صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / فقط برای پاسخگویی به سوالات شما...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 6 Aug 2007 23:02 | ویرایش بوسیله: Artin_Hayes

Quoting: yaboo
افتادگی بیضه ها عواملش چی میتونه باشه؟؟ آیا ضرری داره؟؟ راه درمان چطور، داره یا نه؟؟

اگه منظورت از افتادگی همونی باشه که من فکر میکنم معمولا بصورت طبیعی رخ میده...
عوامل ارثی، عصبی، قد بلند یا بزرگی بیضه ها و حتی استمنا میتونه باعث افتادگی بیضه ها بشه...
ممکنه باعث انزال دیررس بشه و شاید باعث از کار افتادن سلولهای عصبی و حتی جنس نا گرایی فردی بشه...
راه درمان؟ چرا که نه؟! راحت ترین و سریع ترین راه، عمل کردن و کشیدن پوسته...ولی با انواعی پماد هم میشه بافتها رو جمع کرد...

dokhtarjon اولا اینکه شما باید بدونید که پرده تون از چه نوع هست، ثانیا اینکه راهی که ازش برای ارضا استفاده میکنید چیه...
بدون اینکه اینها رو بدونم نمیتونم نظری بدم...
چون انواع پرده متفاوته و همچنین انواع ارضا چون حتی کسانی هستند که با مالش سینه ارضا میشن که خودم هم اول باورم نمیشد...

# : 6 Aug 2007 23:25

Artin_Hayes
دکتر کجایی؟معلومه؟

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 6 Aug 2007 23:38

Quoting: amoo joon
دکتر کجایی؟معلومه؟

جای دکتر من میگم:
تو امریکا ایالت نیویورک شهرک وست لیدن...

# : 7 Aug 2007 01:40

سلام دکتر آرتین. از باز گشت شما خوشحال شدم .
در یکی از تایپیکها یکی سوال کرده بود که چطور میشه با انزال زودرس مقابله کرد که در جواب جناب آقای مدیر(هومن) گفتند با تقویت عضلات آلت تناسلی به این صورت که در موقع ادرار کردن چندین بار ادرار خود را نگه داریم . می خواستم بدونم این کار عوارضی هم داره . مثلا برای پروستات و یا کلا اعضاء تناسلی ؟

# : 7 Aug 2007 12:52 | ویرایش بوسیله: Artin_Hayes

Quoting: amoo
دکتر کجایی؟معلومه؟

مگه خبر استعفام بهتون نرسید؟؟
Quoting: Mr.bean
می خواستم بدونم این کار عوارضی هم داره . مثلا برای پروستات و یا کلا اعضاء تناسلی؟

خیلی خوشحال شدم که دوباره مستر بدبین رو با اون قیافه اردکش دیدم... دلم براش تنگ شده بود!!
همونطور که توی اون تاپیکم گفته بودم انزال زودرس معمولا بعلت بزرگ شدن مجرای خروج منی بوجود میاد...
و همیشه گفتم که مراجعه به پزشک متخصص اولین راهکاره...
پزشک به ایشون نوعی پماد میده که این پماد باعث میشه که بافتها به هم نزدیکتر بشن و مجرا کمی تنگتر...
و اصلا به دور از این صحبتها، خود نگه داشتن ادرار میتونه به بافتها صدمه بزنه و من نمیدونم که hta از کجا این اطلاعات رو کسب کرده
همچنین در جواب سوال شما، باید بگم برای اعضا تناسلی مشکلی پیش نمیاد مگر به یک شکل:
اینکه ادرار در قسمت تقاطع دو مجرا به مجرای دیگه راه پیدا کنه یعنی بره تو مجرای خروج منی..
در این صورت میتونه حتی باعث سرطان پروستات بشه...

# : 8 Aug 2007 03:38

سلام به همه من مشکلی داشتم که خدمتتون عرض میکنم لطفا با دقت بخوانید و جواب دهید :شوخی هم اصلا نکنید ! :

