| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام.من یکسال و نیمی هست که علاقه ی شدیدی به کون دادن پیدا کرده ام و بارها با غیر از آنچیزی که آرزویش را داشته ام ( کیر ) خود را ارضا کردم. ولی از یکطرف میل خیلی زیاد به احساس داغ رفتن یک کیر کلفت و دراز داخل کونم دارم و از آنطرف هم این " ترس " از اولین سکس مرا رها نمیکند.
دوستانم مرا راهنمائی میکنید که چطور باید بر این ترس غلبه کنم؟
یا اصولا این ترس من معنا دارد؟
|
|
|
kuneman جون
از قدیم و ندیم گفتن یا بشو کونی کون یا بده کونیییییی تو کون
ولی خیلی زرنگی مشخصات کیری که بالا دادی مثله کیره منه. اگه خواستی به این ترس یکسال ونیمت پایان بدی من در خدمتم.
|
|
|
biglol:
|
|
|
|
|
دوست عزیز.مرسی که نظر دادی . با کردنم میخوای ترسم بریزه.اینکه جوابمنشد عزیزم.
ولی خواهش میکنم به سوالم لطفا جواب بدهید اگر ممکن هست.ممنون.
|
|
|
حالا نمیشه گوگوش بیاد با کیر مصنوعی کونت بزاره؟ میخواهی بگم بیاد امشب خونت.
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
داریوش جون اینو خوب اومدی.
kuneman كوني جان جواب به اين واضحي يه كم فكر كن.
در ضمن ببينم از كدوم شهري؟
|
|
|
دوستان من.خواهش میکنم.
هر چند تیکه هایتان بجا هست!
|
|
|
من از شمال شهر تهران هستم.
|
|
|
|
|
آقا تکلیف مارو معلوم کن میخواهی گوگوشو بکنی یا خودتو.... 
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
kuneman سلام
منم چند وقتيه كه مشكل تو رو دارم اما بر عكس که علاقه ی شدیدی به کون کردن پیدا کردم و بارها به غیر از اون چیزی که آرزوش رو داشتم خودمو ارضا کردم. ولی از یکطرف میل خیلی زیاد به احساس داغ رفتن کیر کلفت و درازم داخل یک کون رو دارم و از طرف دیگه هم نبودن کون باحال منو ارزو به دل گذاشته اگه بتونيم يه جور با هم كنار بيايم فكر كنم هم مشكل تو حل بشه هم مشكل من .اين ايميل منه dani198674@yahoo.com اگه دوست داشتي با من تماس بگير. ممنون
|