| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 3 Aug 2007 21:28 | ویرایش بوسیله: Artin_Hayes
آرتین هستم... صاحب تاپیک «پاسخ به هرگونه سوال تخصصی-سکسی»... به عللی از هفتم ژولای دیگه آویزون نیومدم...
من برگشتم فقط برای پاسخ گویی به سوالات شما...
اگه سوالی داشتین مطرح کنین... خوشحال میشم بتونم به سوالاتتون جوابی در حد اطلاعات کم خودم بدم...
لطفا از هرگونه شوخی بیجا در این تاپیک خودداری کنید...
|
|
|
چرا من یه خانوم میبینم به جای سینه هاش اول به ...سش نگاه میکنم؟
|
|
|
استروژن مثل اینکه بدجوری روت اثر گذاشته
یه دختر سالم اینجا داشتیم اونم منحرف شد.
|
|
|
|
|
Quoting: Dr.Artin من برگشتم
خوش اومدی...
Quoting: estrogen چرا من یه خانوم میبینم به جای سینه هاش اول به ...سش نگاه میکنم؟
باز هم منو یاد مرحوم آرش انداختین...البته این از همون سوالاییه که باید مدیر پاکش کنه...
ببین چطور این از دست رفت که حتی ..س و ک..ن و رون و سینه رو قاطی کرده!!!
Quoting: mostafa یه دختر سالم اینجا داشتیم
تا اونجا که من یادمه یه دختر سالم هم نداشتیم!!!
|
|
|
تا اونجا که من یادمه یه دختر سالم هم نداشتیم!!!
------------------------------------------------------------
البته شاید حافظه یابوها بهتر از من باشه ولی فکر کنم قبل از اینکه تحت تاثیر آرش قرار بگیره دختر سالمی بود
|
|
|
Quoting: estrogen چرا من یه خانوم میبینم به جای سینه هاش اول به ...سش نگاه میکنم؟
Quoting: yaboo_alafi2000 ببین چطور این از دست رفت که حتی ..س و ک..ن و رون و سینه رو قاطی کرده!!!
Quoting: mostafa_74 ولی فکر کنم قبل از اینکه تحت تاثیر آرش قرار بگیره دختر سالمی بود
Quoting: mostafa_74 استروژن مثل اینکه بدجوری روت اثر گذاشته
یه دختر سالم اینجا داشتیم اونم منحرف شد.
بابا این عیال ما راست میگه..........خوب متخصص زنان اولین جائی که میبینه کس نازنینه.......الهی من فدای اوون شغل مقدسش بشم و حاضرم حودم دستیارش بشم...مخصوصا در امورات معاینه
دستیار زنان و نازائی فرجام حشری
بخوان مرا ...در شبان هنگام...و در نرمای تاریکی...تا بر تو فرود آیم...تا ترا سیراب کنم ...ای گم کرده راه...
|
|
|
# : 5 Aug 2007 16:20 | ویرایش بوسیله: Artin_Hayes
دوستان نمیخوام مزاحم بحثتون بشم ولی اینجا جاش نیست..لطفا بیخیال این تاپیک بشین... 
|
|
|
بیماری آرش نا شناخته ست ولی فکر نمیکردم واگیر داشته باشه... آخه دالتونها که... نگرفتن... شما که کاری نکردی چرا؟؟
|
|
|
|
|
دیدم که تو اون تاپیکت اولین کسی که برات پست فرستاده بود رضا بود، گفته بود یه چشمه نشون بده..
من ازت یه سوال میخواستم بکنم که گفتم تو سایت بپرسم بشه چشمه
افتادگی بیضه ها عواملش چی میتونه باشه؟؟ آیا ضرری داره؟؟ راه درمان چطور، داره یا نه؟؟
|
|
|
soal darammmmmmmmmm onam ine ke man dokhtaram tahala ham ba kasi sex nadashtam faghat khoderzai mikonam mikham bedonam be pardebekaratam ba khod erzaim latmei mikhore ya na chon tars daram mishe javab bedid?
|