صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / دوستم منو گی کرد !
. 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 8 Aug 2007 03:35

سلام به همه من مشکلی داشتم که خدمتتون عرض میکنم لطفا با دقت بخوانید و جواب دهید :شوخی هم اصلا نکنید ! :

الان 17 سلام هستش یادمه حدوده 2ساله پیش یکی از دوستام که از بچه گی باهاش دوستم اومده بود خونمون شب هم موند بعدش شب موقعهی کار حرفمون به سکس رسید !!! خلاصه کلی صحبت کردیم بعد گفت یکاری کنم که حسابی حال کنی گفتم چی ؟ گفتش بیا کیرامونو بمالونیم !!! خلاصه مالوندیم...بعدش گفت یکم برام بخور !!! من که تا حالا این کارو نکرده بودم ولی تو مدرسه که خیلی گیر میدادن !!! خلاصه بهده اینکه کلی سرو کله زد براش چند دقیقه خوردم بعدش گفت تو فیلم ها دیدی زنارو میکنن زنا چه حالی میکنن از مرده ها هم بیشتر میحالن گفتم اره کی چی گفت بیا یکم از کون بکونمت خیلی حال میکنی !!! خلاصه بعدش که کلی سروکله زد بزور کیرشو فرو میکرد تو کونم ولی اونشب هرکاری کردیم تو نرفت و اون حشری موند و جق زد !!! .....من کلن قد نسبتا بلندی دارم و وزنمم معمولیه و پوسته خیلی سفیدی دارم !!!! توی مدرسه ی راهنمایی که بودم همیشه همه بهم تیکه مینداختن که بیا بکنیمت ولی من با شوخی خودمو میزدم به اون راه و از این کارا هم بدم میومد خلاصه یکروز بعد از کلی اصرار رفم خونه ی دوستم و وقتی داشتیم جق میزدیم یهو شرتمو از پشت کشید پایین گفت وه !!! چقدر سفید و بی مو هستش عین دختراس کونت منم گفتم ول کن خلاصه علکی یکم کیرشو مالوند بعدش رفتم دبیرستان و سال سومی ها واقعا بهم گیر میدادن و میگفتن بیا بکنیمت...فلانی عجب کنی داری.....خلاصه همه بهم پیشنهاد میدادن که بکنن و لی من با شوخی با ز هم رد کردم تا جایی که یکدفعه یکی از سومی ها در دستشویی خفتم کرد و بزور شلوارمو کشید پایین و انگشتم کرد که گریه هم کردم و بزور مجبورم کرد که لب بگیرم ازش ...خلاصه میگزشت و هر روز منو انگشت میکردن !!! و اذیت ولی من حالته کونی هارو نداشتم و دوست داشتم که دختر بکنم خلاصه یکسال گذشت ایندفع من رفتم خونه ی این دوستم و ایندفعه بدون روی دروایسی گفت بیا بخورش و نوبتی این کارو کردیم !! بعدش که حسابی خوردیم گفت بزار باز امتحان کنم ببینم میره تو !!! خلاصه باز هم نرفت تو !!! بعد دو ماه که همدیگرو دیدم دوباره شب براش ساک زدم اونم ماله منو !!! بعد گفت من کرم جور کردم و مالید و خلاصه بزور رفت تو و به سختی منو چند دقیقه کرد که از درد نزاشتم ادامه بده از اون موقع واقعا گشاد شدم !!! البته به بهانه ی اینکه لب گرفتن یاد بده یک 1ساعتی روم افتاده بود برای لب گرفتن !!!
حالا خیلی میگزره از اون موقع و من میله زیادی پیدا کردم که کون بدم و بخورم و لب بدم و وقتی حس میکنم که با این پوسته سفیدم داره یکی منو میکنه واقعا حشری میشم ولی حسه سکی با دخترم دارم ودوست دارم دختر هم بکنم .
حالا شما راهنماییم کنید که چه به سرم امده و ایا خطرناکه ؟ رو زندگی ایندم تاثیر میزاره ؟

# : 8 Aug 2007 03:56

Quoting: pesaregagooli
حالا شما راهنماییم کنید که چه به سرم امده و ایا خطرناکه ؟ رو زندگی ایندم تاثیر میزاره ؟

عزیز انگار داری برای خودت دردسر درست میکنی....شما در چهاراه برسیدن دنیای بزرگ سالان میشوی....و در کشوری هستی که از نظر جنسی کمی عقب افتاده هستند...شما چرا خودت را بازیچه قرار میدی؟؟؟ خواستم بدانیکه اتفاقی که افتاده بهش میگن تجاورز نه بازی.... هیچکسی کس دیگری نمیتون گی کرد.... من فکر میکنم داری موقعیتو بخطرمی اندازی...بیشتر فکر کن با کی رفت آمد میکنی... فکر نکن که من از گی ها بد میگم...من میگم اینها گی نیستند دارند اذیتت میکنند.

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 8 Aug 2007 18:09

pesaregagooli
داريوش درست بهت گفت گي يك رابطه دو طرفه هست نه اينكه يك طرف لذت ببره ديگري اذيت بشه
بهتره در ارتباط با اين افراد به اصطلاح دوست تجديد نظر كني

سعي كن هر طور شده دوست دختر بگيري

علیرضا
# : 8 Aug 2007 18:20

Quoting: pesaregagooli

جوابتو دکتر آرتین تو تاپیکش داده برو یه نظر بنداز...

# : 9 Aug 2007 05:04

آخ آخ . کونی شدی رفت . از دست رفتی .
هییییییییییییییییییی روزگار !

کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
# : 12 Aug 2007 07:42

خب وقتی از دادن لذت می بری...یعنی اینگه گی شدی با پوزیشن bیعنی مفعول اما یه بار دختر امتحان کن اگه واقعا لذت بردی از گی بیرون بیا.....من خودم گی هستم

# : 13 Aug 2007 05:31

چقد مسخره! شما اجازه میدادی دستمالیت کنن؟؟ هر کاری میخوان کنن؟ سعی کن از دوستت فاصله بگیری........

# : 15 Aug 2007 04:47

tamame malaeke asemanha va zamin shoma ra laan mikonand.tobe kon sarian

# : 15 Aug 2007 18:59

yaboo_alafi2000
یابو جون خوشم میاد تو همه سوراخ ها سر میکشی

علیرضا
# : 16 Aug 2007 18:54

از اون آدماي نامرد و هرزه فاصله بگير ،
سعي كن از لذت دوستي با يه دختر لذت ببري
دوستان سالم و خوبي پيدا كن
با يه مشاور مشورت كن

. 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.