الان 17 سلام هستش یادمه حدوده 2ساله پیش یکی از دوستام که از بچه گی باهاش دوستم اومده بود خونمون شب هم موند بعدش شب موقعهی کار حرفمون به سکس رسید !!! خلاصه کلی صحبت کردیم بعد گفت یکاری کنم که حسابی حال کنی گفتم چی ؟ گفتش بیا کیرامونو بمالونیم !!! خلاصه مالوندیم...بعدش گفت یکم برام بخور !!! من که تا حالا این کارو نکرده بودم ولی تو مدرسه که خیلی گیر میدادن !!! خلاصه بهده اینکه کلی سرو کله زد براش چند دقیقه خوردم بعدش گفت تو فیلم ها دیدی زنارو میکنن زنا چه حالی میکنن از مرده ها هم بیشتر میحالن گفتم اره کی چی گفت بیا یکم از کون بکونمت خیلی حال میکنی !!! خلاصه بعدش که کلی سروکله زد بزور کیرشو فرو میکرد تو کونم ولی اونشب هرکاری کردیم تو نرفت و اون حشری موند و جق زد !!! .....من کلن قد نسبتا بلندی دارم و وزنمم معمولیه و پوسته خیلی سفیدی دارم !!!! توی مدرسه ی راهنمایی که بودم همیشه همه بهم تیکه مینداختن که بیا بکنیمت ولی من با شوخی خودمو میزدم به اون راه و از این کارا هم بدم میومد خلاصه یکروز بعد از کلی اصرار رفم خونه ی دوستم و وقتی داشتیم جق میزدیم یهو شرتمو از پشت کشید پایین گفت وه !!! چقدر سفید و بی مو هستش عین دختراس کونت منم گفتم ول کن خلاصه علکی یکم کیرشو مالوند بعدش رفتم دبیرستان و سال سومی ها واقعا بهم گیر میدادن و میگفتن بیا بکنیمت...فلانی عجب کنی داری.....خلاصه همه بهم پیشنهاد میدادن که بکنن و لی من با شوخی با ز هم رد کردم تا جایی که یکدفعه یکی از سومی ها در دستشویی خفتم کرد و بزور شلوارمو کشید پایین و انگشتم کرد که گریه هم کردم و بزور مجبورم کرد که لب بگیرم ازش ...خلاصه میگزشت و هر روز منو انگشت میکردن !!! و اذیت ولی من حالته کونی هارو نداشتم و دوست داشتم که دختر بکنم خلاصه یکسال گذشت ایندفع من رفتم خونه ی این دوستم و ایندفعه بدون روی دروایسی گفت بیا بخورش و نوبتی این کارو کردیم !! بعدش که حسابی خوردیم گفت بزار باز امتحان کنم ببینم میره تو !!! خلاصه باز هم نرفت تو !!! بعد دو ماه که همدیگرو دیدم دوباره شب براش ساک زدم اونم ماله منو !!! بعد گفت من کرم جور کردم و مالید و خلاصه بزور رفت تو و به سختی منو چند دقیقه کرد که از درد نزاشتم ادامه بده از اون موقع واقعا گشاد شدم !!! البته به بهانه ی اینکه لب گرفتن یاد بده یک 1ساعتی روم افتاده بود برای لب گرفتن !!!
حالا خیلی میگزره از اون موقع و من میله زیادی پیدا کردم که کون بدم و بخورم و لب بدم و وقتی حس میکنم که با این پوسته سفیدم داره یکی منو میکنه واقعا حشری میشم ولی حسه سکی با دخترم دارم ودوست دارم دختر هم بکنم .
حالا شما راهنماییم کنید که چه به سرم امده و ایا خطرناکه ؟ رو زندگی ایندم تاثیر میزاره ؟

# : 8 Aug 2007 15:04 | ویرایش بوسیله: Artin_Hayes

Quoting: gagool
الان 17 سلام هستش یادمه حدوده 2ساله پیش یکی از دوستام که از بچه گی باهاش دوستم اومده بود خونمون شب هم موند بعدش شب موقعهی کار حرفمون به سکس رسید !!! خلاصه کلی صحبت کردیم بعد گفت یکاری کنم که حسابی حال کنی گفتم چی ؟ گفتش بیا کیرامونو بمالونیم !!! خلاصه مالوندیم...بعدش گفت یکم برام بخور !!! من که تا حالا این کارو نکرده بودم ولی تو مدرسه که خیلی گیر میدادن !!! خلاصه بهده اینکه کلی سرو کله زد براش چند دقیقه خوردم بعدش گفت تو فیلم ها دیدی زنارو میکنن زنا چه حالی میکنن از مرده ها هم بیشتر میحالن گفتم اره کی چی گفت بیا یکم از کون بکونمت خیلی حال میکنی !!! خلاصه بعدش که کلی سروکله زد بزور کیرشو فرو میکرد تو کونم ولی اونشب هرکاری کردیم تو نرفت و اون حشری موند و جق زد !!!

