| نویسنده |
پیام |
|
|
kosh mashang jan kar nashod nadare.badesh tamas aval mitone ba mail bashe ama badesh mishe ba tel sohbat kard
|
|
|
با سلام
دوست عزیز در مورد خوردن اسپرم مرد با توجه به تجربه چند ساله من ، بهتره در مراحل اولیه از یک نوشابه خنک استفاده کنید یعنی اورو بعد از انزال مرد درون لیوان ریخته یا دردهن جمع کنید و سپس جرعه جرعه بنوشید ...این عمل علاوه بر دو مزه کردن آن لذت خوردنش رو چند برابر میکنه .ضمنا در صورت سلامتی طرفین هیچگونه عوارضی نداره و به ارگاسم شما هم کمک میکنه ..
مطلب آخر برای مردان لذت ساک زدن در انتهای اونه اگر شریک موفقی هستید بزارید کاملا در دهنتون خالی بشه و سپس اونرو با نوشیدنی گوارا بنوشید
مرسی
به تو می اندیشم.....!
|
|
|
shinobi جون
بابا دمت گرم حالا اگه کردی مارو فراموش نکنی ما هم هستیم.
koh
پس با این وضعیت در کافی شاپها آب کیر با نوشابه گوارا هم قراره سرو کنن ... نه؟؟؟!!!
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
|
|
salam kos mashang jan. na khodaee asan ahle ghor zadane zane digaran nistam,faghat khastam komakesh konam.khodam gf daram dar hade bruce lee.
in vasle ha ham be ma nemischasbe
|
|
|
shinobi جون
قبولت دارم داداش
قربون مرامتیم عزیز
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
از همه دوستان ممنون! نظراتتون واقعا مفید بود. اگه کسی مطلب یا فیلم آموزشی سراغ داره لطفا لینکش رو بهم بده .(ممنون Arrrrrian ) راستی kosmashang منم با نظرت موافقم و منم مثل تو نفهمیدم تو میل چه جوری میخوام یاد بگیرم! shinobi لطفا اگه تکته یا مطلب مفیدی داری همینجا بگو.. ممنون
|
|
|
samira065 جون
ببین در بعضی مسائل باهم تفاهم داریم و همو می فهمیم...
ازت ممنونم دوست خوبم
|
|
|
Quoting: samira065 اگه کسی مطلب یا فیلم آموزشی سراغ داره لطفا لینکش رو بهم بده
آمیزشی موجود هست ولی آموزشی...؟؟؟؟ برو از مشنگ بگیر.
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
|
|
amoozeshe aval ke az khode sak zadan mohemtare ine ke nabayad az dafeate aval shoro koni mashti sak zadan.midoni chera?chon shoharet behet shak mikone ke ghablan inkaro ba digari anjam dadi va shak mikone ke chera inkaro enghad khoob baladi.daste khodesham nist,toooye marda in ehsasaat hast,ke ta akhare omresham toosh mimone hala shoma hei tozih bede ke inkaro az adamaie too site avizon yad gereftam oon ghabool nemikone.pas byad dafeate aval mese mobtadia in karo anjam bedi, felan
|
|
|
dariushagha جون
چیه دوباره یه چیز سخت به تورت خورده می خوای بندازی توی دامن من
مدیر جون مخلصتم> نوکرتم بابا ما شاگرد کوچکتیم عزیز دل
shinobi
این که شما گفتی خلاصه ای از یک فیلم سوپر می باشد که بازیگرش می خواد ناز کونه و به قول مدیر محترم آقا داریوش این آمیزشی است نه آموزشی البته اگه آموزشی شو خواستی می توانی شب بیایی درب خانه ما با پرداخت جنسی سی دی شو تحویل بگیری...
|