| نویسنده |
پیام |
|
|
من درست متوجه نشده ام جریان چیه یکی برایم توضیح بدهد
|
|
|
کسمشنگ جان به صفحه 2 همین تاپیک مراجعه کن. خوشبختانه قبل از اینکه آقا داریوش مطلب رو پاک کنه یه نقل قول از این بابا گرفتم.. .. این lustyman يه آدم علافه كه فقط اومده كسشعر بگه و بره .. و به هيچ عنوان قصد خير نداره .. هر وقت هم مي بينه هوا پسه لحنش رو عوض مي كنه ..و خودشو دوست معرفي مي كنه.. نتيجه حضورش تا حالا اين شده كه 10 تا اخطار براي دوستان ما اومده... ماريا ديگه پست نمي زنه ... جو دوستانه رو به هم ريخته.. و.......
آخرين صحبت من lustyman : اينجا جاي كل كل نيست .. اگه كل كل داري بيا توي انجمن كل كل .
كسمشنگ و ساير دوستان با وفا: شما در اين مدت به قدرت قلم من پي بردين . . من خودم توي اين انجمن ديگه جواب افراد كوچيك رو نمي دم.. از همه شما هم خواهش مي كنم اين رويه رو دنبال كنيد.. شان من و شما بيشتر از اين حرفاست.. اگر هم جواب كسي رو مي دين دقت كنيد كه طرف هم شان شما باشه...
بحث با اين آقا نشون داد كه جواب آدماي كوچيك و بي ظرفيت چه عواقبي داره!!!!!!!!!!!!
خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
|
|
|
حق با رضاست . منم فكر مي كنم اين يارو يه چيزيش ميشه .
ببين lustyman اگه بخوای کل کل کنی بد جور حالتو می گیریم.مواظب خودت باش.
درضمن بچه ها برین تو دیکشنری معنی اسم این این یارو رو ببین می فهمین که چقدر به عکسش میاد.
|
|
|
|
|
Quoting: reza_34 کسمشنگ جان به صفحه 2 همین تاپیک مراجعه کن.
دمت گرم رضا جون خوب مدرکی ازش داری بهتره زود ترتیبشو بدیم.....
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
reza_34 جان
دمت گرم دوست و برادر عزیزم که با مدرک به این زیبایی ثابت کردی حق با کیه ...
و در مورد نصیحتت باید بگویم: چشم و بسیار زیبا گفتی ..
ضمنا از دوستان خوبم cospare1365 و amo bade عزیزم هم تشکر می کن.
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
در صفحه دوم من با kosmashanq بودم . فکر می کردم با آدمای با سوادی سر و کار دارم . اما می بینم که اینطور نیست . واقعا متاسفم از اینکه از شما حمایت می کردم.
|
|
|
Quoting: Lustyman واقعا متاسفم از اینکه از شما حمایت می کردم.
کسی نگفت توی کون برهنه رقاص از ما حمایت کنی......
Quoting: Lustyman فکر می کردم با آدمای با سوادی سر و کار دارم . اما می بینم که اینطور نیست .
بیسواد خودتی بچه باسنی و کون برهنه رقاص......
دفعه بعد اگه زرتوپرت کنی دیگه خودش میدونی...
بقیشو میسپارم دسته کسمشنگ جون و دوستان تا ترتیبشو بدن... 
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
اولا اگه همه تایپیک ها رو خونده بودی می فهمیدی که این عکس من نیست . عکس اون بنده خداهه که توهین کرده بود به جناب استاد .
دوما من قصد کل کل ندارم لطفا برای کل کل به قسمت مربوطه مراجعه کنید . ( قابل توجه مدیران محترم )
|
|
|
|
|
Quoting: Lustyman همه تایپیک ها رو خونده بودی می فهمیدی که این عکس من نیست
خوب هرکس مطابقه روحیاتش و چیزی که دوست داره یک عکسی میذاره.....
Quoting: Lustyman ( قابل توجه مدیران محترم )
اینو واسه چقولی نوشتی؟؟!!!
Quoting: Lustyman دوما من قصد کل کل ندارم لطفا برای کل کل به قسمت مربوطه مراجعه
کنید
پسر جون من که کل کل نکردم..فقط جوابه توهینتو دادم.....
من دیگه صحبتی باهات ندارم و منتظره دوستان میمونم تا بیان قضاوت....
|
|
|
amo bade جون
ما با Lustyman آشتی کردیم و این سوء تفاهمات حل شد به شرطی که در دوستی میان ما سوء استفاده و بامبول بازی نباشه ...
نظرت چیه عموی عزیزم...
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|