صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / کمکم میکنید عزیزان؟من پسرم و در مورد دادن یک سوال مهم داشتم
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
نویسنده پیام
# : 15 Sep 2007 17:08

kuneman
kuneman

# : 16 Sep 2007 09:33

وقتی که کسی آبشو توی کون میریزه بعد از یک هفته تبدیل به نوعی انگل میشه که با یه چیزی شبیه به قلاب به دیواره روده میچسبه و از اون تغذیه می کنه. در نتیجه در فرد خارش ایجاد می کنه که این باعث می شه که فرد تمایل به کون دادن پیدا کنه. در بار دوم با ریختن مجدد منی بدلیل اینکه آب منی نوعی اسید داره این انگل رو میکشه و فرد تا یک هفته راحت می شه و مجددا منی جدید دوباره تبدیل به انگل میشه و این عمل بصورت مستمر ادامه پیدا میکنه.که اصطلاحا فرد کونی میشه.این هم در دختر و هم پسر یکسانه. با یک بار شستشوی روده مشکل تو برای همیشه حل میشه.

# : 19 Sep 2007 11:00

بابا به حرفای این مبصر احمق گوش نکن نمیدونم این چرندیات را از کجا اورده.
به دلیل نزدیک غده پارا هیپوفیز به دیواره مقعد که عامل اصلی حال کردنه وقتی که چیزی وارد کون ادم میشه به این غده فشار وارد شده و تحریک میشه به همین علت فردی که کون میده حال می کنه ولی نگرانی ناشی از اعتقادات و یا هر چیز دیگه و یا درد ناشی از کون دادن باعث میشه که فرد لذت نبره اخه نگرانی دشمن اصلی حال کردنه. برای همین بعضی ها با این که کون دادن را تجربه می کنند ولی کونی نمی شن .
مالش کون و قمبل ها هم همین تاثیر را داره. تو هم اگه نمی خوای درد بکشی باید روش مناسب کون دادن را انتخاب کنی و با کسی سکس کنی که بتونه خودش را کنترل کنه و ملایم رفتار کنه و قبل از کون دادن هم تو باید کونت را برای این کار اماده کنی که توی بخش همجنس بازان و دو جنسی ها شرح داده شده است . اگه بازم می خوای منم بهت بگم.

# : 19 Sep 2007 16:28

sasan_koony
آقای کونی اول باید من بگامت بعد اینطوری در مورد من حرف بزنی
یه نصیحت پدرانه بهت میکنم که آخرین بارت باشه سر به سر کیرم میذاری.
از این به بعد اگه حرفی داشتی بیا محترمانه نشخوار کن.

# : 19 Sep 2007 16:43

Quoting: sasan_koony

بابا به حرفای این مبصر احمق گوش نکن نمیدونم این چرندیات را از کجا اورده

بی تربیت ! ادم با اق مبصر اینطور زر نمیزنه که....

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 22 Sep 2007 18:56

سلام عزيزم من هم مشكل تو رو داشتم ولي يك بار بادوستم گي كردم و اون با روش خاصي اين كار و كرد اگه بيشتر مي خواي بدونيid من وadd كن masood0070e

# : 23 Apr 2008 15:53

سلام من هم دوست دارم بکنمت عزیزم
ehsanehsan34@yahoo.com

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.