صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی
/
ساک زدن
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
>>
نویسنده
پیام
shinobi
اعضا
#
: 24 May 2007 11:44
kosmashang jan shoma majboor nisty harki inja chizi nevesht javabeshoo bediaaa. aslan man inrao baraye shoma neminevisam vaseye samira minevisam. keshe tomboon nabash ok?kare dige nadari shoma vaghean?
reza_34
اعضا
#
: 26 May 2007 02:32
shinobi :
ببین حرف دهنت رو بفهم.کسمشنگ به همه سوالات مخلصانه جواب میده اگه تو نمی فهمی مشکل خودته در ضمن کسمشنگ حد اقل در مورد شما کش شلوار نیست. بلکه دوخت چاک وسط باسن شماست که هر وقت خواستی اینجوری حرف بزنی قد علم کنه !!! اون وقت ""کون فیکون "" میشه!!!
توضیح بیشترم خواستی در خدمتم.
خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
dariushagha
مدیر
#
: 26 May 2007 02:59
Quoting: reza_34
توضیح بیشترم خواستی در خدمتم.
من توضیح بیشتر میخوام... مخصوصا اون قسمت دوخت چاک وسط باسن.
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
reza_34
اعضا
#
: 26 May 2007 03:23
داریوش جان:
آخه توضیح چی بدم. دوخت چاک وسط باسن به محل دوخته شدن دو قسمت شلوار در ناحیه باسن اتلاق می شود.
عزیزم ما که قبولت دارم . چرا اذیت می کنی!!!!
خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
lorens
اعضا
#
: 26 May 2007 06:37
dar zemne sak zadan ya hosein goftan yadet nare,,age khasti salavat ham befres....ya ali ham moasere.
shinobi
اعضا
#
: 26 May 2007 09:53
reza34
az male mardom naro bala daste maste nadare mikhori zamin reza 36 mishia
man khodam 1 omre maskhare chiam, mano maskhare mikoni asho lash
roozi 10 ta mese toro mikonam too kone kharo dar miaram
serie akharetam bashe azin arre gooza kardia
kosmashang
اعضا
#
: 26 May 2007 10:24
shinobi
1- بهتره فضولی کار دیگرون رو نکنی چون اگه بیکاریم و به همه تایپیکها سر می زنیم کون لقت
2- مرتیکه کیر تو دهن چرا به رضا توهین می کنی و فضای دوستانه رو اینجوری به کونت میمالی
3- فعلا که از مال مردم هم خودت داری میری بالا ای کش تنبان
4- به آبجی عزیزمون سمیرا خانم هم تو هین نکن که خاک پاشم نیستی
5- تو که یه عمر مسخره چی بودی بهتره همون کارو ادامه بدی چیکارت به گوه خوری زیادیه گنده گوز
6- اگه منظورت کون خر کون خودته آره کیر آقا رضا روزی 10 مرتبه که نه 100مرتبه توی کونت میره و میاد
7- تو چه گوزی هستی که تهدید می کنی که آخرش باشه یا اولش آش و لاش قرمساق
8- تو اگه ادب داشتی و احترام سرت میشد بلد بودی توی این تایپیک چجوری باید حرف میزدی
9- ضمنا به فکر جواب دادن و هارت و پورت نباش که اونوقت باعث میشه حسابی کونت پاره بشه (البته این رو تهدید حساب نکن اینو یه نصیحت عاقلانه در نظر بگیر)
10- یک چیز دیگه البته قابل توجه همه جاکشها>>> اینجا همه با هم دوستن و آبروی هر کس آبروی همه هست و فرقی نمی کنه به کی توهین میشه چون توهین به همه تلقی میشه
11- حالا می تونی به رسم نام این تایپیک برای همه مون ساک بزنی تا این قضیه به خیر و خوشی حل بشه ...
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
reza_34
اعضا
#
: 26 May 2007 13:29 | ویرایش بوسیله: reza_34
Quoting: kosmashang
حالا می تونی به رسم نام این تایپیک برای همه مون ساک بزنی تا این قضیه به خیر و خوشی حل بشه ...
اگه این پیشنهاد کسمشنگ رو اجرا کنی شاید ببخشیمت.
roozi 10 ta mese toro mikonam too kone kharo dar miaram
در ضمن اگه در جمله فوق منظورت 10 کیر مث کیره منه و اون خره خودت باشی... کاملا درست گفتی.
kosmashang
اعضا
#
: 27 May 2007 12:04
reza_34 جون
این بدبخت کونی کونشو داد و رفت
بهتره ولش کنیم
چون اخلاقتو میدونم که یه کون رو دوبار نمی کنی واسه همین بیخیال این بچه جزغله شدم...
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
reza_34
اعضا
#
: 27 May 2007 23:13
کسمشنگ جان:
فعلا یه کیر دادم دهنش ببینم بعدا چی کار می تونم براش بکنم. بهش هم گفتم اگه حرف بزنه کیره میفته پایین میره توکونش . برای همین ساکته!!!
ولی اگه بازم دیدی حرف زد بدون که خریت کرده . چون کیره حتما رفته تو کونش . اون وقت دهنش خالی شده و تو می تونی کیرتو بکنی تو دهنش!!!!!!!
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.