صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / ارضاء نميشم !!
نویسنده پیام
# : 22 Dec 2005 13:58

من موقع سكس به هيچ عنوان ارضاء نميشم، حتي 45 دقيقه رو هم امتحان كردم ولي جواب نداده، قبلا اينجوري نبودم و تو مدت 10 دقيقه كار تموم بود ولي حالا واقعا مشكل دارم.. البته با دست زود آبم مياد ولي اون كه فايده نداره.. سوال دومم در مورد اين بود كه چيكار كنم كه مقدار آبم زياد بشه. آيا دارو يا رژيم غذايي خاصي داره؟؟ هركسي جواب بده واقعا ممنون مي‌شم.

# : 24 Dec 2005 11:50

salam,be nazare man bayad aramesh dashte bashi moghe sex,ezterab va tars az avameli hast ke enzali aghab mindaze,soale vovom ham bayad begam har chi kamtar sex dashte bashi ya jagh bezani abe kir bishtar mishe,bazam soal dashtibepors,khosh bashid

# : 26 Dec 2005 10:44

برا مقدار اب كه گفتي ويتامين Eرو امتحان بكن.روزي 1 عدد 100mg بخورaliali

# : 26 Dec 2005 11:55

اگه میخوای 100% خوب بشی مشکل ارضا شدنت حل بشه!!! برو پیشه روان پزشک!
چون باید حضوری صحبت کرد!!!
مشکل تو روانیه!!!
شاید اصلا گرایش جنسی تو چیز دیگس و تازه داری متوجه میشی!!!! !!!!
اگه با زن سکس داشتی حالا برو با یه پسر سکس داشته باش مثلا!! (چشمک)

# : 28 Dec 2005 14:11

عسل..ممنون از راهنمايي، حتما امتحان مي‌كنم..
سكاف.. مي‌دوني سكسهاس قبلي من با زن بدون هيچ مشكلي بود و ارضاء هم مي‌شدم ولي الان ديگه نه.. يعني وقتي در حال كردنم هرچقدر هم طولاني (مثلا نيم ساعتم امتحان كردم) ولي آبم نمياد كه نمياد، آخر از رو مي‌رم.. ولي با دست نه ..حداكثر 4 يا 5 دقيقه.. منم حدث مي‌زنم رواني باشه، چون دكتر رفتم گفته هيچ مشكل جسمي ندارم، ولي هرچي تمركز مي‌كنم فايده نداره.. :(

# : 6 Jan 2006 03:35

aliali
اگر تونستي خودتو كنترل كني چند روزي اصلا جلق نزن بعد يه سكس طبيعي داشته باش و ببين هيچ فرق ميكنه

# : 7 Jan 2006 01:05

aliali
علي جون بايد يه سري اطلاعات بدي . مثلا" سابق بر اين خود ارضائي ميكردي يا نه . اگه آره چطور و چگونه ؟ خشك خشك يا با صابون و مواد ليز كننده . چند سالته ؟ چند وقته اينجوري شدي ؟ چند وقت يه بار سكس ميكني . مشكل نعوض يا همون راست شدن كير داري يا نه . آيا در تمام مدت سكس كيرت مثل اولش راست و استوار ميمونه يا نه . بين سكسهاي طبيعي خود ارضائي هم ميكني يا نه و چه مقدار .
من احتمال ميدم دچار كم شدن حساسيت سلولهاي حسي آلت شده باشي . و يا شريك جنسي تو نميتونه فانتزي هاي سكسي تو رو برآورده بكنه .
اينا رو كه گفتم بگو تا ببينيم چته .

# : 7 Jan 2006 01:06

asal111
خدمت عسل هم عرض سلام و احترام دارم.

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.