطه خودت را با دخترها بیشتر کن

موفق باشی دوست من

شروین
# : 29 Jul 2008 23:25

حتما برام ایمیل بزن تا قشنگ راهنماییت کنم.تو بد مخمصه ای افتادی.منم مثل تو بودم تا اینکه...

NIMA
# : 30 Jul 2008 18:48

من با آقای مهرداد مرد موافقم همین کارو بکن و دختر بکن و همین به خودت بگو من پسرم اجازه نمیدم کسی منو بکنه بگو من فقط دختر میکنم

<< . 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.