| نویسنده |
پیام |
|
|
kuneman عزیز
برای ریختن ترس در کون دادن شما بهترین راه همان است که باید اول کون را بدهید.
بالاخره هر چیزی اولش سخته ... اما با کمی صبر و تمرین و ممارست قضیه اش حل میشود.
فقط قبلش باید یک شریک جنسی که مثل آدم باشه و وحشی بازی در نیاره رو انتخاب بکنید و با همفکری و همراهی این راه پر از خطر را به روی جهانیان بگشایید...
به امید آن روز...
و اماkosmashanq
کاری بکارت ندارم اما زدن ایمیل ممنوع می باشد.
ضمنا اگر میل شدید هم به کون دادن دارید می توانید به قسمت گی ها مراجعه فرمایید.
چون قول میدهم که اونجا حسابی مشتری خواهی داشت.
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
ممنون دوستان خوبم.
باز هم منتظر نظراتتان هستم.
|
|
|
# : 6 Jun 2007 01:22 | ویرایش بوسیله: amo bade
kuneman
=====
كونيه رقاصه ديوس............الته كلفته تك تك بچه هاي اويزون تو كونت..كوني من گيرت بيارم باسنتو پاره ميكنم ديوسه جاهكشه كون لختي................
تو همون كسمشنگ +كيو هستي ديوس.....
قصد داري رفيقه منو رسوا كني؟؟؟؟؟!!!!
رفيقم كسمشنگو همه ميدونن مرده..... باسن برهنه......
من و دوستام باسنتو گشاد خواهيم ساخت...فردا ميفهمي.......
كجججججججججججاييييييييييد دوستان.......بيان رسوا كنيدش
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
|
|
amo bade
چه میگوئی. نمیفهمم. منو اشتباه گرفتی. این حرفا دیگه چیه؟ کوس مشنگ کیه ؟ کیو کیه؟
اینهارو گفتم که بدونی اشتباه گرفتی .
|
|
|
kuneman عزیز
عموبده عزیزم با تو نبود با kosmashanq بود که از تشابه اسمی من داره استفاده می کنه...
به خودت نگیر بیرم جان
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
kosmashang جان
يه نگاه به تاپيكايي كه اين kuneman تو فروم عكس سكسي زده بنداز تا بفهمي كه چه تاپيكايي زده .بعد تو از چنين ادمي انتظار داري كوني نشه.
|
|
|
cospare1365 جون
چرا خودتو ناراحت می کنی؟؟
اول به اسمش توجه کن ؟؟؟ (کون من)
خوب به نظر تو آدم با کونش چیکارا که نمی تونه بکنه؟؟؟ نه
|
|
|
Lustyman عزیزم
از حمایت برادرانه ات ممنونم دوست خوبم.
|
|
|
|
|
Lustyman
تو بنده خدا معلومه با کی هستی؟؟؟
ما دو نفریم یکی( kosmashan(g هست اون یکی ( kosmashan(q
|
|
|
Quoting: lustyman من فقط یه کسمشنگ میشناسم .چند وقت پیش کردمت به این زودی یادت رفت . بابا ایول
از عكست معلومه كون هستي!!!!!!!!!!!!!
اون هم چه كوني............................. بچه كوني!!!!!!!!!!!!!!!!
خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
|