صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / کسی جایی برای ترمیم پرده بکارت سراغ داره ؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 .
نویسنده پیام
# : 14 Dec 2007 18:26

Quoting: talayeh
حالا خودتون قضاوت کنین! بره به مامانش بگه دادم بهتر نیست؟ اگر نگه هم تابلو میشه!!!
جدا از همه اینا درد و سوزش زیادی هم داره!
من که میگم بی خیال شو!

دقیقا... من هم وقتی دماغم رو عمل کردم همینجوری شده بودم. البته به جای ممنوعیت ر××ن بهم گفتند عطسه نکن!

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
# : 15 Dec 2007 13:55

Quoting: hornet_32
دقیقا... من هم وقتی دماغم رو عمل کردم همینجوری شده بودم. البته به جای ممنوعیت ر××ن بهم گفتند عطسه نکن!

!!!!
منم دماغمو عمل کردم!
ولی هیچ کدوم از این شرایط رو نداشتم...نه سوزش نه درد نه چیز دیگه ای
ولی این جریان به کلی فرق داره چون از داخل میدوزن...اون تو هم که همیشه مرطوب و گرمه!!!
معلومه چه زجریه!!!

MASTER & MISTRESS FOR slaves=====»»»»http://www.avizoon.com/forum/11_56667_0.html
# : 16 Dec 2007 02:54

ممکنه یه نفر ترمیم کنه اما موقع موعود هیچ اتفاقی نیافته؟

عمل اگه درست انجام نشه مشکلات دایمی نداره؟

# : 13 Jan 2008 00:34

سلام بر همگیف من تازه عضو انجمن آویزون شدهام . در مورد دوختن هایمن متخصص زنان خانم خبره سراغ دارم . این محدودیت هائی که بعضی دوستان ذکر کردنو اصلا ندارن . زمان اذاله بکارت مهم نیست . بعد از عمل هم میتونن زندگی عادی و روزمره خودشونو داشته باشن . اگه خواستین هی میل بزنین تا معرفی کنم. gentmanir@yahoo.com

amir4002
# : 19 Feb 2008 23:16

Quoting: armin2007
اگه این خانم رو می خوای بگیری که دیگه پرده دوز نمی خوای چون شب زفاف ازش پرده طلب نمی کنی ولی اگه نمی خوای بگیریش دقت کن پرده ای که شب عروسیت پاره می شه مال کدوم پرده دوزی آدرسشو به این بنده خدا هم بده

با نظرت صد درصد موافقم چرا که :
از مکافات عمل غافل نشو گندم از گندم بروید جو ز جو

# : 19 Feb 2008 23:36

Quoting: abbas5000
با نظرت صد درصد موافقم چرا که :
از مکافات عمل غافل نشو گندم از گندم بروید جو ز جو

کاش گوشها بدهکار این حرفها بود

# : 19 Feb 2008 23:43

Quoting: talayeh
1.تا 15 روز باید مورچه ای راه بره!
2.تا 15 روز نباید پاشو کامل از هم باز کنه جون پاره میشه! فقط میتونه توالت فرنگی بره و وقتی میخواد خودشو بشوره هم نباید پاشو باز کنه...شب موقع خواب هم باید دور رونای پاشو ببنده که از هم باز نشه.
3.باید 15 روز سوپ بخوره که ببخشید کلفت نرینه!!!
4.بعد از 15 روز هم تا یه مدت مشخصی پریدن و کارایی از این قبیل تعطیل!

ا ا ا ا ا ا
پس منشی ما پردشو دوخته بود ما رو 2 هفته جون به سر کرد

دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.