صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
نویسنده پیام
# : 8 Jan 2006 11:16

ايا همه در اينجا از ايران هستند ؟ ( چون همه شما عقده سكس دارين.

# : 8 Jan 2006 11:26

so alet ye jooriye

oghde sex?????ajibe

# : 8 Jan 2006 11:29

من مرد هستم و خود ارضايي مي كنم من وقتي شهوتي مي شم دنبال دخترها مي افتم و تقاضاي كس مي كنم و يه عالمه ازم اب مي ايد. شما چه كار مي كنيد ؟ بدون شوخي

fekr mikonam ino khodet neveshti

khob aya shoma be ghole khodet khareje inari in neshoon dahande chi mitoone bashe

# : 8 Jan 2006 22:11

تو رو بايد از كون كرد

# : 8 Jan 2006 22:24

دوست عزیز به تاپیک های ارسالی شما مراجعه کردم ، متاسفانه متوجه شدم حضرتعالی بیشتر از هر کس دیگر عقده سکس دارید. اگر قصد توهین به بچه های اینجا داری هر چه سریعتر تشریفتو ببر.

# : 10 Jan 2006 22:36

halla girim ke oghdeyeh sex dashteh bashim, shoma cherra narahatin, inja har kas harchi ke delesh mikhad mitoneh begeh bedoneh inkeh kasi ro narahat koneh, har vaght az shoma darkhasteh sex kardan shoma begin na, .

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.