اومدی سوال کنی یا خاطره سکسی تعریف کنی؟؟؟
من کلن قد نسبتا بلندی دارم و وزنمم معمولیه و پوسته خیلی سفیدی دارم !!!! توی مدرسه ی راهنمایی که بودم همیشه همه بهم تیکه مینداختن که بیا بکنیمت ولی من با شوخی خودمو میزدم به اون راه و از این کارا هم بدم میومد خلاصه یکروز بعد از کلی اصرار رفم خونه ی دوستم و وقتی داشتیم جق میزدیم یهو شرتمو از پشت کشید پایین گفت وه !!! چقدر سفید و بی مو هستش عین دختراس کونت منم گفتم ول کن خلاصه علکی یکم کیرشو مالوند بعدش رفتم دبیرستان و سال سومی ها واقعا بهم گیر میدادن و میگفتن بیا بکنیمت...فلانی عجب کنی داری.....خلاصه همه بهم پیشنهاد میدادن که بکنن و لی من با شوخی با ز هم رد کردم

اومدی سوال کنی یا برای خودت مشتری جورکنی؟؟
تا جایی که یکدفعه یکی از سومی ها در دستشویی خفتم کرد و بزور شلوارمو کشید پایین و انگشتم کرد که گریه هم کردم و بزور مجبورم کرد که لب بگیرم ازش ...خلاصه میگزشت و هر روز منو انگشت میکردن !!! و اذیت ولی من حالته کونی هارو نداشتم و دوست داشتم که دختر بکنم خلاصه یکسال گذشت ایندفع من رفتم خونه ی این دوستم و ایندفعه بدون روی دروایسی گفت بیا بخورش و نوبتی این کارو کردیم !! بعدش که حسابی خوردیم گفت بزار باز امتحان کنم ببینم میره تو !!! خلاصه باز هم نرفت تو !!! بعد دو ماه که همدیگرو دیدم دوباره شب براش ساک زدم اونم ماله منو !!! بعد گفت من کرم جور کردم و مالید و خلاصه بزور رفت تو و به سختی منو چند دقیقه کرد که از درد نزاشتم ادامه بده از اون موقع واقعا گشاد شدم !!! البته به بهانه ی اینکه لب گرفتن یاد بده یک 1ساعتی روم افتاده بود برای لب گرفتن !!!

بیچاره...از خوشگلی چقدر بدبختی کشیدی
حالا شما راهنماییم کنید که چه به سرم امده و ایا خطرناکه ؟ رو زندگی ایندم تاثیر میزاره ؟

خب از اول هم همین رو میگفتی... چرا دو ساعت داری خاطره نویسی میکنی؟؟

گی بودن همیشه دو طرفه هست... یعنی شما هم تمایل به کردن در عقب داشته باشی هم تمایل به کرده شدن از در عقب...
پس چون شما هم میگی تمایل به دختر بیشتر داری، گی به حساب نمیای...
گذشته از اینها سکس از عقب چه برای مرد و چه برای زن، اختلالات روحی روانی بوجود میاره...
لواط هم که موضوع قدیمیه و کاملا گناه کبیره به حساب میاد...
سعی کن این موضوع رو فراموش کنی و زندگی تازه ای رو بدون فکر به مسائل جنسیت شروع کنی...
فعلا برای تصمیم گیری و برقراری ارتباط جنسی خیلی جوون هستی...و سعی کن حتی اگه دختری بهت پیشنهاد سکس داد قبول نکنی...

تو همه جا و تو همه کتابهای روانشناسی گفتن که انسان اختیارش دست خودشه... تو راه زندگیت رو تعیین میکنی، نه دیگران...
شما به چیزی عمل میکنی که بهش فکر کرده باشی...یعنی هرچی که تو فکر شما میگذره مسیر زندگی شما رو رقم میزنه
پس سعی کن فکرت رو برای آینده خودت به کار بگیری تمام راهها رو مورد سنجش قرار بده...گفتی 17 سالته؟ سال دیگه میخوای کنکور بدی بری دانشگاه... کل زندگی تو به دانشگاه و مدرکت بستگی داره...سعی کن فقط به اون فکر کنی تا آینده خوبی داشته باشی...
اگه سوال دیگه ای داری یا فکر میکنی منظور منو نمیفهمی بگو تا در جریان باشم...

# : 8 Aug 2007 16:14

سلام من يك ترانس سكسوال f به m هستم در مورد ترانس و عمل تغيير جنسيت اطلاعاتي داري ؟ برام send كني ممنونت مي شم
amirmasoud_only2000@yahoo.com

# : 8 Aug 2007 16:49

Quoting: Artin_Hayes
اومدی سوال کنی یا خاطره سکسی تعریف کنی؟؟؟

اومدی سوال کنی یا برای خودت مشتری جورکنی؟؟

بیچاره...از خوشگلی چقدر بدبختی کشیدی

دکتر شذنم عجب درده سر هایی داره جونه داداش......
دکتر جان اجازه بده بزاریمش تو لیسته دالتونها......

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 8 Aug 2007 17:01

Quoting: amo bade
دکتر جان اجازه بده بزاریمش تو لیسته دالتونها......

دالتون ها از طب سوزنی استفاده می کنن

خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.