صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / مردهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 3 Jan 2006 18:05

. چرا مردان زود انزالي داردند؟
2. ايا واقعا مردها عاشق ميشن؟
3. اول مردها عاشق مي شن بعد ازدواج ميكنند؟
4. ايا مردها وقتي با يك زني ازدواج مي كنند او را فقط دوست دارد يا عاشقش؟
5. مردها % عاطفه دارند؟
6. عاطفه مردان چگونه با زنان فرق دارد؟
7. ميگن اگر يك زن بي علاقه به مرد نشان بده مرده علاقش كم نميشه بلكه زيادتر هم ميشه؟چرا؟
8. كدام قسمت الت زن مرد را شهوتي ميكند؟
9. ايا بيشتر مردها موقعي كه ميخواهند سكس كنند از قبل به زنها مي گن كه خودشان را ( موهاي التشان را اصلاح كند؟

# : 3 Jan 2006 20:08

1.همه مردها مثل هم نيستن
2.حتمآ همينطوره..بعضي وقتها عاشق تر از دخترها
3.همه مثل هم نيستن بعضي ها اول عاشق ميشن بعد ازدواج ميكنن.
4.باز هم همه مثل هم نيستن...ببينيد اين موضوع در مورد زنها هم صحت داره اگه زنديگت رو بر پايه عشق بنا كرده باشي و واقعآ خودت رو قبول داشته باشي و مطمئن باشي از قدمي كه برداشتي بهت قول ميدم كه حتي بعد از صد سال از زندگي مشتركت باز هم عاشق خواهي بود.
5.چه سوالهايي مي پرسي همه كه مثل هم نيستن....بعضي ها اصلآ عاطفه ندارن بعضي ها هم آخرشن
6.نميشه گفت كه مرد بيشتر يا كمتر از زن عاطفه داره چون اين يك بي انصافي هستش...بستگي داره... جواب اين سوالت هم ميشه همه آدمها مثل هم نيستن..بعضي از زنها عاطفه ندارند همونطور كه بعضي از مردها ندارن
7.هميشه اينطوري نيست من تا حالا اين رو نشنيده و نديده بودم جاي تعجب داره و فكر نميكنم حقيقت داشته باشه...ببين به جنسيت نگاه نكن همه آدمها وقتي كه ببينن بهشون كم محلي و بي علاقگي نشون داده ميشه خب مسلمآ اين طبيعت انسان هستش كه علاقه اش كم ميشه...مگر اينكه طرف قاطي داشته باشه
8.اگر مرد زن را واقعآ دوست داشته باشد تمام بدن زن حتي انگشتان و حتي موهاي زن مرد را شهوتي ميكنه
9.چه مرد چه زن بايد براي سكس پاكيزه باشند تا بتونن لذت بيشتري ببرند ...اگر هم زني باشه كه به خودش اهميت بده و دوست داره اصلاح كرده باشه و مرد اصرار براي سكس داشته باشه مسلمآ زن سر باز خواهد زد ولي اكثرآ قبلش به هم اطلاع ميدن باز هم بستگي داره تو چه موقعيتي هردو باشند.
در كل بايد بگم كه سوالهات يه جوري شخصي بود و هركسي نظر خودش رو داره منتظر شنيدن نظر ديگر دوستان هم هستيم....

# : 4 Jan 2006 06:18

melo

نميدونم چرا همش فكر ميكنم تو زن هستي ؟؟؟؟؟

# : 4 Jan 2006 06:23

inkare
مگه melo زن نيست؟؟؟!!!!

# : 4 Jan 2006 06:46 | ویرایش بوسیله: inkare

asal111
خودش ميگه مرد هستم . ولي نحوه سوال كردنش زنونه هست .

# : 4 Jan 2006 06:52

inkare
رضا برو تاپيك ديگه ببين چي نوشتم.گفتم جوري سوال ميكنه كه مشخصه مرد نيست.اومدم اينجا ديدم تو همون رو نوشتي !!!!!!!! چه اتفاقي داره مي افته؟؟؟؟/

# : 4 Jan 2006 07:10

asal111
اتفاق خواصي نيست همون تله پاتيه عزيز

# : 4 Jan 2006 13:44

واي بچه ها !!! اين آقاهه زنه !!! يا اين زنه آقاست!!!

يكي منو روشن كنه كه بالاخره كي به كيه؟

# : 4 Jan 2006 17:54

من مردم ولي همه بهم مي گن سواللت زنانه است من خودم را گاهي بجاي زنها مي زنم چون دوسشان دارم

# : 5 Jan 2006 01:01

melo
توكه راست ميگي !!!
ولي ما باور نميكنيم . يه بار ديگه هم من بهت گفته بودم !!!

. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.