| نویسنده |
پیام |
|
|
همون کیر مصنوعی خودمونه و تو ایران سخت گیرت میاد میتونی خیار و موز و هویج و ....... استفاده کنی
|
|
|
تنگ كردن كس و كون دردسر و مشكلات داره. ولي گشاد كردن بسيار آسون و سريع و خوشاينده. ميتوني ايميل بزني تا بيشتر و بهتر راهنمايي كنم.
|
|
|
Quoting: xsxmx می خوام کونم گشاد شه ......چی کار کنم ؟؟؟ صبحا اگه دیر بیدار بشی... مشقاتو بد بنویسی...به موقعه نری حمام... کم کم لقب گشاد هم بهت میدن... 
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
|
|
Quoting: dariushagha صبحا اگه دیر بیدار بشی... مشقاتو بد بنویسی...به موقعه نری حمام...
سلام داریوش آقای گل میگم چطور صلاح میدونین یه مدتی هم بشه نماینده ؟ یا اینکه فکر میکنین زیادی گشاد میشه ؟؟.. ببخشین جسارت نباشه ها . فضولی کردم . اما خیلی چاکریم 
چاکر همه دوستان و آشنایان
|
|
|
Quoting: asgaragha_tt یه مدتی هم بشه نماینده ؟ نماینده مجلس؟؟؟ ایول فکرت خوبه. 
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
عمو جان يه سير تکاملی داره شما ابتدا هويج رو امتحان ميکونی سپس پس از پيشروی ميتونی دسته بيل و ... رو هم امتحان کنی اما زياد نگران نباش اکثر مردهای ایرانی از بيماری گشاديسم رنج ميبرن با يکيشون وصلت کن البته عمو داريوش کاملاً شايسته توضيح دادن کف مرتبّبّبّبّبّبّبّب
قال رسول الله (ص) : النکاح سنتی فمن رقب من سنتی فليس منی
|
|
|
شما بایستی به مرور کون را گشاد کنین یک نمونه میگم مثلا با خیار قلمی کم کم سایز خیار را بزرگتر کن بعد از مدتی کونت گشاد میشه حالا چرا میخوای گشاد شه؟
|
|
|
Quoting: borzu شما بایستی به مرور کون را گشاد کنین یک نمونه میگم مثلا با خیار قلمی کم کم سایز خیار را بزرگتر کن بعد از مدتی کونت گشاد میشه حالا چرا میخوای گشاد شه؟
ببخشین رفیق . من یه سوالی داشتم . شوما خودت این روشو امتحان کردی ؟ منظورم اینه که یه راه امتحان شده و مطمئنیه ؟ یا اینکه دختر مردم (یه بچه محصله پسر بیکار) نباید خیلی امیدوار باشه. هیچ دختر یا زن واقعی مایل نیست و دلیلی هم نداره که بخواد اونجاشو گشاد کنه . این پسرا ی تو مدرسه هستن که بجای درس از خودشون تاپیک درو می کنن . ده نفرشونو شخصا می شناسم .
چاکر همه دوستان و آشنایان
|
|
|
|
|
ااااااااااااا
|
|
|
سلام. لطفا به من بگید چه چیزی شهوت مرد رو زیاد می کنه . یه قرص یا داروی گیاهی می خوام که شهوت شوهرم رو زیاد کن و حشری بکندش. لطفا به من بگید
|