صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / تو را به خدا.......................
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 3 Jan 2006 18:08

ما مردها خيلي بيشتر از زنها شهوتي هستيم چه كار كنيم اينقدر ابمون زود مي ايد كم مياريم؟

# : 3 Jan 2006 20:13

علغابياتلات

# : 4 Jan 2006 06:15

melo :
تو را به خدا.......................

تو رو خدا بد بياري رو ............... پا بد روزگاري رو ...........ماشين دودي سواري رو ........گاري آب شاهي رو .......اونهم يادگاري رو ...... گذاشتم و گذشتم ......اومدم و بر نگشتم

اين يه ترانه بود از نميدونم كي !!!

اما melo عزيز دلم هيچ راه خوب و سريعي وجود نداره . تمرين و تمركز ميخواد . و روشهاي تمريني مناسب . و اراده براي متوقف كردن به موقع سكس و توجه به چيزهاي ديگه اي غير از سكس و از همه مهمتر :
باور اينكه سكس همش وارد كردن خليفه به بغداد نيست . بسيار سفر بايد تا پخته شود خامي .
ميتوني از پوزيشن هائي استفاده كني كه تماس كير رو با كوس به حداقل ميرسونه و قبل از اون يه كم با اورال سكس حال كني تا طرف به حداكثر آمادگي برسه و هم سعي كني كمترين ميزان تحريك رو در هنگام اورال سكس براي خودت بوجود بياري .
روشهاي ديگه اي هم هستن مثل مقاربت منقطع و روش 1به 9 ..... يه روش خوب ديگه هم هست كه من اسمشو گذاشتم ..... سر كير گاز زنونگ كه خيلي هم مفيده .
يه چيزه ديگه هم لازم داري : يه شريك جنسي با معرفت كه بهت كمك كنه و با هم رو در بايستي نداشته باشين . و بتونه بهت اعتماد به نفس بده . اگه باور كني كه ميتوني تو سكس موفق بشي , حتما" موفق خواهي شد .
قربون هرچي آدم با مرام......رضا

# : 4 Jan 2006 06:20

inkare
شاهرخ نخونده؟

# : 4 Jan 2006 06:22

asal111
درسته يادم اومد . چقدر هم قشنگ و با معني بود .

# : 4 Jan 2006 06:25

asal111

راستي عسل به نظر تو اينmelo زن نيست ؟ لطفا" تو بخش اعضا يه مروري بر نوشته ها و تاپيكهائي كه ايجاد كرده بنداز و نظرت رو بگو . تو كه زن هستي شايد بهتر بفهمي .
ممنون

# : 4 Jan 2006 06:28

inkare
گوش كن.من چند تا از پيغام هاي قبليشو كه گفته دخترم كپي كردم كه بذارم اينجا ولي بعد منصرف شدم كه شما اين پيغام رو فرستاديد

# : 4 Jan 2006 06:45

asal111
خدائيش دل به دل راه داره . اما اين كار رو انجام بده . تا ببينيم چي ميگه .
هرچند ميدونم جوابي نميده . چون من نديدم تاپيكهائي رو كه ايجاد ميكنه پيگيري كنه .

# : 4 Jan 2006 06:49

inkare
جالب اينجاست كه چرا با يه ID ديگه نمياد كه شناخته نشه؟تازه از فرم سوال كردنش هم معلوم ميشه كه مرد نيست

# : 4 Jan 2006 07:13

asal111
نه ديگه عسل داره باورم ميشه يه چيزي اين وسط هست . چطور ميشه دو نفر در باره خيلي از مسائل مثل هم و در يك زمان فكر كنند . ؟؟؟ نكنه ما دو قلو هستيم و خبر نداريم ( - :

. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.