صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / کمکم میکنید عزیزان؟من پسرم و در مورد دادن یک سوال مهم داشتم
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 5 Jun 2007 08:56

سلام.من یکسال و نیمی هست که علاقه ی شدیدی به کون دادن پیدا کرده ام و بارها با غیر از آنچیزی که آرزویش را داشته ام ( کیر ) خود را ارضا کردم. ولی از یکطرف میل خیلی زیاد به احساس داغ رفتن یک کیر کلفت و دراز داخل کونم دارم و از آنطرف هم این " ترس " از اولین سکس مرا رها نمیکند.
دوستانم مرا راهنمائی میکنید که چطور باید بر این ترس غلبه کنم؟
یا اصولا این ترس من معنا دارد؟

# : 5 Jun 2007 09:40

kuneman جون

از قدیم و ندیم گفتن یا بشو کونی کون یا بده کونیییییی تو کون

ولی خیلی زرنگی مشخصات کیری که بالا دادی مثله کیره منه. اگه خواستی به این ترس یکسال ونیمت پایان بدی من در خدمتم.

# : 5 Jun 2007 09:42

biglol:

# : 5 Jun 2007 09:45

دوست عزیز.مرسی که نظر دادی . با کردنم میخوای ترسم بریزه.اینکه جوابمنشد عزیزم.
ولی خواهش میکنم به سوالم لطفا جواب بدهید اگر ممکن هست.ممنون.

# : 5 Jun 2007 09:48

حالا نمیشه گوگوش بیاد با کیر مصنوعی کونت بزاره؟ میخواهی بگم بیاد امشب خونت.

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 5 Jun 2007 09:58

داریوش جون اینو خوب اومدی.

kuneman كوني جان جواب به اين واضحي يه كم فكر كن.

در ضمن ببينم از كدوم شهري؟

# : 5 Jun 2007 10:11

دوستان من.خواهش میکنم.
هر چند تیکه هایتان بجا هست!

# : 5 Jun 2007 10:12

من از شمال شهر تهران هستم.

# : 5 Jun 2007 11:29

Quoting: kuneman
kuneman

آقا تکلیف مارو معلوم کن میخواهی گوگوشو بکنی یا خودتو....

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 5 Jun 2007 12:03

kuneman سلام

منم چند وقتيه كه مشكل تو رو دارم اما بر عكس که علاقه ی شدیدی به کون کردن پیدا کردم و بارها به غیر از اون چیزی که آرزوش رو داشتم خودمو ارضا کردم. ولی از یکطرف میل خیلی زیاد به احساس داغ رفتن کیر کلفت و درازم داخل یک کون رو دارم و از طرف دیگه هم نبودن کون باحال منو ارزو به دل گذاشته اگه بتونيم يه جور با هم كنار بيايم فكر كنم هم مشكل تو حل بشه هم مشكل من .اين ايميل منه dani198674@yahoo.com اگه دوست داشتي با من تماس بگير. ممنون

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.