صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / می خوام کونم گشاد شه ......چی کار کنم ؟؟؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
نویسنده پیام
# : 9 Jun 2008 12:17

Quoting: xsxmx
سلام من مینا 19سال هستم ....میخوام کونم گشاد شه ولی نه این که از طریق کیر ...
شما میگید چی کار کنم ؟؟؟

بدون کیر که اذیت میشی اونوقت باید با دست جر داده بشی
بهتره با یه کیر قلمی شروع کنی تا بعد کونت مثل قابلمه گشاد شه
برای جلوگیری از دردش هم می تونی از لیگائودین اسپری یا مایع استفاده کنی
البته من مایع رو امتحان کردم جواب داده یه سی سی رو با سرنگ بدون سر سوزن تزریق کنی تو مقعد حله
طرف جیکش هم در نیومد

صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
# : 12 Jul 2008 19:41

اين كلمات بين عوام رايجه و گشاد كردن انال(مقعد) اساس علمي نداره. بايد اول اناتومي مقعد رو بدوني كه تشكيل شده از دو اسفنكتر (عضله حلقوي) داخلي وخارجي كه خارجي به صورت محيطي روي داخلي رو گرفته. اسفنكتر خارجي اراديه يعني ميشه راحت شل وسفتش كرد ولي داخلي غير اراديه. هنگام دفع مدفوع خود بخود شل ميشه و ادم دردي حس نميكنه. ولي براي نزديكي مقعدي اگر الت پسر فشار بياره و دختر هم خودشو منقبض كنه خوب دردناكه. موادي كه براي مثلا گشاد كردن استفاده ميشن جنبه تجارتي دارن و شامل لوبريكانت( ليز كننده) وبيحس كننده كه شخص دردي حس نكنه ميباشند. راه طبيعي اينه كه خودت با انگشت تميز واغشته به يك ليز كننده مثل كرمهاي ساده كه براي نرمي پوست استفاده ميشن مثلا 101 يا افسون ويا اگه روت ميشه ژل لوبريكانت ساده (ايرانيه) از داروخانه/ يا حتي اب دهان خودت سوراخ مقعد رو در تنهايي با ارامش ليز كني و تمرين كني بعد مدتي ياد ميگيري چطور اسفنكترها رو شل كني وبدنتو شل ورها كني وبتدريج دو انگشت وبيشترولي كار رو اگه درد داشت ادامه نده چون هنوز شل نشدن. فقط يك مسئله مهم هست اگر منظورت نزديكي با پسر بخوصوصيه بايد اين تمريناتو در حضور اون با انگشت خودت واون انجام بدي وگرنه مثل يه ادم كاركشته باشي فكر ميكنه قبلا هم باكساني بارها نزديكي داشتي .

# : 12 Jul 2008 19:49

Quoting: xsxmx
سلام من مینا 19سال هستم ....میخوام کونم گشاد شه ولی نه این که از طریق کیر ...
شما میگید چی کار کنم ؟؟؟

بابا بزار تنگ بمونه...ولی خب زیاد کون بدی خودش خوراک کیر میشه

♥♥♥  هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین  ♥♥♥
# : 14 Jul 2008 20:23

بهترين راه اينه كه با لوازم منزل شروع كني
مثل دسته كفكير يا ملاقه و بعد بري سراغ خيارهاي كوچيك و بعد هم بادمجون
البته اينها هيچكدوم شوخي نيست و در حقيقت بهترين راه براي اين كار هست
میتونی به من ایمیل هم بزنی تا بیشتر برات توضیح بدم
Mah.1381@yahoo.com

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.